מה שלומכם התגעגעתי

מה שלומכם התגעגעתי

תדעו לכם שחצי מהאנשים שנפגעו מהמסיבה סלחו לנו מלבד 2

החבר הזה שסיפרתי עליו הוא ממש משחק לנו ברגשות מסנן אותי ואת חבר שלי וגם אחרי ההסבר על האוטיזם וגם אחרי שאני הנתצלתי בפניו באופן אישי הוא אמר לי ולחבר שלי שעדיין קשה לו לסלוח וגם אחת הבחורת שבטעות הרסנו את הקשר שלהו של חברה שלה אבל בסוך הן השלימו והיא אמרה שפוגעים לה באגו קשה לה לסלוח
נמאסל י כל כך כואס לי אני מרגיש שהם נהננים לדרוך עלי שהם מצאו נקודות תורפה אצלי עם עצם חשיפת המכתב שהם משחקים בי כמו בובה על חוטים ויש לי שאלה האם אנשים אגואיסטים הם הכי רעים לאוטיסטים ?

זה יפה ? שהוא כועס עלי שאני אוטיסט?

כאילו מה זה מפריע לו לדעתי זה נחמד מאוד (אני ציני)

galitkm

New member
לא בטוחה שהבנתי

האם הוא אמר לך את זה ככה במילים אלו, שהוא כועס עליך כי אתה אוטיסט? נשמע מוזר. אם זה אכן כך, אז שיכעס לו, מה אתה אשם ולמה אתה צריך לסבול את הכעס שלו

לא אני אגיד לך מה קרה

בעלת המסיבה סלחה לי וגם מי שהיה איתה במסיבה ועזר לה רק בחור הזה עוד בחורהל א לסחו הוא לא סלח כי קשהל ו לסלוח גם אחרי שביקשתי ממנט במשך שלשוה פעמים באין ספור דרגכים שונות סליחה וגם מול הפנים שלו קשהל ו לסלוח כי יש לו אגו וזה

galitkm

New member
לפי מה שאתה אומר

נשמע שעשית מעל ומעבר כדי שיסלח לך. לפי הבנתי, אין עוד משהו שאתה יכול לעשות אז אם הוא מסרב לסלוח אחרי שביקשת סליחה 3 פעמים, הכדור בידיים שלו ובינתיים אין לך ברירה אלא לשמור ממנו מרחק כדי שלא יפגע בך

כן ועוד ידידה שלי שמהקבוצה שלי ברעים אמרה לי

תתן להם את הזמן וזה פוגע בי זה נראהל י לי כאוטיסט כאילו שהיא מאשימה אותי שאני עשיתי משהו רע וזה מצדיק לתת להם זמן היא לא רעה אבל מה לעשות?

נ.ב הוא בחר להיפגע

ידידה שלי ליזי ברקבויץ שאלה אותו על זה וקצת כעסה עליו והא אמר לה זכוית להיפגע ככה באלי גם אחרי שהיא הסבירה לו עלינו וגם אחרי שהיא התנצלה אז זה נורמלי ?

galitkm

New member
כל האנשים אגואיסטים ברמה כלשהי

אבל מעבר לזה יש אנשים שיכולים או מנסים להיות אכפתיים או רגישים לעוד אנשים זולת עצמם...
אני לא יודעת מה לומר או לייעץ, כי אני אם אני נקלעת למצבים כאלה הדבר הכי טוב שמצאתי עד היום לעשות זה לעזוב...לא יודעת אם זה הפתרון האידיאלי. מבחינתי, אני לא מאמינה שכל הקבוצות כאלה ובכל מקום זה יהיה ככה.
דבר ראשון אתה יכול ללמוד מטעויות של עצמך ולא לחזור עליהן במקומות אחרים, דבר שני - איפה שנותנים לך סטירה על לחי אחת, אתה לא חייב להושיט את הלחי השניה. אני לא מאמינה שאדם צריך להיות במקום שלא טוב לו ושמשחקים לו ברגשות, בהנחה שקיימת אלטרנטיבה כמובן. אבל בגלל שאני לא הייתי שם ולא יודעת לפרטי פרטים מה כולם שם חושבים ומה בדיוק היה כולל כל השלבים והתהליכים, מה שאני כותבת זו רק התרשמות אישית שלי

