מה שלומכם?

טל205

New member
מה שלומכם?

מה חדש? למי יש סיפור מעניין?שיגרה? אני מחפש דירה להשכרה באזור פתח תקווה או פולג.. למי שיש הצעה מוזמן לדבר איתי.. השתגעתי כבר מחיפושים.. המשך יומקסים לכולנו..

צהריים טובים

חוץ מחלומות מוזרים אין הרבה מעניין. אתה עוזב את ירושלים? ולמה דווקא לפ"ת/פולג אם אפשר לשאול?

טל205

New member
עוזב את ירושלים

קיבלתי פרוייקט חשוב של ניהול מכירת רכב וליסינג (עדיין לא החזרתי תשובה סופית) אז יותר קל לי לגור במרכז או בשרון כדי להיות מקרוב בכל העסק..

טל205

New member
אזור השרון והמרכז

גם הרצליה בא בחשבון... 3 חדרים ועדיף קרקע..

בא לבד2

New member
אני יכול לתת לך את הדירה שלי בהרצליה

כי אני רוצה לעזוב לא מסוגל להשאר בגלל מה שקרה.השאלה אם זה תואם את התקציב שלך.כי זה מאד מאד יקר.כמו בית מלון עם כל השירותים אבל דירה.

טל205

New member
יקר לא מתאים לי

אני רוצה לגור שם רק שנה וחבל לי לבזבז סתם.. יש לי כסף אבל אני שומר אותו לדברים חיוניים יותר..

בא לבד2

New member
כן זה מאד מאד יקר.אבל אתה חי כמו מלך

ויש לך בפרוייקט הכל.בריכה,חדר כושר,סאונה.בכל דירה ג'קוזי.שמירה 24 שעות.חניה רק שלך.חוף ים פרטי לכל הפרוייקטים שם. כמו שאמרתי מלון חמישה כוכבים אבל בית.שקט,שלווה,ובעיקר פרטיות.אני מת על המקום הזה ולא הייתי עוזב אם האסון שקרה לנו לא היה מתרחש.מחפש פרוייקט אחר עכשיו בת"א. מה התקציב שלך?

טל205

New member
שמע

אני שונא תמרכז! לא מסוגל לחיות בלחות שם אך אין לי ברירה.. מחפש משו עד 3000שח.. 3 חדרים. מקווה שאמצא לי איזה בית קרקע.. ויש המונמום כאלו במחיר הזה.אני די ריאלי

ש חף

New member
היי טל

אין חדש,אין סיפורים ולא מעניין
אתה עובר למרכז??
תבטיח שאחרי שתתמקם תקפוץ לקפה בטח אם זה יהיה לידי

ש חף

New member
חשבתי ש....

תשקול אם לחזור מהר לא? אמרת אמרת,עכשיו אני רוצה לראות

ש חף

New member