מה שלומכם

מה שלומכם../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

איך חג פורים עבר ועובר עלייכם
התחפשתם

RTur

New member
פסדר..

חג פורים עבר עד עכשיו בסדר.. ביליתי הרבה בשינה, אינטרנט וטלוויזיה.. עכשיו אני צריך להתחיל ללמוד לפאקינג מבחן בפיזיקרע כה שלא יהיה ממש כיף.. אררר כן התחפשתי.. בכל זאת, פורים אחרון שלי כתלמיד.. התחפשתי לצביקה פיק חחח

גמאני צריכה ללמוד..../images/Emo10.gif

בגלל שלא הייתי -המון- זמן בבצפר לפני פורים יש לי המון מבחני מועדי ב' שמתחילים ממחר ועד לסוף החודש... יש לי מבחן מחר בתנ"ך, ביום ראשון בהסטוריה [אני מקווה שיתנו לי לעשות אותו במועד של ה'מתקן' וככה אני אצטרך לעשות אותו יום לפני המתכונת..
], ביום שלישי מבחן במתמטיקה וביום חמישי שני מבחנים רצופים-פסיכולוגיה וסוציולוגיה. פאק. ואני הולכת להצליח. והיה פורים יפה מתמיד... וצביקה פיק זאת אחלה תחפושת מקורית, אני רוצה להתחפש לבלוג בשנה הבאה
והממ...הממ...בתדודה שלי הייתה מדהימה [מצרפת תמונה שלה
] והיום יש "מה שלומך" ויהיה שווה
בהצלחה לך בפיזיקעקע.

../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif

אתמול היה אחד הימים המושלמים של חיי, הכי נהניתי בעולם. ולא התחפשתי השנה לצערי, רק שמתי כתר

היום הזה עשה אותי הכי מאושרת בעולםם

ולחשוב שאתמול אני עוד אמרתי לעצמי שהחיים האלו הם הכי מגעילים בעולם ואני שונאת אותם ואין להם טעם. איריס פשוט החזירה לי ת'אושררר,אני כלכך מאושרתתתת.. [אם ראית את התכנית בטח הבנת על מה אני מדברת..] הממ,אגב,את צריכה להיות מאושרת שהיה לך כתר.. הייתי ביום שני עם חברה שלי והיא לא התחפשה לכלום... ומרוב שהיא ראתה כתרים והכל,היא ממש רצתה כתר והתחילה להתחנן לאנשים שיתנו לה את הכתר שלהם..חח..

פייי יהה ..

פורים היה שווה רצח... למרות שהחופש שלי עדיין ממשיך.. אבל יום שני היה אחד הימים המושלמים שהיו לי עד היום. וצריך עוד חופש!!!

רגערגערגע,אם אני זוכרת נכון..

ביום שני היית צריך להפגש עם אחותך,זאת שסיפרת לי עלייה,לא
איך היה
ואני חייבת להגיד לך משהו- אתה מקטר על חופש כמו שאני מקטרת על זה שאני לא בקשר עם ליאל... יש לך הכי הרבה חופש שבעולם,אתה בקושי הולך לבצפר ואתה רוצה עוד חופש

פורים היה ממש מושלם ../images/Emo9.gif.

התחפשתי לבלרינה, כמו שאתם רואים, והיה לי כל כך מושלם
, ממש חיכיתי ללבוש את הטוטו הזה, כי הוא מושלם
.. וביום שלישי נפגשתי עם אשתי והבת שלי, שאני אוהבת אותן הכי בעולם
, וכמו שאריאלה אמרה, גם לי זה היה אחד הימים המושלמים בחיי. ויאללה, גם לשמינייה היה חלק בזה
|מודה ומתוודה|.

גמאני רוצה להיפגש איתכן ../images/Emo10.gif

בחופש פסח מפגש,טוףףף
אני מתה להכיר אתכן
ושמחה שהיה לך מושלם בפורים..

אממממ

לבסוף אני הייתי עם אחותי כמה שניות ואז הייתי עם ידידה כל היום היינו בחצי ת"א כל חור אפשרי ואז בעשר ככה הלכנו להופעה של דיסטורטד בבארבי היה משהו לידה חחחחח ואני יוריד פה מלא קטעים ואז חזרתי לבית במשהו כמו שמונה בבוקר ביום שלישי חחחחח קיצור היה ליגה. ולגבי החופש זה לא עוזר שיש לי חופש לבד מה אני כבר יכול לעשות לבד? זה משעמם מדי! ויום ראשון אני חוזר ללימודים:)

למעלה