מה שלומכם פורום יקר

YTVchino

New member
מה שלומכם פורום יקר

איך המרגש חחחחחחחחחחחחחחחחחח השנה 2006 כבר עברו 3 שנים אתם קולטים .... מה אתכם הכל בסדר ..... אני חזרתי עכשיו מקולומביה היה מטורף לגמרי ...מקווה שרובכם כבר בחופש הגדול עושים חיים נהנים מן הים תופסים שיזוף ....רציתי ליידע אותכם שאתם מוזמנים לצפות בתוכנית חדשה שלי באינטרנט www.tvm.co.il "השמשיה" תוכנית קיץ מטורפת ...ובנוסף קליפ חדש שלי שעומד לצאת בקרוב ...השקעתי עליו את התחת אתם תהנו ממנו הוא יהיה בערוץ 24 זה הולך להיות קליפ מן הסרטים ....תחכה לכם הפתעה גדולה ....רק רציתי לידע אתכם שחזרתי לארץ ואני בפול קונטרול חחחחחחחח ואני עדיין לא מתכוון לעזוב את התחום אני אוהב אתכם צ"ינו אלמיזרק פרויקט y חחחחחח כבר נוסטלגיה

חחחחחח אהלן צ'ינו

ואיי תתפרסם כבר מה קורה איך אתה מחכה לזה אני יודע כפרה נו תעשה משהו שערורייתי.. אולי משהו בעירום? תעשה איזה משהו שיעלה אותך לתודעה של ערוץ 2 כי תוכנית באינטרנט זה די עלוב לא? חולה עליך

NE6AMMA

New member
בהצלחה כפרה

ותוריד למחשב תמונות מקולומביה שנראה גם

Reservoir Dog

New member
אהלן מה העניינים

חוץ מהעובדה שאתה מזכיר בקול ובאופי קצת את הבוס הטיפה משוגע (אבל משוגע טוב) שהיה לי בארה"ב שמחים שחזרת לפעילות,ושאתה חוזר ותביא בה עוד יותר,היית דמות צבעונית וכך גם תשאר ואל תשתנה,רק תשתפר.. קשה לשכוח את התצוגות היפות שנתת בשיעורים של המורה הקשוח (שכחתי את שמו) על הבמה בפרוייקט,הגיע לך לזכות,לימדת אותנו לא לוותר מה זה שלא מאמינים בנו כ"כ ושלא נותנים לנו הרבה סיכוי לא להתייאש אנחנו יכולים להפתיע ולרגש בגדול,אבל רצו לעורר מחלוקת כנראה אז הכתר הלך למישהו אחר,זה מאחוריך כבר. יש המון פוטנציאל בלתי ממומש עדיין שהקהל שלך מחכה לראות אותך מביא לידי מימוש,כולל אותי אני בן 23 אני לא מרבה בכתיבה בפורום,אבל עצם העובדה שהייתי שותף מגיל צעיר ואני עדיין שם עדיין כדיי להשגיח קצת. בהצלחה בכל אשר תעשה..

למעלה