מה שלומכם היום?

ליטלי14

New member
מה שלומכם היום?../images/Emo6.gif

מה נשמע? מה שלומכם? הכול טוב??? =) איזה כיףף סיימתי לנקות את הבית....עכשיו אני פה..איתכם...
אבל כמה שאני עייפה........יש לי מחר מבחן בביולוגיה
..איזה
והמון שיעורים...אני יעשה אבל לפני הכול להיות פה...לשלוח הודעות.....יותר חשבו שלי ירמי שילי מהבמחן הזה..חחחח נשמה שלי הואא אני מוכנה לעשות בשבילו ה--כ---ו--ל פשוט!!!!!! חח יש לי שאלה.....נראה לכם לשפעמיים ירמיוש מציץ פה לפעמיים בפורום?
חח שאלה מצחיקה אבל אני כבר חושבת על זה כמה זמן ואיםן לי תשובה אז חשבתי אולי אני ישאל אתכם פה אולי אתם יודעים...אבל ת'אמת לא נראה לי כי הוא עסוק....מה אתם חושבים? אוהבת אתכםם!!! ומחכה לתשובה!!

אממממ....

תראי זה הולך ככה.... בקשר לפורום הזה אני לא ממש יודעת... אבל.... אני יודעת שלפני די הרבה זמן הוא ורויטל נכנסו וכתבו הודעות בפורום שלו בדיבורים... כמובן שעכשיו הוא קצת עסוק ובזמן האחרון הוא לא נכנס לשם אבל בכלליות הוא מודע לעובדה שיש לו פורום (לפחות בדיבורים) והוא גם מכיר את רוב האנשים שם... אני בטוחה שאם יהיה לו סוף סוף אתר רשמי כמו שצריך אז הכל יהיה הרבה יותר מאורגן והוא יהיה הרבה יותר מודע לעובדות... אבל לכי תדעי... יוכל להיות שהוא קורא את שורות אלה ממש עכשיו וצוחק לו בשקט... מה לעשות... ירמי הוא בנאדם בלתי צפוי!

שלמונזה

New member
אם אני לא טועה ../images/Emo168.gif

צריכים להיות כבר 2 כרטיסי ביקור שלנו... והכל בזכות רעותי

וואלה.... נכון!

אני מתנצלת... שכחתי שסיפרתן אז אחרי ניצנים על כל הקטע הזה עם הכרטיסי ביקור... שכחתי מזה לגמרי... אז... אני מתקנת את עצמי: ברור שירמי יודע שיש פורום בתפוז! ושוב... סליחה לכל מי שהתאמץ ונתן לו את הכרטיסים...

למעלה