מה שלומכם הערב?

החלטתי להיכנס קצת לפורום

בנסיון לקטוע את התמכרות קניות הרשת הקשה שלקיתי בה בחודש האחרון

פה יש לי חוסם פרסומות

אם את גולשת בפיירפוקס אפשר להתקין אותו (אני חושבת שגם בכרום) אז בדרכ אני בסדר.
אבל ב11.11 חגגו בסין את חג הרווקים, מה שאומר שבעליאקספרס ובאיביי היו המון המון סיילים. ועוד מעט פלק-פריידיי וסיילים של כריסמס... אני צריכה לשכוח את הסיסמא של פייפל

שבת שלום!!!

אל תתני לי רעיונות

אני קונה על בסיס קבוע בנקסט ביגוד לילדות. הפעם חרגתי ממנהגי ולא קניתי. סוודר סתמי (חמוד, נכון, אבל כולה סוודר) לתינוקת בת פחות משנתיים שמונים שקלים. סוודרים לגדולות לא פחות מ130 שקלים. משעמם לי בכיס? יצאתי הרחובה וקניתי מלא החופן בגדי חורף לילדות. בבני ברק לא יקר וקניתי יופי של סוודרים, סריגים, מכנסיים, חצאיות, גרביונים, נעליים. כל הנדרש במחירים שפויים.
בפעם האחת שנכנסתי לBUY2 קניתי לילדות טאבלטים נחמדים ללימוד אנגלית. לראות את בת השלוש וחצי שרה שירים באנגלית בלי להבין מילה זה אחד הדברים המבדחים, אבל היא יודעת המון אנגלית, יחסית לגילה. פאזלים מעץ לקטנה, טרם היו בשימוש מחוסר זמן. אני קונה דברים שבאמת לא דרושים לי רק כי אני רואה אותם. לא חכם.
עד כאן זו היתה אתנחתא בנושא הקניות ברשת. אני חוזרת ללמוד למבחן ולנרמל את הבית לשבת. אני עושה את שני הדברים לסירוגין.

חחח גם אני נקסטית מכורה

תמייני לפי מחיר זול. אני דווקא קניתי קרדיגן ב28 שקלים ממש חמוד וגם אפודה וחצאיות.
אבל נקסט זה בעיקר לבייסיק - טייצים ב11 שקלים, או חולצות פשוטות ב14.
ולעצמי - שאני לא קונה בשום מקום קניתי גם בנקסט מגפיים ב170 שקלים. בארץ בתחילת עונה אפילו טו-גו ב250. ואני מאוד מאוד מרוצה מהם.
כשאמרת אני קונה דברים שבאמת לא דרושים רק כי אני רואה אותם - אמרת הכל על מהות קניות הרשת שלי

שיהיה בהצלחה במבחן! במה אם אפשר לשאול?
ושתהיה שבת שלום.

קניתי רק קצת, במדור בית ספר קניתי סוודרים אדומים.

חצאיות אני לא ממש יכולה לקנות שם. זה קצר מדי. בקושי עובר את התחתונים.
הכי חמוד זה שהטייצים כתובים שם 'גרביון' מרוב התרגום הריבועי לעברית. יש לליבי שלי כמה טייצים משם ב11 שקל. בדיחה.

mykal

New member
בהצלחה בבחינה.

כיף ללמוד. זה זמן נפלא. תהני.
את רוצה לעבוד במיון--רפואה דחופה?

בקלות בטוח שלא. היה ממש ארוך, מקיף ולא קל.

100 שאלות! הראש נסתם באמצע בלי קשר לתוכן.
בכל אופן, עדיין אין ציונים ואין לי מושג מה עומד להיות מצבי.
אני מקוה שמחר יהיו ציונים כי אם לא, אז זה רק אחרי השבת.
וכמובן, שבורא עולם ישמור עלי מדכאון ועל משפחתי מהזנחה, ולא אצטרך לעשות מועד ב'.

לחצאיות שלהם

יש גומי פנימי להצרה. ככה שאני קניתי למשל חצאית בית ספר (האפורה עם הקפלים) והיא מגיעה עד קצת מעל לקרסול. אם אלו דוגמאות שאת אוהבת את יכולה לקנות מידה יותר גדולה שיגיע עד לקרסול ולהדק במותן ואולי קצת להצר (איכות טובה במחיר סביר).
ההבדל בין טייץ לגרביון זה מידת הצמידות לדעתי. גם אני קניתי כמה כאלו וכמה כאלו, וחולצות בייסיק להלביש מתחת לסרפנים/שמלות וכד'. וקרדיגנים, אפודות... מהשמלות למשל אני הרבה פחות מתלהבת. בארץ יש זול ויפה יותר.
אני לא זוכרת אם יש לך פייסבוק אבל אם כן יש קבוצה של next IL מצד אחד מציעה להתרחק כי אם יש משהו שמלבה את ההתמכות זו הקבוצה הזו. מצד שני אין טובות מבעלות הנסיון מלמצוא מה כדאי ולהמליץ מה פחות כדאי.
אגב, אם את קונה באיביי ובעליאקספרס אז עוד רגע הבלק פריידיי ואחריו הסיילים של הכריסמס.

הבעיה היא שהבכורה שלי גם ככה רזונת.

יש גבול כמה אפשר להצר עם הגומי בלי שהילדה תיראה כמו מסמר שכרך גומי סביב האוהל שלו.
חצאיות בית הספר ממש יפות. לא קניתי כי גם ככה יש לה תלבושת אחידה בבוקר. אחר הצהריים אני מעדיפה יותר צבעוני.
ההבדל בין טייץ לגרביון לדעתי כולל גם את העובדה שלגרביון יש כפות רגליים, כמו שתי גרביים מחוברות, וטייץ הוא בכל זאת מכנס, לא חשוב כמה צמוד.
אני לא מהמפייסבקות. לא בקטע.
וטוב שאת חושבת שיש לי מושג מה זה BLACK FRIDAY. אם זה אומר סיילים זה בטוח טוב.

למעלה