מה שלומכם?

SSnow

New member
מה שלומכם?

אני לא יודעת אם יש פה אנשים שזוכרים אותי... משום מה נעלמתי... שקעתי יותר מדי בעבודה... ורק לאחרונה נזכרתי שיש לי מחשב ושיש אנשים שאני מתגעגעת אליהם... אז רק רציתי לבוא להגיד שלום... התגעגעתי... ולשאול מה שלומכם? אם כולן בסדר? מקווה שלא יקרה שוב שאני נעלמת ככה ... ממש לא אהבתי את זה ... ביי ביי לבינתיים

hartuvim

New member
ש-לו-ם!!!

מה שלומך דרלינג? מקווה שסה"כ טוב. אז במה את עובדת עכשיו? ומה עם הלימודים שחשבת עליהם? כמו שאת רואה יש כאן המון בנות חדשות, ולמען האמת גם אני מגיעה רק פה ושם בעקבות עומסים שונים. כייף לראות אותך שוב, תכתבי עוד מה קורה איתך... חג שמיייח שיהיה, שירה.

שלום לך../images/Emo70.gif

טוב לראותך עמנו
מה שלומך מעבר לעבודה? שיהיה חג שמח והמשך שבוע נהדר

Darkmatter

New member
היי!!!!!! ../images/Emo24.gif

ברור שאנחנו זוכרות... מה נראה לך?!?! שמחה ששבת אלינו! מה שלומך?

SSnow

New member
תודה...

איזה כיף לדעת שזוכרים אותי... ;) אני עובדת באותו מקום, מנהלת מחלקת שירות לקוחות... ויחיסת ממש נחמד לי... אני מאוד רוצה ללמוד וכנראה אני גם ארשם לסמסטר הקרוב, אבל לצערי אני לא יכולה לעזוב את העבודה, אז אני אצטרך לשלב לימודים ועבודה וה אפשרי רק עם האוניברסיטה הפתוחה... באסה כי רציתי ללמוד כמו כולם, אבל לפחות זה, גם זה משהו... לצערי כרדע מעבר לעבוה אין לי חיים... העבודה תופסת לי משהו כמו 80-90% מהחיים... וכמו תמיד (כמה מאייש...) אין לי שום דבר חדש בתחום הזוגיות... בכל מצב אני לא באמת נותנתץ לזה להשפיע ולחלחל... אז אני דיי בסדר... איפה עשיתן את החג? אני הייתי עם הדודים, ושוב כמו תמיד העדפתי להיות בבית, אני עצמי ושני חתולי.... נראה לי שהייתי נהנית יותר... לפחות הייתי אם אחי וזה קצת שיפר את המצב... לצערי הרב גם נתקעתי כאן ללילה... כי אני לא ניידת ולא היה מישהו שהסכים להחזיר אותי הביתה... :S בכל מצב נראה לי שקצת הגזמתי אז אני אסיים לעכשיו.... מקווה שכולן בסדר, הייתי רוצה לשמוע קצת על מה שקורה איתכן...

היי סנואי../images/Emo70.gif

בודאי שזוכרים אותך! טוב לראות אותך כאן שוב, ואנא אל תרגישי שאת חייבת הסבר למה לא היית כאן לתקופה. אין כאן נוכחות חובה, באים כשצריכים, כשרוצים, כשמתחשק ... שמחה בשבילך שאת מרוצה בעבודה, ובקשר ללימודים באוניברסיטה הפתוחה - אני חושבת שאת יכולה להינות גם מהם מאוד, וזה יכול להשתלב לך יופי עם העבודה. מה תלמדי? חג שמח, יקרה.

SSnow

New member
תודה

תודה על היחס החם. כנראה משהו בתחום הייעוך, אבל אני עדיין מתלבטת במה בדיוק לבחור... ולאיזה כיוון לפנות, הרי יש כל כך הרבה סוגים...

למעלה