מה שלומכן ?

Giggle Loop

New member
מה שלומכן ? ../images/Emo24.gif

כולן מחזיקות מעמד ? זוכרות שסיפרתי לכן על ההתלבטות שלי לגבי הצעה לתפקיד חדש שבעצם אני חפצה בתפקיד אחר לא מזכירותי ? בקיצור, שום דבר לא יצא מזה ... אבל קיבלתי הצעה אחרת, מזכירה בכירה, והסכמתי לה (על זה נאמר "עדיף ציפור אחת ביד מאשר שתיים על העץ" ...) אז זה נחשב לקידום בעבודה (ואני אקבל גם פלאפון ובשאיפה העלאה בשכר)ואני מתחילה את התפקיד החדש ביום שני הקרוב. אני אהיה מזכירה של מנהלת מאוד בכירה (איך אני אוהבת נשים בעמדות כח !!!) שחוץ מהיותה מנהלת מוכשרת היא בוסית מדהימה ובנאדם מקסים. בקיצור אני ממש מרוצה. היא תהיה מנהלת של אגף מאוד גדול, בערך 60 איש ואני כמזכירה שלה רוצה לתת להם כל מיני פינוקים קטנים. יש לכם רעיונות מקוריים או ממקומות העבודה שלכם ? סתם לדברים קטנים שמראים על מחשבה וכוונה טובה ? לדוגמא חשבתי להוציא מייל חודשי עם תזכורות לימי הולדת וכו' .. אשמח לשמוע רעיונות.

yoyo10

New member
../images/Emo49.gif על הקידום../images/Emo45.gif כל הכבוד

באמת לשלוח ברכה במייל לכל מי שיש לו יום הולדת זה מאוד נחמד ברכות במייל לחגים זה גם מאוד נחמד

המזכירה

New member
או אפילו...

להיות אחראית לאיסוף 10 שקלים מכל אחד למתנת יומהולדת. מזל טוב על הקידום

jessy19

New member
מזל טוב בקידום והרבה הצלחה!

יפה שאת מגדילה ראש וכבר חושבת על ייזומות שכאלה.

yuli c

New member
קודם כל...

מזל טוב על הקידום ושיהיה לך המון המון בהצלחה!!! אכן רעיון נחמד לשלוח לעובדים ברכות יום הולדת באי מייל... :)))

מזל טוב על הקידום

שיהיה לך בהצלחה, אני הייתי מציעה לך קודם להכנס לעבודה ולאט לאט להתחיל "לשפר" דברים לא להתחיל מיד עם "ראש גדול" אני לא מכירה את הבוסית שלך וסביר להניח שהיא אכן אדם מקסים כמו שאת אומרת. תחכי יומיים שלושה לפני שאת מתחילה עם המחוות הקטנות- תראי קודם איך הראש שלה עובד, כי בטוח שהיא אדם מקסים אבל ייתכן שיש לה את "הקטעים" שלה בנוגע לעבודה עצמה, וכדאי מאוד שתיידעי אותה שאת חושבת לעשות כך וכך ומה דעתה על זה.

היי. רציתי לדעת מה למדת ולמה את לא

עובדת במקצוע שלמדת? פשוט סיקרן אותי כשרשמת "אקדמאית מתוסכלת". סלחי לי אם אני נדחפת. אל תעני אם אינך רוצה.

Giggle Loop

New member
הסבר

יש לי תואר במדעי החברה בגיאוגרפיה ותמיד רציתי לעסוק בכל הקשור לאיכות הסביבה. חשבתי לעשות תואר שני בתכנון עירוני / גיאוגרפיה של התחבורה. הבעיה היא שמאוד קשה להיכנס למשרות מהסוג הנ"ל ואפילו שניסיתי להתקבל למשרות כעוזרת דרגה ג' .. כלום. כרגע אני דוחה את התואר השני עד שאני אגבש דעה מה בדיוק אני רוצה לעשות עם עצמי (מאז סיום התואר עשיתי הסבה להיי-טק שגם לא ממש הוכיחה את עצמה). כרגע אני מזכירה בחברה מאוד גדולה,ולאחרונה יש לי מחשבות לעשות תואר במשאבי אנוש ולנסות לעבור לשם עוד שנה - שנתיים.

למעלה