מה שלומכם ,חברים

roniway1

New member
מה שלומכם ,חברים../images/Emo24.gif

שלום לכולם , מה נשמע? הבוקר חזרתי מ-10 ימים נהדרים בלונדון המקסימה , והקינוח היה כמובן ההופעה של שאנייה במנצ'סטר ביום חמישי בלילה מה שקרה שם פשוט מדהים ,שעתיים לפני ההופעה , אנשים רבים היו לפני הכניסה לאולם , חילקו שם חוברות על שאנייה ,וכולם בלי יוצא מן הכלל קנו , היה גם דוכן שחילקו בו כל מיני מזכרות משאנייה המקסימה באו אנשים מכל הגילאים ,ילדים ,סטודנטים ,מבוגרים , האווירה הייתה מדהימה ,באיזור האולם נתלו שלטים רבים של שאנייה שבישרו על ההופעה ,וכל הכרטיסים נקנו
ואז פתחו את השערים , והאווירה נהייתה מחשמלת מרגע לרגע לפני שאנייה נערך מופע חימום של להקה שמחקה את ABBA , הם הופיעו כ-40 דקות ואחר כך פינו את הבמה לכוכבת בערב!!! ואז זה הגיע!!!!!!!!!! האורות נכבו , ואז האירו את אחת הכניסות ,כן ,זו הייתה שאנייה!!! היא עלתה לבמה וכרגיל קראה לקהל , ARE YOU READY MANCHESTER!!!!!!!!!!!!!!!!!1 וכולם ביחד ענו במקהלה אחת ,YES!!!!1 ההופעה הייתה מדהימה ונהדרת , שאנייה פתחה עם Man ,I feel like a woman , והמשיכה לשיר מהאלבום המצליח Come on Over , היא כמובן המשיכה בשירים מתוך האלבום האחרון שלה , שהצליח גם הוא ( מעל 10 מיליון עותקים) , דרך אגב , היא ביצעה יפה את קה-צ'ינג , וכמובן שרה את השירים המוכרים מ- UP , FAFA , IGGG , (אני לא זוכר את סדר השירים ) שאנייה נראתה מקסים ,לדעתי היא רזתה קצת... היא חתמה לכולם ולחצה ידיים בחום ובאהבה , ורבים חילקו לה פרחים ,דובים , וכל מיני דברים השומרים באולם היו אדיבים ,ונתנו לכל מי שרצה לקבל חתימה או ללחוץ יד לגשת אליה , והכל היה מאורגן ומסודר (אני ישבתי בשורה התשיעית , ולכן לא הצלחתי לקבל חתימה). למרות זאת זה היה די קרוב , וראיתי אותה מצויין!! ואז היא עשתה שוב את מה שעשתה בשיקגו , לאחר כמה שירים היא העלתה לבמה בחורה שהציעה נישואין לחבר שלה (שהסכים כמובן...) , ואחר כך הצטלמה איתם לקול מחיאות הכפיים של כולם. מדי פעם היא הסכימה להצטלם עם מעריצים , ומישהי שיש לה פלאפון מתקדם ,הצטלמה איתה ועשתה את התמונה כרקע לפלאפון. לסיכום , הייתה הופעה מדהימה!! , אני לא אשכח אותה זמן רב , ההופעה של שאנייה היה הדבר שממנו נהניתי יותר מכל , שאנייה מקסימה ונהדרת ,יפה מאוד ,ולא עושה פוזות של דיווה , היא אוהבת את מעריצה מכל הלב , ומעניקה המון חום ואהבה!! צילמתי בערך כ- 50 תמונות , אני מקווה שהן יצאו טוב וכשיהיו מוכנות ,אעלה אותן לפורום . וכמובן התגעגעתי גם לפורום הנחמד הזה , והלוואי שנזכה לראות אותה אצנו כאן!!

S c a r l e t t

New member
איזה כיף!!

אני שמחה שנהנית ותעלה לנו את התמונות כשהן יהיו מוכנות. אני מתה מקנאה עכשיו!!!! עם מי נסעת?

sharabigfan

New member
יהה../images/Emo13.gif כיף לך,פשוט היה שם בריאות../images/Emo13.gif

אני בטוחה,הלוואי ששאניה תבוא לכאן הלוואי

m L m

New member
נשמע כיף חיים

ואני מחכה בקוצר רוח לראות תמונות... אני לא חושבת שזה הפסד שלא קיבלת חתימה, לפי דעתי חתימות זה דבר דבילי אני באמת לא מבינה בשביל מה צריך..תמונה זה הרבה יותר טוב!! בכל אופן, אני שמחה שנהנת (למרות שלא חשבתי לרגע שלא תהנה
) מקווה לראות תמונות במהרה........ ועוד יותר שמחה שהתגעגעת אלינו

roniway1

New member
מסכים איתך לגבי חתימה

אני מסכים איתך מצד אחד שחתימות זה דבילי וילדותי , אבל שאנייה מקסימה ומדהימה ויוצאת מן הכלל , וכל מזכרת ממנה זה דבר מדהים ומרגש!! מכל מקום , החוברת עליה פשוט מדהימה , לא היה אחד בהופעה שלא קנה חוברת!! וגם בדוכן המזכרות שלה היה תור ענק , עוד לא ראיתי דבר כזה! היא הזמרת היחידה שאהיה מוכן לשלם והרבה בשביל לראות אותה , וכל כך היה כיף לשמוע שם איך אוהבים אותה . דרך אגב ,אולי את יודעת איפה אפשר למצוא רינגטונים שלה לסלולרי?

S c a r l e t t

New member
תלוי איזה חברה אתה

אני באורנג' ויש באתר שלהם (לי אישית יש את ka ching והוא ממש מומלץ)

m L m

New member
אין להם כבר

אני עובדת באורנג' ודיברתי עם האחראי על הרינגטונים והוא אמר שהייתה בעיה עם הזכויות יוצרים אז הורידו את זה.. אבל, mays מצאה פעם אתר עם רינגטונים של שאניה שעולים 20 ש"ח להורדה....אם אתה רוצה אני בטוחה שהיא תתן את הלינק...

הגר לי

New member
אז זכיתי מן ההפקר

יש לי גם את ka-ching וגם את IGGG ( שזה גם הצלצול שלי
)

הגר לי

New member
אחלה דיווח! ../images/Emo8.gif

ואני נשפכת מקנאה! ד"א הצחיק אותי הקטע עם הפלאפון. אני שמחה שנהנית, נשמע שהיה טיול
ואני בטוחה שזו הייתה חוויה בלתי רגילה לראות את שאניה במציאות ועוד מקרוב כל כך. מחכה בקוצר רוח לתמונות
ו....ברוך השב!

mays

New member
יא, איזה כיף לך!

נשמע שהיה מדהים, ושהיתה לך חוויה מקסימה
לגבי הרינגטונים, אני אבדוק אם שמרתי את הקישור לאתר שבו מצאתי אותם...

למעלה