מה שלומכם?

תולי 23

New member
מה שלומכם?

נראה לי יש לי מתחרה, אמא של חבר שלי מה עושים היא ה-מ-א-ה-ב-ת.... קרה לכם גם?

תולי 23

New member
זה סיפור ארוך לא יודעת מאיפה להתחיל....

פעם לא הסתדרתי איתה,חשבתי שהיא נגדי, היום אני יודעת שהיא אוהבת אותי.... אבל זה לא משנה את העובדה שאת הבן שלה היא לא שיחררה... לפני כמה חודשים, אמא שלי אמרה לי שהיה לה קשה שאני עוברת לגור עם החבר, והיה לה מאוד קשה לשחררר אותי מחיקה,אבל לבסוף החלטיה שאני בוגרת ושהיא סומכת עליי והגיע הזמן לפרוח... לעומת זאת אצל החבר לא נראה לי שאי פעם זה יקרה... היא חושבת שיש לה בעלות עליו, שהוא בנה הקטן מתקשרת להזכיר לו לאכול, ולומר לו שאם אין אוכל שיבוא, ושהיא הכינה,קונה לו דברים אישיים מדודארנט ועד לתחתונים,והוא תמיד לשרותה מה שהיא תגיד, מה שתרצה.... " את החיים אני יביא לה היא בנשמה שלי " ציטוט מאתמול.... טלפונים עשר פעם ביום כולל הודעות אס אמ אס..הוא לוקח אותה לים שלא תלך לבד, כל פעם שאני רוצה ליסוע להוריי לבקר אותם קצת הוא אומר שאימו חולה, או שהוא לא רוצה שהוריו יהיו לבד... אין לי בעיה עם הפינוק בכיף שיהיה לה... אבל היא לא משחררת אותו, ואני מאמינה שבעתיד שנתחתן יהיה גרוע יותר... עוד פעם היא אישה טובה עם כוונות טובות, ואני מאוד מעריכה אותה... אבל כמו שאימי אמרה יש לך תחרות... כך גם אני מאמינה..... יש עוד מלא דוגמאות לך,שהיא כל חייו,הריי האישה צריכה להיות מס 1 לא האמא... מה דעתכם?

יש לי כמה שאלות אליך ?

היא אוהבת אותך ? איך היחסים ביניכן ? היא מעליבה אותך ? משפילה ? פוגעת ? מפריעה לכם לזוגיות ?

לאט ,לאט

בן יחיד ? הוריו מאוד מבוגרים ? מאוד חולים ? אם התשובה שלילית לכל מה ששאלתי צריך לאט לאט לשחרר אותה. גם חבר צריך להבין זאת. כנראה שגם הוא קשור בטבורו אליה וכדאי שתבדקי מדוע. דאגה להורים יכולה להיות מובנת וזה בסדר גמור שילדים דואגים להוריהם ,אך את צריכה לשאול עצמך או לשתף אותנו למה הקשר הזה כל כך אוססיבי. באופן נורמלי ילדים מגיעים לגיל מסוים וההורים באופן טבעי מחררים גם אם הילד אינו נשוי או עם חברה.

נונה17

New member
תולי יקרה, לא מחזיקים בכוח את מי שלא רוצה

שיחזיקו אותו. אם אמא של החבר שלך מתייחסת אליו ככה, זה בגלל שטוב לו ונוח לו ככה. אחרת הוא כבר היה מנפנף אותה ומשחרר את עצמו, תאמיני לי. נשאלת השאלה עד כמה זה מפריע לך ועד כמה הוא מודע לכך? האם את מרגישה תחרות אמיתית? האם את מרגישה שאם יהיה חיכוך ביניכן הוא יבחר בה בלי למצמץ? שהוא לא ייתן לך גיבוי מולה אם יהיה צורך? שההשקעה שלו בה מגיעה על חשבון היחסים ביניכם ואם תחליטו לקשור את חייכם זה בזו תהיה כאן בעייה אמיתית? כי אם מדובר במשהו "בקטנה" אולי לא שווה לעשות מזה עניין (אחרי הכל אמרת שהיא אוהבת אותך). אבל אם מדובר במישהו שעדיין "נשוי" לאמא שלו ואת חוששת שבעתיד זה יחמיר ויהפוך לבעייה רצינית שתעיב על הזוגיות שלכם, אולי כדאי לנסות לברר את העניין עכשיו. אבל מולו, לא מולה. הבעייה האמיתית היא אצלו.

תמר36

New member
נראה לי ממש תיק! האם את יכולה לעבור עם חבר

שלך דירה רחוק מהם? אם כן אז נראה לי שזה קצת יפתור את הבעיה. דיברת על הנושא הזה איתו? מה הוא אמר? לא אמא שלו היא הבעיה אלא הוא בעצמו. האמיני לי, אם היה רוצה להתנתק מאמו זה היה קורה. אני מניחה שאת אוהבת אותו ומאוד קל לאמר מרחוק "תפרדו, הוא יאמלל אותך". תבדקי עד כמה את מסוגלת לחיות כך כי אחריי החתונה זה רק יחמיר וכשיהיו ילדים היא גם עלולה להכנס לכם בעצמות לגביי גידולם. בני כמה אתם? במה אתם עוסקים?

למעלה