מה שמעתיי!!!!

gushi

New member
איזה חוק??

המדינה פשיסטית מגעילה עם צבא רוצח תינוקות והם לא מתביישים לכפות על אנשים להתגייס. אני אתגייס אבל מי שלא רוצה סתם יעשה טובה ,לא יהיה לו כח נפשי ובסוף ימות אז למה? החוק היבש לא נרטב אף פעם סתם נראה לי מתאים

הא???

רוצח תינוקות? הם לא יהרגו תינוק בכוונת תחילה,אולי בטעות. לכפות על אנשים להתגייס? אולי הם גם כופים על אנשים לימודי חובה? או נסיעה רק בירוק?

זה לדעי ממש שטויות... ../images/Emo168.gif

לדעתי כל בן אדם חייב להתגייס כ- קודם כל אות מחווה על זה שהוא בכלל חיי במדינה שלנו.

gushi

New member
אין שום דבר רע בהבעת דעה!!

הרי בכל זאת הוא אדם כמונו בדיוק. חוצמזה הוא שמאלי אז זה אפילו יותר טוב אבל את צודקת הוא מנסה להשפיע ותודה לאל שאכפת לו

Just Adi

New member
אני לא מבינה... ../images/Emo80.gif

אוקיי, במקרה אני שמאלנית אז אני מסכימה עם הדעות שלו, אבל גם אם הוא היה במפלגה ימינית, לא היה מזיז לי. אני אוהבת את המוזיקה שהוא עושה, לא את הבן אדם עצמו, אם הייתי מאוהבת בו זה היה מפריע לי, אבל זה לא קשור אלי, כמו שאם יצביעו לי על בן אדם ברחוב ויגידו לי שהוא במשהו שמנוגד לדעות שלי לא אכפת לי, ככה גם עם יהלי, מותר לו להפגין את הדעות שלו. זה שהוא "סלבריטי" לא אומר שהוא צריך להדחיק את המחשבות שלו, אם את נגד זה אל תלכי להופעות שלו במקומות האלו, לכי להופעות רגילות, אבל אל תאשימי אותו שלא יעשה את הדברים האלו, זה הדעה שלו וזוהי זכותו.

../images/Emo45.gif ../images/Emo168.gif

וחוץ מזה, גם עם אני מאוהב בבן אד עצמו, אני לא חייב להיות באותם הדעות שלו...

Rain Star

New member
התאפקתי נורא לא להגיב אבל...../images/Emo41.gif

המון אמרו את זה בשבילי...ובכל זאת... מה זה השטויות האלה??!?! מה יהלי לא בנאדם עם דעות?! יהלי צריך לשבת בבית ולשתוק כשעושים משהו שנוגד את העקרונות שלו, רק בגלל שהוא סולן מוניקה ומנגן עם אביב מארק?! וואט דה פאק?! וזה לא שהוא אמר משהו כזה שנוגד את המחויבות המסויימת שיש לו למעריצים שלו ולהשפעה שלו, הוא כ-ו-ל-ו אמר את דעתו, מה אסור?

../images/Emo45.gif ../images/Emo168.gif

צודק.., הוא בן אדם חופשי ויש לו זכויות
בדיוק כמו לכל בן אדם אחר...

למעלה