מה שלומכם?

ברוך ה'

התגעגענו

ora11

New member
לא נעלמתי איש ותודה לך../images/Emo24.gif

עברנו שיפוצים בבית ולא גרנו בבית נשאר רק הסיוד ובלי נדר נחזור הביתה ביום שישי.

אהלן גדול ר' פראז !../images/Emo24.gif

איש הרוח, אורה. ונועם . שלא תחשבו, נעלמתי לכם ככה סתם. אני מציץ כאן מדי פעם, אם כי אין לי הרבה מה להוסיף, או לומר בשיח המתנהל כאן. לקחתי על עצמי משימה, לחבר את כל השירים, ביידיש, עם המלים שלהם. זו עבודת נמלים, כי את עיקר המלים, אני מוצא באתרים באינטרנט. את המסע המופלא הזה, לתוך ההווי היהודי, בעיקר במאה השנים האחרונות, מתוך מילו השירים. חילקתי עם פורום יידיש. פירורים, ממש פירורים. עולם מדהים של שמחה עצב ותקווה. מאחר וכולכם, גולשים באותו פורום, מקווה שראיתם. ייקח לי עוד קצת זמן. אזי אשב על תיק סינכרוני שיר+מלים, אולי מהאוספים הפרטיים הגדולים בארץ. ומילת תודה, לר' פראז שעזר מאד, ואיך לא, לר' חיים לוי, חבר הפורום הזה, על העזרה הבלתי נלאית, בהבאת מילות שירים נדירים. שרק הקירבה לסיפריה הלאומית, יכולה להביא. זייט געבענטשט ! היו ברוכים !

לעניות דעתי

המשימה שלקחת על עצמך חשובה מאור!.כל מה שנותר לי הוא לאחל לך בהצלחה ושירבו כמותך בישראל
אתה ר' פראז,חיים לוי ועוד כמה אנשים מהמדיה הוירטואלית שאני מכיר מוכחים לי שוב ושוב שבאינטרנט יש אנשים שבמקום לעסוק בויכוחים,שינאה ושאר הבלים,מנצלים את המדיה להחכים,ללמוד ולעשות רק טוב. כל הכבוד

זיסער

New member
סתם שתדעו, שהוא באומן ומשם הוא שלח

את ההודעה הזאת, וכנראה בגלל שנקעה נפשו מהאינטרנט האיטי שם קיצר במילים.

למעלה