מה שלומינו היום??

מה שלומינו היום??

מה המצב אנשים?? וואלה אתמול קרס לי המחשב ס'אמק אז נעלמתי לי.. אבל זה נתן לי שקט לכתוב משהו .... מגע ידו שיתק אותי והלב החל לפעום בחוזקה כאילו עומד להתפרץ מגופי. חלומי הנסתר כאילו עומד להתגשם. בידו השנייה ליטף את ברכי, הקריב את שפתיו ונשק לי ברכות על שפתיי. מלמלתי מלים לא ברורים. נענתי למגע ידיו ולנשיקותיו... נמשכת אליו כמגנט... לפתע עצר ואמר לי שאם אני מעוניינת ייקח אותי לדירה נחמדה בה נוכל להעביר את היום בנעימים...הסכמתי מיד. מחוף הים נסענו לדירה ואיך שסגרנו את הדלת מאחורינו תפס אותי שמוליק בזרועותיו, הניף אותי אל על, ולקח אותי לחדר הסמוך והשכיב אותי על המיטה הגדולה שבחדר. הוא שכב לצידי והחל מפשיט אותי. תחילה הוריד את החולצה ואחריה את החזייה. שדי התפרצו להן והפטמות הורודות הזדקרו מיד. הוא החל מלטף ולנשק את שדיי חוזר ומנשק את שפתיי...הוא ליקק ומצץ את הפטמות.. גופי להט מתשוקה... בחלומותיי בלילות הקרים ייחלתי לעצמי את הרגעים הבלתי נשכחים הללו. שמוליק המשיך והפשיט את מכנסי הג'ינס והשאיר על גופי את התחתונים. פלומה צמחה בשפתיי הפות. אך הווגינה בערה בתוכי ולחלוחית הרטיבה את הפלומה והתחתונים. הוא עצר לרגע קט ופשט את בגדיו ונשאר כשתחתון לגופו. הוא נצמד אלי בגופו ומיד חשתי בבליטה הנצמדת אלי. הכלי הנסתר שבלט מבעד לתחתוניו העבירו בי תחושות שלא חשתי קודם לכן. על מנת להעשיר את הרגעים הללו החליט שמוליק להפעיל את מכונת ההסרטה שהיתה מונחת על גבי מדף מאחורי המיטה. הסרט שהוקרן נועד למבוגרים בלבד... הופיעו בסרט גברים ונשים ערומים כביום היוולדם...מתעלסים ומזדווגים להנאתם בכל מיני מקומות ובכל מיני תנוחות. נשיקותיו וליטופיו בכל חלקי גופי נעמו לי מאוד. לאט ובהדרגה הוריד מעלי את התחתונים והחל מלטף ומלקק את הבטן התחתונה ואת הירכיים הפנימיות, מריח את הפות הנוטף מיצי ייחום. הוא הוריד את תחתוניו ובעזרת הפין ליטף את פטמותיי ומסביב לשפתיי. התקרב לאטו והחדיר את הפין לתוך פי החם וידי החלו מלטפות את אשכיו הגדולים והכבדים. הוא הוציא את הפין מפי והחל מלטף בעזרתו את שדיי ואת בטני ומשם ירד לאטו אל הפות הלוהט. כל כך רציתי להרגיש את החדירה והתחלתי לנדנד לו שיכנס כבר לתוכי אך הוא סירב והמשיך בשלו. הוא פיסק את רגליי והחל מלקק את שפתי הפות, מפסק אותן לרווחה בליקוקיו. הדגדגן הזדקר והאדים כולו... מגע שפתיו ולשונו בדגדגן עשו את שלהם. רגליי בערו והעבירו את הבערה בכל גופי כגלים וזרמים אשר פשטו לכל עבר...צעקה חרישית ולאחר מכן ערפול אפף אותי... התעוררתי למגע הפין החודר לאטו בתוך הפות הרטוב כולו וכן לנשיקותיו החמות בכל גופי. הוא חדר לתוכי עמוק בקצב נעים הולך ומתגבר עד שחש בזרמים חזקים העומדים לפרוץ...הזרם פרץ במלוא המרץ לתוכי... הוא נשק לי בשפתיי וחיבק אותי ברוך.

Sefy

New member
עכשיו שלומינו מעולה וחם!

דרך אגב, פעם הבאה שיש לך בעיות עם המחשב, צרי איתי קשר!

בשמחה רק איך בדיוק???

אם אין קשר בכלל לאינטרנט...איזה זין זה .. אופס סליחה

Sefy

New member
לנחמדים, אני עוזר גם בטלפון ../images/Emo3.gif

אני לא סתם נמצא בפורום תמיכה טכנית
עוד לא הייתה תקלה שלא הצלחתי להדריך מישהו לתקן!

אולה לה לה ../images/Emo9.gif

אתה עושה גם סייברסקס??בטלפון?? סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח

Sefy

New member
לאותה בחורה שאני אוהב בעתיד... ../images/Emo8.gif

כרגע גם ככה אין לי אף אחת!

danny1232

New member
לא פיספסת כלום, ידידי

הסר דאגה מליבך - פעם שאלתי את פראית אם היא עשתה/עושה סקס טלפוני או סייבר והיא אמרה שלא. זה הכל. ואתה - עושה עשית?

Sefy

New member
אני מאלה...

ששומרים דברים מסוימים לעצמם, ונותן לאחרים לנחש מבלי לאמר כן או לא
כן, אני מודע לכך שזה לא פייר, אבל אף אחד לא מושלם

danny1232

New member
וואלה... ואני חשבתי ש"פראית" מושלמת

לפחות ככה זה נראה בתמונות...לא?

Sefy

New member
הגוף בהחלט ניראה מושלם!