הממ..
דצמבר היה הרבה יותרטוב, אבל בכללי - יחסית בסדר. אבל נתחיל מהחיובי.
יש לי ציונים די בסדר, ובקרוב התעודה. אני נוטה להאמין שלא כל המורים יחשבו את הורדת הציון על החיסורים וכו' כי חלק מחפפים. אם יורידו לי, טוב, בכל מקצוע ירדו לי בממוצע 5-10 נקודות ואז הם כבר לא יהיו משהו, אבל אם הרוב יישאר חישוב של המבחנים וכל מה שמסביב זה יהיה נחמד, ומענין מה יהיה ליועצת ולמחנכת שלי להגיד על זה (להעיף אותי עם ממוצע 80+?).
אפרופו לימודים, הסמסטר באוניברסיטה נגמר. די חיבבתי את הקורס האחרון, אבל שני הקורסים של הסמסטר הבא נשמעים לי יותר מעניינים.
בשבוע שעבר חיטטתי בספריה הישנה של אמא שלי ודגתי משם הרבה דברים מעניינים (בעיקר שירה), ובכלל אני קוראת המון שוב ודי מרוצה מזה. זה נחמד.
הסדרות טלוויזיה שלי חוזרת מחופשה, זה היה חסר לי.
חורף. וגשם. שזה כיף. בחלק הפחות נחמד,
אתמול רציתי לנסוע לחברה, אבל לא יכלתי כי גמרתי את הכסף שלי אתמול על מונית כדי להספיק להגיע בזמן הביתה. אז נתקעתי בבית והיה לי משעמם ודי עצוב, זה לא היה נחמד במיוחד.
באופן כללי, בתקופה האחרונה כל שני וחמישי מקבלת איומים מהבצפר וצריכה להגיע לכלמיני פגישות, ואין לי כח לזיוני שכל שלהם.
המתכונת במתמט' (001) הייתה זוועה, וזה נורא משפיל למרות שלא למדתי. אני רוצה לבדוק את ענין המתמט' כי זה כבר עבר את גבול הנורמלי, אבל האבחון יקר מדי.
הבגרות ביום רביעי. אמא'לה.
אני רבה עם אמא שלי שוב *כל* הזמן אחרי תקופת רגיעה קצרה, ואני כל כך רוצה להשיג עבודה, לחסוך כסף ולצאת מכאן אבל אני פשוט לא יכולה, כי אם אני אוותר על טיפת הזמן הפנוי שנותר לי (זה שקיים לא בזכות הברזות) לא יהיה לי חיים מעבר לבי"ס-אוניברסיטה, ובילויים אחה"צ זה הדבר היחיד שמחזיק אותי. אבל בסה"כ, אני מתלוננת יותר מדי. מנובמבר שאני מתחילה להרגיש קצת יותר טוב עם הזמן שעובר, ולמרות שהתקופה האחרונה לא הייתה משהו, כשייגמר הלחץ גם זה יהיה בסדר.