מה שלומכם?

GalBatz

New member
מה שלומכם?../images/Emo3.gif

איך עבר עליכם היום/שבוע/חודש האחרון?^^

אין שלומי ../images/Emo12.gif

אין לי מצב רוח כרגע. כלומר, לא במובן של הוא לא משהו, הוא פשוט לא קיים עכשיו. אני מוצא את זה משעשע למדי :]

לא לא

זה גם מה שאמרה לי מישהי מהכיתה שלי. קצת קשה לי להסביר את זה, אבל זה לא. בקיצור, יש את מצב הרוח שלי, או ליתר דיוק את החוסר בו, נכון לזמן כתיבת ההודעה. ויש כל מיני דברים שקורים (לדוגמה, החוסר הזה), ואני מוצא אותם *הכנס פה תיאור- כמו משעשע*. אגב, עכשיו המצב שונה לחלוטין. כרגע אני סתם עייף מאוד.

y a m i girl

New member
מבריאה^^|מדוזה|../images/Emo82.gif

לחלות בשפעת+עוד כל מיני מחלות למשך שבוע זה לא כיף

GoOni

New member
המפ.../images/Emo118.gif

אוך, פירטתי הרבה. אתם לא חייבים לקרוא. החודש- וואי, היה די מוזר. עבר לי נורא מהר (אפילו שהוא לא ממש נגמר). היה לי קצת רע בחודש הזה, בלשון המעטה, ועכשיו יש סימני שיפור, נקווה שהם ימשכו עד סוף החודש. ואמ. לוידעת. כאילו לא קרה שום דבר חשוב
השבוע- הו, היה מאוד קשה
. לא הלכתי לבית ספר בימים ראשון, שני ושלישי כי הייתי חולה. רביעי וחמישי היו קצת איטיים כאלה, אבל עברו. והיום היה בסדר. היום- למדתי שעתיים, הלכתי לגיוסים של הנוע"ל שהיו ממש חביבים, חיכיתי איזה עשר דקות לאבא שלי שיקח אותי לרופא. למרבה הצער אני צריכה לקחת כדור כל יום עכשיו במשך שמונה חודשים ולעשות בדיקת דם כל חודש. אני מפחדת מוות מבדיקות דם, איך אני אצליח כל חודש? גאד. שאר היום עבר לי נורא מהר. דיברתי שעתיים וחצי בטלפון עם איזה מישו, סתם ראיתי טלוויזיה, מחשב. רגיל כזה. אבל רגיל-נחמד
ומשום מה אני גם לא מצוברחת או משו מזה שזה היום שישי השלישי בערך שלי ברצף שאני לא עושה שום דבר. להיפך, ממש נחמד לי.

AGENT SHESH

New member
הממ... סבבה..../images/Emo73.gif

לא יצא לי ללמוד כמעט, היו מלא שיעורים חופשיים כל הזמן, וכשלא היו - היו בגרויות, ולא לומדים ביום של בגרות וביום שלפניו, וכך... בשבועות האחרונים לא למדתי כמעט, מלבד 3-4 שיעורים בכל הזמן הזה... אזז... כן, היה סבבה...

וונקי

New member
מה שלומי

השבוע עבר עלי בסבבה אחרי שהוצאתי רגילה(5ימים חופש) לא מספיק שאני עושה שבוע שבוע גם רגילה הוצאתי חודש אחרון: עבר עלי שבוע שבו עשתי יותר מטבחים יותר מדי שמירות, חודש רגיל שכזה היום אני חצי באסה צריכה לחזור מחר לבסיס נו טוב אני יחזור הביתה ביום ראשון הבאה

החודש היה די נחמד ככה../images/Emo13.gif

למרות שהייתה יל עבודה שישבה לי על הצוואר וכמה כמה מבחנים ובקרוב יש מתטיקה, הכל בסדר בלימודים
, נמסר לי שאקבל 85 במתמטקה בתעודה וזה מאד שימח אותי... עשיתי את הבגרות E באנגלית והיה קל.... הממ והשבוע היה בסדר, עבר, ואתמול הייתי בשתי מסבות מימולדה והיה כיף
.