הרוב סלחו

והבחור האגואיסט היינו איתו ביציאה והוא כל הזמן רצהל לכת למה יש לו בוסית חדדשה והעבודה יותר חשובה לו או שהוא אמר לי ולחבר שלי אתם לא בינים כי אתם לא עובדים

galitkm

New member
אולי

בלי עבודה אולי אין לו לבחור הזה ממה להתקיים לטווח קצר או ארוך, זה נכון עבור רוב האנשים, לכן אם הוא מקצר את זמן הבילוי שלו כי הוא חושש שיפטרו אותו אפשר להבין אותו. זה לא נקרא שהעבודה יותר חשובה לו מהחברים אלא שלבוסים שלו לא אכפת מהחברים שלו ולכן אם הוא יאחר בגלל בילוי אם חברים עלולים לפטר אותו ובמקרה כזה הוא עלול לשלם מחיר אישי כבד על העדפת הבילוי עם חברים על פני להגיע בזמן לעבודה. עבור אנשים רבים לא פשוט למצוא עבודה בימינו. לכן נשמע לי כאילו לא היתה לו הרבה ברירה, אבל אני לא יודעת עליו פרטים לכן זו רק השערה שלי

זה לא בגלל זה הוא מכור לעבודה

הוא מדבר רק על העבודה שלו הוא ביטל לנו יציאות ברגע האחרון בגלל זה כל הזמן הוא מתחמק מלדמלהקשיבל נו והוא אומר אני עייף מהעבודה הוא אמר לי אתה לא עובד אתה לא תבין הוא מכור לעבודה רק זהמ עניין אותו הוא כן הגיע אבל כל הזמן הלחיץ אותנו והיה לנו לא נעים הוא אומר אני עובד הוא עובד כל המזן גם בסופי שבוע ללא הפסקה

galitkm

New member
השאלה אם אתה יכול להתרחק

או להתעלם מאלו שמשחקים לך ברגשות ולהיות יותר בחברתם של מי שמסוגלים לסלוח ומתייחסים אליך יפה

גלית תקשיבי למשהו בקשר לבחור הזה

היה לי ולצלבחר שלי אירוע לא נעים עם חבר אחר והבחור הזה החליט לחסום אותו מהפייסבוק וזה והוא נסיה לעזור לנו כאילו והא גרם לכך שיצעקו על הבחור המסכן שסך הכל הייה אי הבנה ונאחנו לא רצינו לערב את זה יותר משדי ואז הוא התרגש למה סלחנו לבחור הזה זה פגע בו

גלית אמרו לי תתן לו את הזמן

מה לתת לו את הזמן מה זה פוגע בי מה אני צריך לתת לבנאדם שכועס עלי בגל המהות שלי את הזמן
?

galitkm

New member
איך שאני רואה את זה

בכל מקרה כשמישהו נעלב ממך ולא ממהר לסלוח, בלי קשר אם הוא נעלב בצדק או לא בצדק, כדאי לך לתת לו זמן ולהתרחק ממנו בינתיים כלומר הוא צריך איזה זמן להרגע ולהתקרר מהעצבים שלו כדי שיוכל לחשוב בצלילות. הרבה אנשים שכשהם כועסים הם מגיבים גרוע, אפילו אם הכעס שלהם לא מוצדק ואז חבל על האנרגיה לדבר איתם בזמן הזה אם כבר ניסית ולא הצלחת. הרי נתת לו צ'אנס כשביקשת סליחה והוא בכל זאת עדיין בשלו? אז נראה לי שאין לך ברירה אלא להתרחק וכרגע לראות את זה כך שהכדור בידיים שלו.
בקשר למי שאמרה לך את זה ואתה התרשמת כאילו היא חושבת שהוא כועס עליך בצדק ואתה מרגיש שנפגעת ממנה שהיא רואה את זה ככה, אולי כדאי לך לדבר איתה בצורה רגועה ולהסביר לה שאתה נפגע כשהיא חושבת עליך ככה, תנסה להסביר יותר את הצד שלך ולשמוע מה יש לה להגיד, אולי תצליח להגיע איתה להבנה

נכון אבל הוא היה מטיח בי ובחבר שלי עלבונות

הוא אמר לי ולךחבר שלי אחרי שאמרנו לו לקחת פסק זמן מהעבודה ועוד שנינו לא עובדים אחים שלי סליחה שאני אומר לכם אתם לא עובדים אתם לא תבינו אתם לא מסוגלים להיות מחסנאים אז נראה לך שזה נורמלי לתת לאחד כזה צ'אנס ? באמת אני לא מבין

הוא בחר להעלב ככה הוא אמר לידידה שלי

שניסתה לעזור היא קצת הייתה תוקפנית כלפיו אבל היא התצלה א היא גם אסית בכל מקרה היא הסבירהל ו על האוטיזם והוא אמר שהוא בוחר לכעוס אז מה עושים ?

למעלה