מה שלומי?

מה שלומי?

היי לכם. (איזה כיף שמצאתי את הפורום הזה.) הייתי שמחה לשמוע את חוות דעתכם תודה

אה....

אם אפשר בקשה קטנה........? הייתי שמחה לקבל המלצות על הסבה מקצועית. תודה

11בלונדי

New member
תגובתי אלייך....../images/Emo188.gif

אוי אבוי מעניין למה בחרת שם זה? יתכן והדבר נובע עקב הכשלון בקשר אותו נחלת בעברך. את בחורה בעלת גישה טובה לילדים. את יסודית ופדדנטית (אולי יותר מדי...)עם ירידה מוגזמת לפרטים.את דורשת מעצמך אך יותר מכל מאחרים את שאפתנית וקרייריסטית ונוקשה מדי עם הסובבים אותך (זכרי לא כל בני האדם קורצו מאותו החומר). את בחורה סקרנית. את חיה כרגע בתחושה שה"אני" שלך אינו מסופק והדבר גורם לך לחוסר שקט ומחנק פנימי תכונות אשר גורמות לך לסגירות ולעיתים לבדידות. את הרפתקנית וחיה לא פעם בעולם של פנטזיות.נוצר הרושם כי את בחורה שנותנת יותר מאשר את מקבלת.מקווה שהארתי ולו רק במעט על התכונות המוכרות לך היטב זכרי זה הרושם שאת משאירה אחרייך וכך את מצטיירת בעיניהם של האחרים (לטוב ולרע)את בחורה מעניינת... בהצלחה בהמשך דרכך.

גימי1

New member
בנוסף....

נראה כי יש לך ביטחון עצמי גבוה. בעלת יכולת נתינה גבוהה. חווית אכזבה מקשר רומנטי בעבר. את ביקורתית ואוהבת תוצאות מיידיות. את טיפוס חברותי שלא אוהב להיות "דבק", משאירה ודורשת ריחוק מסוים כשהדבר נחוץ לך. את לא אוהבת להיפתח בפני אנשים ודי סגורה. עד כאן....אשמח לקבל ממך משוב על דבריי...

אז ככה

דבר ראשון - למה לא עניתי לקרן לגבי המקצוע. נראה לי שלגלות במה אני עוסקת יהרוס קצת את העניין וייכוון אתכם לגבי השאלה שלי על הסבה. אם אתם חושבים אחרת - תכתבו לי ואני אחשוף את המקצוע (שלמען האמת הייתי בטוחה שיישר יעלו עליו בגלל הכתב) ולגבי הניתוח - זה מדוייק כמעט לגמרי. אני כן אוהבת להפתח מול אנשים ואפילו די מגזימה בעניין לפעמים (מן דרך לצור אינטימיות "אינסטנט") ושניכם כתבתם על אכזבה מקשר. זה לא מאוד מדוייק. מעניין אותי איך רואים את זה בכתב. יכול להיות שזו טראומה מפרידה ולא מקשר זוגי (מות אם)? תודה

ועוד הערה טכנית

אהבתי מאוד את הניסוח של הבלונדיני. היה בזה משהו מהייעוץ ונתן לי הרגשה טובה ומקועית.

astral travel

New member
את עייפה

את צריכה לשחרר את עצמך מהמסגרות שאת נמצאת בהן ולתת לעצמך מנוחה, את צריכה לשחרר את הראש שלך מהעומס שאת שרוייה במשך הרבה זמן. את יותר מידיי מקשה על עצמך, יותר מידיי נועלת את עצמך במסגרות ששומרות אותך בעשייה, או בתפקיד - בשביל שלא תיפלי למצבים שאת לא חפצה בהם, אך בזמן שאת עושה את זה את מתישה את עצמך בלי לשים לב. אם את צריכה משהו בחיים - זה באלאנס. תחשבי מה את צריכה לעשות, בשביל שהחיים שלך יהיו מאוזנים, ותוכלי להפיק את המירב, באופן פרודקטיבי ובריא - ועם זאת תרגישי חזקה, וטוב - ותעשי גם דברים אחרים, אבל על אמת - שאת נהנת מהם ברמה גבוהה. עד הסוף. בלי אשליות. יאללה לבצע.

