מה שלומכם?

רוחלע19

New member
הוא לא במצב שיודע בדיוק

מה שלומו
וזה עוד לפני החתונה שלו.... נראה אותו איך הוא יראה לאחריה...

פראזניק

New member
אהה, צוחקים עלי פה...../images/Emo46.gif

אהה, שאבין... צ-ו-ח-ק-י-ם עלי כאן? אהה. "נראה אותו איך הוא יראה לאחריה..." את בטוחה שתראי? אני לא בטוח
ההודעה העליונה היתה נסיון לגלוש מהפלאפון, היות ואני לא כל כך צמוד למחשב כעת.

פראזניק

New member
וד.א. ש-א-ל-ה חמורה!!!

איפה, אבל באמת, איפה כל החברים? לאיפה נעלמו: מיכל - השתפכות (שמדי פעם מגיחה לביקור בזק) סיון - למעלה מן הזמן (שמדי פעם אני חושב שאני רואה אותה קופצת למסנג´ר שלי. היהודי - שבכלל נעלם אייל - כרפולי (שאפילו לא טורח לבא לומר שלום) חסיד ברסלב - שפעם פעמיים בא ונעלם בתי נייטין - שפעם פעמיים פרגן לנו לראות אותו בתגובות קצרצרות. ועוד הרבה הרבה חברים שמרוב שהם לא באים אני אפילו שכחתי אותם... אני דורש בכל תוקף שהם יחזרו!! שהם יעלו נושאים חדשים, שיחיו את הפורום. זו דרישה חמורה!!! ואגב, לחפצים: המסנג´ר שלי מופיע בכרטיס האישי שלי: [email protected]

מתגעגעים אליהם.......

אוףףף... תבואו כבר..... אבל רגע רגע ...... מר פראזניק!! אתה נקרא לסדר! למה השם שלי מופיע בין רשימת הנעדרים??... זה שהוספתי כמה ספרות לשם שלי, זה אומר שנעלמתי???.....

פראזניק

New member
לסדר?

מה זה??? רגע רגע, את חושבת שכתיבת הודעה אחת פעם במליון שנה תפטור אותך? לא, אחותי, ממש לא!!!

סליחה...

אבל השם שלי בעמוד הזה מופיע לפחות 3 פעמים לא כולל ההודעה הזאת........ טוב את החשבונות האלה אני משאירה לך... אבל סתם שתדעו, לרגע לא נעלמתי.. אני כאן מאז ומתמיד...
סתם כי אני מאושרת פתאום...
לילה טוב לכולם

הי פרזניק מה הענינים?

אני מקווה שכבר הכנת את הכל לחתונה ואתה מוכן במאה אחוז.אני בסדר ברוך השם,נכון שלא שומעים אותי פה הרבה כרגע אבל אני משתדלת להיות פה כל יום ולהתעדכן(צאצאית של נחמן לא?)נתראה בשמחות. שלך חנה גונן

למעלה