מה שלומכם?

מה שלומכם?

האמת היא שנכנסתי כדי לישאול מה שלום כולם. סוף כל סוף אנחנו גרושים גרושות תחושת הבדידות היא קרובה לליבנו אנחנו נתפסים בכל עשב קל לחברות מפני שבעצם חסר לנו משו שהוא טיבעו של עולם ,וזה בן או בת זוג .אז לא יזיק אם אחד ישאל בשלום השני אפילו בסתם יום בהיר .אוהב את כולם/ן פה. מירו

אחלה יוזמה ../images/Emo45.gif

שלומי בסדר, למרות שאני מציעה את הדירה שלי למכירה מזה זמן ולא קונים באים מבלבלים את המוח והולכים , הכסף אוזל והמשכנתא נושפת בעורפי. החשבונות ממשיכים להיות הדברים היחידים שאני מוצאת בתיבת הדואר והוא, הוא המשיך בדרכו לא חייב לאף אחד כלום בגלל העו"ד המחורבן שהיה לי שהפיל הכל עליי ואני הייתי תמימה וחתמתי. אז לא קל אבל יש גם נקודות
שזה גבר מתוק, ועקשן כמוני שבכרתי לפני למעלה מחודש ושכשאנחנו ביחד ומהר מאוד נכנסנו לביחד אינטנסיבי אז הכי כיף בעולם אבל לפעמים מאחר ואנחנו שני עקשנים אז
לא קל, במיוחד לאור ההרגלים שסיגלנו בפרק א' ופתאום בא טיפוס אחר ואיך אומרת לובה קשה קשה אבל גם טוב.

מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מכחול החיים העולם נוצר בכמה ימים ואם נרצה לתארו נוכל לעשות זאת באין ספור מילים יש חיים שנראים כמו מים שקטים אך בפנים, כאוקיינוס הם סוערים ויש כאלה העושים רעש וצלצולים אך בתוכם - ריקנות ובלבולים כל רגע שחולף מרגש וממלא את הזמן בכיף וגם אם נקלעים לגלים סוערים הרי בסוף הם נשכחים, או על החוף נשברים. ולפעמים הגיל מביא מחשבות, אך לא השנים הן שקובעות, אלא הנפש שבפנים החותרת ורוגשת למצוא את הדברים הקטנים שמסביב לקשת הם אלה שצובעים במכחול את החיים, ממלאים את ליבנו, עולם שלם של אנשים.

/tapuzforum/images/emo23.gif

תאמיני לי, אם הוא לקח אותך עם כל הבלגן אז הוא אחלה גבר תשמרי עליו. עצה שלי ,תלכו להרצאות ביחד בנושאים שמענינים אותכם ותבנו הרמוניה מהסוג היפה .מחזיק לך אצבעות .מירו

רות 2

New member
מידבר בלשון רבים ........

"אנכנו לנו" ..........ובעצם זה "אני ..לי" אבל יום הולדת יש רק אחד יחיד הערב פה וזה לך.........אז מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עוד יבואו ימים טובים מאלה ומניסיון וירטואלי עוד יבואו לך ימים שבהם תדפדפף אחורנית ........ ותצחק על מה שפעם כתבתה פעם חשבתה .... זה עוד יבוא..........גם חברויות גם זוגיות גם הצלחות ולקחים הכל יבוא .......... ואישללללה רק .... טוב

my sunshine

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב לך מירו מי יתן והבדידות תהא רחוקה ממך והבריאות תשכון בביתך. והאושר יעטוף אותך.

../images/Emo49.gifלמירו../images/Emo65.gif../images/Emo213.gifהיית אומר אז

היינו עושים לך עוגה. שולחים פרחים מרימים אותך לכבוד השנה החדשה. ככה בשקט בשקט? לא יפה
ליום הלדתך.... החיים הם כמו רכבת הרים מלאים בריגושים כמו בחיים כך גם הרכבת נוסעת היא בדרך מפותלת יש ומגיעה היא לירידה תלולה והלב מחסיר פעימה נראה כאילו היא מאבדת שליטה דוהרת בפרעות בלי יכולת עצירה כך גם החיים לפעמים זה נראה כאילו אנו נופלים וגולשים אך זאת יש לזכור כי כל ירידה היא לשם עליה ותמיד נראה את האור בקצה המנהרה וכך גם הרכבת את מסלולה ממשיכה והנה היא מטפסת ועולה בעליה קצת תלולה וקצת קשה הדרך אך עוד רגע קט והיא אל הפסגה דוהרת כך גם לנו בחיים רגעי ניצחון קסומים רגעים בהם האושר הוא ללא גבולות ויש גם את המסלול הישר בו לא נמצא ירידה ולא עליה תלולה חיינו פשוט נמצאים בזרימה בסוף המסלול ישנה תחנה שבה הרכבת נעצרת יורדים אנשים מתחלפים באנשים חדשים והנה מתחיל לו מסלול חדש מסלול נוסף בחיים הנה עוד שנה חלפה ואת מגיע לעוד תחנה שוב מתחילה מסלול חדש חברים חדשים יכנסו לחייך נאחל שבניהם תמצאי את נסיך חלומותייך נאחל לך שבשנה זו הרכבת תדהר במרץ בעליות ותדלג בקלילות על הירידות שתסחוף אותך ברגשות מקסימים עם המון הפתעות וריגושים ובקיצור מיטב האיחולים אז מזל טוב ליום ההולדת והרבה אושר בריאות וצלחה בכל מהאוהבים אותך.

למעלה