מה שלומכם.... מישהו יודע איפה יש את הדיסק "קח שירים"? [היה לי ואיבדתי אותו]
S Saul Hudson New member 24/5/06 #1 מה שלומכם.... מישהו יודע איפה יש את הדיסק "קח שירים"? [היה לי ואיבדתי אותו]
פ פינגווין בהכחשה New member 25/5/06 #2 ../images/Emo110.gifאיבדת אותו?:O איזה מבאסס!! בירושלים אמור להיות לא?:S
S Saul Hudson New member 25/5/06 #3 כן איבדתי אותו.... הספקתי לשמוע אותו רק פעם אחת....זה לא פייררררררררררררררר
M Mrs Bloom New member 25/5/06 #5 ../images/Emo153.gif|חמוס| אה :| איבדת דיסק נדיר :X תתבייש לך. אנשים פה נואשים למצוא את הדיסק ואתה מאבד אותו P: לא נורא.
../images/Emo153.gif|חמוס| אה :| איבדת דיסק נדיר :X תתבייש לך. אנשים פה נואשים למצוא את הדיסק ואתה מאבד אותו P: לא נורא.
D daveScorpions New member 25/5/06 #6 למיטב ידיעתי אני האחרון שקנה את הדיסק הזה, את העותק האחרון שאפשר לקנות לפחות במקומות שידועים לנו.
C cowgirl Ms New member 26/5/06 #9 לא, דווקא נראה לי שאני ../images/Emo80.gif האחרונה... עומר קנה לי אותו לפני איזה 4 חודשים שם, משהו כזה, אם אני זוכרת טוב. אבל בכל זאת אפשר להתקשר אליהם ולשאול..
לא, דווקא נראה לי שאני ../images/Emo80.gif האחרונה... עומר קנה לי אותו לפני איזה 4 חודשים שם, משהו כזה, אם אני זוכרת טוב. אבל בכל זאת אפשר להתקשר אליהם ולשאול..