מה שלומכם ,חברים../images/Emo24.gif
שלום לכולם , מה נשמע? הבוקר חזרתי מ-10 ימים נהדרים בלונדון המקסימה , והקינוח היה כמובן ההופעה של שאנייה במנצ'סטר ביום חמישי בלילה מה שקרה שם פשוט מדהים ,שעתיים לפני ההופעה , אנשים רבים היו לפני הכניסה לאולם , חילקו שם חוברות על שאנייה ,וכולם בלי יוצא מן הכלל קנו , היה גם דוכן שחילקו בו כל מיני מזכרות משאנייה המקסימה באו אנשים מכל הגילאים ,ילדים ,סטודנטים ,מבוגרים , האווירה הייתה מדהימה ,באיזור האולם נתלו שלטים רבים של שאנייה שבישרו על ההופעה ,וכל הכרטיסים נקנו
ואז פתחו את השערים , והאווירה נהייתה מחשמלת מרגע לרגע לפני שאנייה נערך מופע חימום של להקה שמחקה את ABBA , הם הופיעו כ-40 דקות ואחר כך פינו את הבמה לכוכבת בערב!!! ואז זה הגיע!!!!!!!!!! האורות נכבו , ואז האירו את אחת הכניסות ,כן ,זו הייתה שאנייה!!! היא עלתה לבמה וכרגיל קראה לקהל , ARE YOU READY MANCHESTER!!!!!!!!!!!!!!!!!1 וכולם ביחד ענו במקהלה אחת ,YES!!!!1 ההופעה הייתה מדהימה ונהדרת , שאנייה פתחה עם Man ,I feel like a woman , והמשיכה לשיר מהאלבום המצליח Come on Over , היא כמובן המשיכה בשירים מתוך האלבום האחרון שלה , שהצליח גם הוא ( מעל 10 מיליון עותקים) , דרך אגב , היא ביצעה יפה את קה-צ'ינג , וכמובן שרה את השירים המוכרים מ- UP , FAFA , IGGG , (אני לא זוכר את סדר השירים ) שאנייה נראתה מקסים ,לדעתי היא רזתה קצת... היא חתמה לכולם ולחצה ידיים בחום ובאהבה , ורבים חילקו לה פרחים ,דובים , וכל מיני דברים השומרים באולם היו אדיבים ,ונתנו לכל מי שרצה לקבל חתימה או ללחוץ יד לגשת אליה , והכל היה מאורגן ומסודר (אני ישבתי בשורה התשיעית , ולכן לא הצלחתי לקבל חתימה). למרות זאת זה היה די קרוב , וראיתי אותה מצויין!! ואז היא עשתה שוב את מה שעשתה בשיקגו , לאחר כמה שירים היא העלתה לבמה בחורה שהציעה נישואין לחבר שלה (שהסכים כמובן...) , ואחר כך הצטלמה איתם לקול מחיאות הכפיים של כולם. מדי פעם היא הסכימה להצטלם עם מעריצים , ומישהי שיש לה פלאפון מתקדם ,הצטלמה איתה ועשתה את התמונה כרקע לפלאפון. לסיכום , הייתה הופעה מדהימה!! , אני לא אשכח אותה זמן רב , ההופעה של שאנייה היה הדבר שממנו נהניתי יותר מכל , שאנייה מקסימה ונהדרת ,יפה מאוד ,ולא עושה פוזות של דיווה , היא אוהבת את מעריצה מכל הלב , ומעניקה המון חום ואהבה!! צילמתי בערך כ- 50 תמונות , אני מקווה שהן יצאו טוב וכשיהיו מוכנות ,אעלה אותן לפורום . וכמובן התגעגעתי גם לפורום הנחמד הזה , והלוואי שנזכה לראות אותה אצנו כאן!!
שלום לכולם , מה נשמע? הבוקר חזרתי מ-10 ימים נהדרים בלונדון המקסימה , והקינוח היה כמובן ההופעה של שאנייה במנצ'סטר ביום חמישי בלילה מה שקרה שם פשוט מדהים ,שעתיים לפני ההופעה , אנשים רבים היו לפני הכניסה לאולם , חילקו שם חוברות על שאנייה ,וכולם בלי יוצא מן הכלל קנו , היה גם דוכן שחילקו בו כל מיני מזכרות משאנייה המקסימה באו אנשים מכל הגילאים ,ילדים ,סטודנטים ,מבוגרים , האווירה הייתה מדהימה ,באיזור האולם נתלו שלטים רבים של שאנייה שבישרו על ההופעה ,וכל הכרטיסים נקנו