nili6

New member
לדעתי

לדעתי את קודם כל צריכה לשים כמה דפים או משהו רך מתחת לדף שעליו את כותבת (ציינת שאת כותבת על שולחן מעץ). אם הבנתי נכון הגישה הטובה לילדים זה על פי ה-ג'.

nili6

New member
ובנוסף,

ובנוף , אם את שואלת על הסבה, לדעתי מן הראוי שתסברי את אוזנינו ממה כי הסבה זה בדרך כלל ממשהו אחד למשהו אחר... אז איך ניתן לייעץ לך אם נכון לך לעשות הסבה שעה שאין את מגלה ממה.

המקצוע שלי

בו אני עוסקת כבר המוווון זמן הוא הפקה וניהול. עם נגיעות בשיווק ויחסי ציבור. אני עובדת עם אמנים, לרוב. אוהבת אנשים ויודעת לעבוד איתם בדרך כלל, אבל הם נוטים לעלות לי על העצבים ולהתיש אותי מהר מדי :(

נכון !!!!!

נכון אסטרל. נכון נכון נכון תודה אסטרל. תודה תודה תודה אבל ...... ופה השאלה הגדולה מה הכיוון? אני לא מצליחה למצוא את הדבר הזה שיגרום לי לסיפוק ואיזון. אני מוכנה לעשות הרבה בשביל האושר הזה. מאלפת דובים ביערות קנדה או טכנאית שיניים בדימונה מערב. אני חושבת מה אני צריכה לעשות ולא מוצאת שום תשובה. חשבתי אולי שדרך הכתב פתאום תגיע לכם התשובה :(

גימי1

New member
ממה שאני רואה/

מתאים לך משהו ניהולי עם תוצאות מיידיות ועדיף משהו שניתן לראות אותו , לחוש אותו ולכמת אותו. ייזמות של כל דבר כמעט.... שילוב של עבודה עם הראש וביצוע בפועל. דווקא הפקה נראה לי מאוד הולם... עבודה עם אנשים לא ממש מתחברת אלייך. עדיף לך בלעדיהם (עד כמה שזה ניתן בימינו). מצטער שאין לי רשימה של מקצועות או דוגמאות מממשיות. שיהיה בהצלחה.

astral travel

New member
לא מסובך

קודם כל קחי איזה חופשה טובה כזו בחו"ל איפשהו.. - תשחררי ת'ראש, תרגישי חופשייה מהכל, אבל על אמת. תהיי בהרגשה שאת מנותקת מהשטף של העולם.. - שאת חייה בשביל עצמך בלבד באותו רגע... - תהיי חופשייה. כשתרגישי ככה - תחשבי לעצמך מה בא לך לעשות - אבל מה באמת בא לך לעשות, מה יעשה לך טוב ? בנאדם יודע הכי טוב מה טוב בשביל עצמו, יותר טוב מאשר כל אחד אחר שיגיד לו. את רק צריכה לשחרר את הראש קודם, לא לדאוג לכלום.

אוי ואבוי - אחלה שם מצאת לך!

את מדברת על שינוי תעסוקתי, אבל דווקא בתחום הזה את די בכיוון. את חריפה, עצמאית, דינמית, ביקורתית ובעלת יכולת לוגיסטית וארגונית לא רעה. השינוי שאת זקוקה לו הוא לא מקומי אלא בגישה לחיים בכלל, ביתר פתיחות כלפי חוויות ואנשים, בלפתוח את הלב ולהיות סובלנית יותר ופחות חמוצה-ביקורתית, פחות קמצנות רגשית, ובעיקר: ללמוד להנות מן העושר של החיים וממה שהם מציעים. אפשר להוסיף גם גמישות, נתינה, פיתוח ראייה אובייקטיבית יותר ולהיות מרוכזת פחות בעצמך ויותר בסובבים אותך ובמה שאת עושה. יש לך פוטנציאל, אבל גם הרבה דרך לעשות. לכי לסדנאות, הרחיבי את החיים החברתיים שלך, ואולי גם פסיכותרפיה מסודרת שתפתח אותך לאפשרויות חדשות. בהצלחה!

למעלה