רוניבץ

New member
בסדר

אבל זה לא יציב. המצברוח שלי יכול להשתנות בקיצוניות מטורפת תוך דקות וזה מפחיד. ושכחתי להתעורר לישיבת בוגרת, אבל אתמול הייתה בקן שיחה כזאת נוראית ואף צד לא היה מוכן להתפשר ולהקשיב לשני, אז גם ככה לא כל כך התחשק לי ללכת.
וכל השכבה שלי חזרה מהגדנ"ע והם עכשיו בסרט של צבא ומצדיעים כל הזמן ויש לי ניחוש שמחר בבצפר כשאני אפגוש את כולם אני אתחיל להתחרט ממש שלא יצאתי. אבל זה לא כאילו לא לקחתי את זה בחשבון כשהחלטתי להישאר בבית. וחוץ מזה יש לי לאחרונה הרבה בעיות עם כמה חברים טובים שלי וזה מרגיז, כי אני מרגישה שלא אכפת להם ממני ושהם בכלל לא מכירים אותי, ואז אני מרגישה פרנואידית כי אני חושבת את זה.
ויש לי מחסום יצירתיות ואני לא עושה כלום בסטודיו יותר. ביום חמישי התחלתי לבכות שם והמורה שלי לקחה חשבה שזה בגלל המצב של אמא. ואני צריכה להתחיל ללמוד. וללכת לפסיכולוגית. ואין לי מוטיבציה, או שלפעמים יש לי המון. אבל זה עובר די מהר..

PopPy

New member
הממ..

דצמבר היה הרבה יותרטוב, אבל בכללי - יחסית בסדר. אבל נתחיל מהחיובי.
יש לי ציונים די בסדר, ובקרוב התעודה. אני נוטה להאמין שלא כל המורים יחשבו את הורדת הציון על החיסורים וכו' כי חלק מחפפים. אם יורידו לי, טוב, בכל מקצוע ירדו לי בממוצע 5-10 נקודות ואז הם כבר לא יהיו משהו, אבל אם הרוב יישאר חישוב של המבחנים וכל מה שמסביב זה יהיה נחמד, ומענין מה יהיה ליועצת ולמחנכת שלי להגיד על זה (להעיף אותי עם ממוצע 80+?).
אפרופו לימודים, הסמסטר באוניברסיטה נגמר. די חיבבתי את הקורס האחרון, אבל שני הקורסים של הסמסטר הבא נשמעים לי יותר מעניינים.
בשבוע שעבר חיטטתי בספריה הישנה של אמא שלי ודגתי משם הרבה דברים מעניינים (בעיקר שירה), ובכלל אני קוראת המון שוב ודי מרוצה מזה. זה נחמד.
הסדרות טלוויזיה שלי חוזרת מחופשה, זה היה חסר לי.
חורף. וגשם. שזה כיף. בחלק הפחות נחמד,
אתמול רציתי לנסוע לחברה, אבל לא יכלתי כי גמרתי את הכסף שלי אתמול על מונית כדי להספיק להגיע בזמן הביתה. אז נתקעתי בבית והיה לי משעמם ודי עצוב, זה לא היה נחמד במיוחד.
באופן כללי, בתקופה האחרונה כל שני וחמישי מקבלת איומים מהבצפר וצריכה להגיע לכלמיני פגישות, ואין לי כח לזיוני שכל שלהם.
המתכונת במתמט' (001) הייתה זוועה, וזה נורא משפיל למרות שלא למדתי. אני רוצה לבדוק את ענין המתמט' כי זה כבר עבר את גבול הנורמלי, אבל האבחון יקר מדי.
הבגרות ביום רביעי. אמא'לה.
אני רבה עם אמא שלי שוב *כל* הזמן אחרי תקופת רגיעה קצרה, ואני כל כך רוצה להשיג עבודה, לחסוך כסף ולצאת מכאן אבל אני פשוט לא יכולה, כי אם אני אוותר על טיפת הזמן הפנוי שנותר לי (זה שקיים לא בזכות הברזות) לא יהיה לי חיים מעבר לבי"ס-אוניברסיטה, ובילויים אחה"צ זה הדבר היחיד שמחזיק אותי. אבל בסה"כ, אני מתלוננת יותר מדי. מנובמבר שאני מתחילה להרגיש קצת יותר טוב עם הזמן שעובר, ולמרות שהתקופה האחרונה לא הייתה משהו, כשייגמר הלחץ גם זה יהיה בסדר.

