מה שלומכם?

dotty

New member
מה שלומכם?

כבר הרבה זמן שאין תגובות, רק רציתי לדעת מה שלומכם? ומה קורה איתכם? האמת אין הרבה חדש מדארן וחבל, אולי יש למישהו רעיון חדש לאיזה משחק או משהו שישאיר את הפורום פעיל? בכל מקרה למי שמעוניין אז שלומי טוב, עובדת קשה...
אבל נכנסת לפה בכל יום לקרוא תגובות חדשות אם יש או לעדכן אם יש משהו חדש. אז זהו בינתיים, מקווה לשמוע מכם בקרוב...

anush91

New member
היי../images/Emo13.gif

אני בסדר, משתדלת להתעדכן בנוגע לדארן במיי ספייס שלו, אין הרבה חדש... באמת צריך למצוא איזה משחק או משהו להפעיל קצת את הפורום

Lost Lullaby

New member
טוב שפתחת את השרשור הזה...

אפשר גם לשחק משחקים שלא הכי קשורים לנושא, אפילו סתםפ שיהיה לנו כיף פה בינתיים. אני חוזרת חמשו"שים\שו"שים אז לצערי אין לי הרבה זמן להכנס לפה... השבוע אני דווקא חוזרת הביתה ברביעי, אבל זה רק כי בחמישי אני צריכה להיות מממממש מוקדם בבוקר בתל השומר למבחנים. מקווה לעבור ואז אספר לכם על מה מדובר

dotty

New member
סבבה...

יש למישהו רעיונות, אולי להעלות תמונות של דארן ישנות חדשות?! על איזה משחקים חשבת ליבי? האמת רציתי לכתוב תגובה במיי ספייס אצל דארן שיש קצת הרגשה כזאת שהוא הופך להיות זמר מקומי של בריטניה. עם סבג' הם היו פופולריים בכל העולם וגם טיילו הרבה, לאט לאט דארן מרכז את כל ההופעות שלו רק בבריטניה וזה מתחיל "לעלות לי על העצבים"
עדיין אוהבים אותו בכל העולם ונכון שסיבוב ההופעות נגמר, אבל יאללה קצת פירגון לישראל...
שיסתכל קצת לכיוון שלנו גם
הוא לא אמר פעם שאחרי סיבוב ההופעות הוא חושב על לבקר פה בארץ?!

Broken record

New member
אני עמוק עמוק בתוך הספרים..

י"ב זה שנה קשה... יש לי איזה אלף בגרויות, וממש עוד מעט מתחילות לי המתכונות.. אני לפעמים מסתכלת בפורום ובמיי ספייס לראות אם התחדש משהו, למרות שפחות מפעם... זה באמת מאכזב קצת שאין דברים מעניינים, לא מתאים לדארן. הוא בכלל מצליח בבריטניה??

למעלה