מה שלומכם?

Kouryuu

New member
לא משהו, אני חושבת.

קצת ריק, לא פיזית לפחות, לצערי, אבל כן, קצת ריק. יעבור.

HuGo Hell

New member
מצויין. ../images/Emo1.gif

קטי באה לישון אצלי מחר ויש מצב שאולי גם אורה

thebaby

New member
בסדר... קצת חם.../images/Emo101.gif

גם יש כל מיני דברים כאלה של בית ספר כמו מתכונת בפיזיקה ובגרות על הפרויקט במחשבים שלא סיימתי עדין ועוד כל מיני תוכניות למחר... קצת עמוס, אבל בסדר...

הכל סבבבה../images/Emo13.gif

מצב רוחם של מספר חברים השפר ביימם האחרונים, וכמובן יוצא בכך שגם שלי... וסתם נחמד (אז מה אם יש מתכונת בביולודיה - בקטנה
)

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifבסדר.

ז"א, נורא ממוצע. הכל נורא מאוזן, הרע והטוב. יש לי דיסק חדש

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifמתקנת-

נורא. כמלכת דרמות- ועוד עכשיו שנמצאת בזמן ההוא של החודש שבו היא תמיד רגשנית אפילו עוד יותר- אני נורא בוכה ועצבנית כי הם לא נתנו לי ללכת, כדי שחס וחלילה לא ארצח- בין המכונית של סם, בתוך המועדון, או אפילו בדרך חזרה כשמחזירים אותי עד הבית ההורים של ענבל. כמובן, שבשיכון המזרח, שזה במרחת של פחות מהליכה, רצחו מישהו ממש לפני שבוע בערך, אבל ללכת למועדון בסיבבת ערסים והכל זה בסדר, אבל לת"א? שלא ירצחו אותי. חס וחלילה :-\.

PopPy

New member
מענין.

בסה"כ די נחמד לי.
יש הרבה מה לעשות וצריך גם לדחוס לימודים בכל זה. הייתי בהרבה הופעות טובות בזמן האחרון, ראיתי את ליידי די ביום שישי בפעם השלישית, ואתמול את רונה לראשונה אחרי שנה (והיום שוב ליידי די, וביום שישי אולי אפרת גוש, וביולי יש ניצנים וערב עם שירי המכשפות וכל מה שאני צריכה עכשיו זה כסף לממן את כל זה). אני נמצאת הרבה עם אנשים טובים שאני אוהבת, עושה דברים שאני רוצה, מבלה הרבה ורק עוד קצת תיגמר השנה הזו בבי"ס ואני אוכל להפסיק לפחד שיעיפו אותי על הברזות (ובשנה הבאה אולי אפילו אקפוץ למקום המגעיל הזה על בסיס קצת יותר קבוע). אמא שלי די הכריחה אותי לצאת מהארון ביום שישי, ולמרות שהיה המון בלגן לפני ותוך כדי, עכשיו זה די בסדר, ואני מרגישה קצת יותר טוב עם זה שאני לא צריכה לשקר לה הרבה פעמים (למרות שהיא מכחישה לחלוטין).

שניש

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

שניש

New member
לא יודעת מה עם אופיר..../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

אבל אני ממש ארצה לראות הופעה של אפרת גוש.היא מעולה
. נמ,איפה ההופעה
(אם היא בשוהם,יש אפילו סיכוי שאני אבוא
)

למעלה