מה שלומכם היום ????

Silver111

New member
מה שלומכם היום ????

נימעס לי כבר מהגשם הזה!!! מה אתם תגידו????

Superdror

New member
גשם זה לא

בן זונה ולא נעליים. זה דבר מעצבן. אני מקווה לפחות שאוגרים את כל המים המחורבנים האלו שיורדים מהשמיים.... למען לא יבכו שאין מים במדינה בעוד הכבישים פה מוצפים. וחורף זה בכלל פיכס!!

alter ego1

New member
על מה אתה מדבר???????????

חורף זה הזמן הכי שווה בשנה!!!!!!! מים זה טוב, זה ברכה...פעם אחרונה ששתיתי מים הם לא היו מחורבנים (טוב, אולי המים בבאר שבע כן
) הכבישים לא מוצפים כי ירד יותר מדי גשם, הם מוצפים כי מהנדס העיר לא חשב טוב כשהוא תכנן את הכבישים. בחיי, צריך לטפס על מכוניות כדי לחצות את הכביש.

Superdror

New member
אם אני לא טועה לפני קצת זמן

הייתה כתבה בעיתון על רמת המים...... בבאר שבע הם ברמה מאוד טובה ביחס לערים במרכז וכו´........... אנחנו שותים מים טובים !:>

Dn2k

New member
אני חושב שגשם זה ענק!

אני מת על החורף זה העונה הכי יפה בשנה~ מה לא ככה עודד? :)

טאלנה

New member
אני חולה על חורף!!!

זאת עונה כל כך מושלמת... תכינו את האנשים להתכרבל איתם, זה בדיוק הזמן... עם כוס שוקו חם, ושמיכה חמה חמה... כיפי :) וגשם זה דבר כל כך טוב!!! רק חבל שקר לי...

MishaB7

New member
עאלק "חורף", בקושי סתיו

בישראל העונות מתחלקות כך: 10 חודשים בערך של קיץ ו-2 חודשים בערך של סתיו קליל. בקיץ , כאשר יוצאים מתוך בניין ממוזג ועומדים בצל כבר מזיעים ! אפילו אם לא הולכים או רצים ואפילו אם לבושים בצורה הכי מינימלית. סופסוף מגיעה עונת השנה שבה אפשר לנשום אוויר קריר ולדמיין שהוא נקי. עאלק חורף, קצת גשם מטפטף , לא יותר מזה, ברוב המדינות בעלות 4 עונות שנה (ולא 2 כמו אצלנו) יש באמת חורף, עם שלג כמו שצריך ! אחחח איזה זיכרונות נעימים יש לי... נוסטלגיה.

למעלה