מה שמעתיי!!!!

the king 25983

New member
פעם קראתי על זה משהו../images/Emo66.gif

קראתי בוואלה נראה לי שהוא מפגין איםשהו בהפגנה של מרצ. זה היה עוד לפני הבחירות. יהלי לא מסתיר את דיעותיו. אולי יש לך לינק להביא לנו בנושא

אווווףףף אני הכי שונאת את זה

שאמנים מנסים להראות תדעות שלהם! שיבינו שזה לא מעניין אותנו! חרם על יהלי!

לא הבנתי מה הקטע שלך

אם את אוהבת את המוזיקה שלו אז תמשיכי לשמוע אותו בלי להתבכיין שהוא שמאלני מזדיין מה אכפת לך מה הוא עושה בחיים הפרטיים שלו

crazy4tc

New member
הוא יכול ללכת לאיזה הפגנה שהוא רוצה

זאת זכותו. אני מתעניינת במוסיקה שלו לא בחיים הפרטיים... כל עוד הוא לא איזה רוצח או משהו כזה זה לא צריך להפריע לכם מה הדעות שלו ובבקשה על תריבו על פוליטיקה בפורום כי זה מה זה לא קשור...

אהם..

אני ממש ממש לא בעד מרצ, אני אוהבת את מוניקה כאמנים, את השירים, כל עוד הם לא מעודדים רצח ואונס אין לי שום בעיות איתם.

הוא יכול להפיע עלייך כי את חלולה

מיצי:הייתי בבית חולים
והכול בגלל דודו,ותודה שדאגתם לי

היא הייתה עד שדרסת אותו../images/Emo108.gif

מיצי:המצב הכלכלי לא מאפשר לי לאכול אז אני מעדיפה להתאשפז

crazy4tc

New member
זה שהוא מפורסם

לא אומר שאסור שיהיו לו דעות... אנשים לא אמורים להיות מושפעים מהדעות שלו אלא מהשירים שלו! ולגבי הגרופים האלה שעושים כל דבר שעושה הבן אדם שהם מעריצים אז אני חייבת להגיד שהם אנשים מסכנים וחסרי חיים!!! הם לא אמורים להיות מושפעים ממנו ואני גם לא חושבת שיהלי רוצה שהם יהיו מושפעים ממנו... זה שהוא מפורסם לא אומר שהוא צריך לשבת כל היום בבית ולא לעשות כלום ולא להביע דעות רק כדי שאנשים אחרים לא יושפעו ממנו חס וחלילה... הוא עדיין בן אדם ומותר לו לחיות את החיים שלו איך שהוא רוצה, הוא הרי לא עושה שום דבר אסור...

לא יודעת...

שום הסבר לא מצליח לגרום לי להבין משו...אני עדיין חושבת שזה לא במקום. אולי בגלל שסרבנות זה סירוב לחוק.

למעלה