שניש

New member
חביב באופן יוצא מן הכלל ../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif

מדאיג למדיי
אני ממש (האם אעז לומר זאת..) נהנית מהחיים. ^^

As I Am

New member
היו לי ימים מעניינים. ../images/Emo103.gif

כי לא הייתה בהם הרבה שיגרה. אז אני מניחה שחביב, נכון לעכשיו. ^^

I Love Paige

New member
אמ, ups and downs כזה

הקראש עבר [תודה לג'וס].. אבל יש לי בזמן האחרון דיכאונות כאלה שנופלים עליי משומקום, וזה לא כיף. במיוחד אחרי שהם עוברים תוך 20 דקות.
אמאמ, אז זהו. היה שבוע טוב, חוץ מזה שקיבלתי 70 במבחן באנגלית.
מה שלומך את, גלבץ?

GalBatz

New member
הו, שלומי די טוב.^^

ביצפר מעצבן נורא, וכואבת לי הרגל. אבל חוץ מזה אני בסדר, תודה ששאלת.

sarah

New member
מתתי שלושה פעמים

וקמתי לחיים 4 פעמים ןאני עדיין מצפה למפגש!!!!!!!!!

ketty the sheep

New member
../images/Emo13.gif

היום היה משעמם למדי. סתם ישבתי בבית וראיתי טלויזיה/הדפסתי מודעות חדשות (אני אהיה מורה פרטית לאנגלית! D:)/שמעתי הרבה מוסיקה (Thirteen Senses כל כך חמודים! *נמסה מהתלהבות ה'מצאתי להקה חדשה'*)/שברתי כוס ואמא שלי צעקה עליי/אכלתי פיצה/הדפסתי מערכת את מערכת השעות החדשה והיפה שלי. השבוע היה חביב! פרשס שלי באה לבקר אותי ביום ראשון, וביום שני לקחתי אותה לבית הספר שלי.
ביום שלישי נסעתי לבקר את סיגל ועוד ידיד שלי (על חשבון הצבא!), ביום רביעי הלכתי לחוג קנדו ולמדתי לתת לאנשים חרב עץ בראש (אבל לא הכאבתי להם, אז יאיי
) ואז הלכתי לבית של ידיד שלי ובעקבות הגשם כל החדר שלו הוצף במים וזה היה נורא משעשע (אני מניחה שהוא שועשע פחות, אבל שיהיה
). ביום חמישי סתם הברזתי מבית הספר ולא עשיתי יותר מדי, ואתמול הלכתי להסתובב עם ענת והיה לנו משעמם. החודש באופן כללי היה נחמד. הייתה לי הרגשה כללית נחמדה, אם כי נכנסתי לשגרה שכזו. אבל זו שגרה בריאה, אני חושבת, אז שיהיה. אני מרגישה פחות ופחות כמו תלמידת בית ספר, ומשבוע הבא זה יהיה בכלל שכונתי (עם רק ארבעה מקצועות שנותרו לי במערכת). פיתחתי לי גם סוג של חיי חברה.

למעלה