מה שלומכם?

kung fu

New member
מה שלומכם?

היום חוויתי קצת כאב רגשי, ובסוף התגברתי עליו
איך עבר עליכם היום?

mikko1

New member
זה התחיל בזה

שלפני יומיים הייתי ממש צרוד ובקושי יכולתי לדבר ועכשיו כואב לי הגרון. דרך אגב, תתחדשי על הניק החדש ישן... יש משהו מאוד יפה מבחינה רעיונית בזה שאת/ה מנהל/ת את פורום "לחיות בהרמוניה", ויש לך כינוי שקשור לאומנות לחימה...

kung fu

New member
קונג-פו במובן המילולי הסיני לא קשור

לאמנות לחימה בכלל. בבית ספר בו אני לומדת מלמדים את הקונג-פו שזאת אמנות הלמידה ושני יישומים שלה - הגנה עצמית וריפוי. אבל בלי קשר, היכולת של אדם להגן על עצמו, אינה סותרת לחיות בהרמוניה. ההיפך! מתחילים בלחיות....ממשיכים בלחיות טוב

keoser

New member
שאלה :)

אמן יכולת יכול פשוט להיות מול שודד עם סכין ליד כספומט, ולצאת ללא כל פגע, לא? התנותיות לא באה פשוט להעצים את היכולות האנרגטיות של האמן יכולת? :) ז"א, אני תוהה אם יש סיבה (חוץ מלהינות) לאמן יכולת להשתמש ביכולת ההגנה הפיזית שלו..

התהוות

New member
תנסה להתחבר לתשובה לשאלה שלך

תנסה פשוט להרגיש אותה. אמן קונג-פו זה לא איזה ספיידרמן או משהו. נראה לי. אני לא יודעת מה אני יכולה לענות לך, אני לא יודעת מי באמת יכול לענות לך על שאלה כזאת. תנסה להרגיש בעצמך את האמן קונג פו שאתה תיהיה. (לא בטוחה אם יש כזאת תבנית שנקראת "אמן קונג-פו" שבתוכה מוגדר מה קורה אם עומדים מול שודד עם סכין).

kung fu

New member
לא מבינה כל כך את שאלתך...

פשוט היא מבוססת על כל מיני דברים, ואחרי זה אתה רוצה תשובה על כל מה שביססת את השאלה....(כאשר ביססת את השאלה על דברים שהם לאו דווקא קשורים למציאות) למשל שהוא יהיה שם בלי שהוא בחר, או ההבנה שלך מה זה אמן יכולת, וכו'... ממליצה שתשאל זאת לא כאן, אלא במקום אחר ששנינו יודעים היכן הוא
אוהבת!

keoser

New member
אממ.

אני מרגיש שבא לי להוציא הרבה מאוד כעס החוצה. אני רואה את הכעס צבור בפנים, מחכה שאני אוציא אותו.. ואני אפילו לא יודע על מה. או, כמובן מתווסף לזה כאב ריגשי, תסכול ובאסה שאני לא יכול לרחם על עצמי יותר.. כל פעם שאני מנסה אני פשוט מתחיל לצחוק על עצמי
באהבה, יוסי :)

הדס100

New member
אני דווקא מצוין ../images/Emo13.gif

היתה לי יומולדת ממש כיפית שאירגנתי לעצמי עם כל החברים, וגם עם המשפחה, ובלימודים די סבבה, אני נהנית מרוב השיעורים, ומגישה את רוב התרגילים בזמן, וגם בעבודה די בסדר. אני מקווה שהשבוע הזה יהיה כיף ועמוס בדיוק במידה. לא כזה שיגרום לי לעייפות מטורפת, אבל לא בטלני מדיי.

mimeli

New member
שלום לכם מהחללית..

אי שמה במרומים..
ככה אני מרגישה..קצת לא מחוברת לקרקע.. אבל, ב"ה, לא רע. היום היה אמור להיות לנו הדיון בבית הדין הרבני- לגט. אבל הוא לא התקיים עקב....כשל בתקשורת הנפשות הפועלות..אני חושבת.ז"א מישהו עזר לנו להקדים ת' דיון, סידר ת'כל וזימן אותנו לרב X, אבל ההוא בכלל לא זכר..לא אותנו, לא את הדיון... אחרי שעתיים נקבע לנו דיון חדש. יום חמישי השבוע. ואני? רק עייפה. אחרי ש במשך הזמן עד הבירור והבהרת הבילבול כמעט פרצתי בבכי, נרגעתי וקיבלתי בשלבת נפש את העובדה שהכל זז. העד שלי לא יוכל לקחת שוב יום חופשי ביום ה'? אחותי המלווה אותי נאמנה כנ"ל? הכל יסתדר, בע"ה. אבל הכי יפה היה לי באמצע כל הבלגן. דבר שממש הרגיע אותי. הודעת SMS ששלחה לי חברתי, שידעה שאני היום הולכת לרבנות(אבל בלי לדעת ששום דבר לא "הולך"):"ישועת ה' כהרף עין" אחרי שקראתי את זה, פשוט יכולתי לעשות סויטצ', להרגע, לשחרר. בורא עולם כבר יסדר את הענינים. ומאותו רגע הדברים נפלו למקום. לעט לעט. הולכת לישון לילה טוב לכולכם! סימון

למעלה