מה שלום כולםן? איך מתמודדות/ים עם האירועים? רוצות לשתף? רוצים לשפוך את הלב? סתם להתווכח?
A Apikachu L New member 9/7/14 #1 מה שלום כולםן? איך מתמודדות/ים עם האירועים? רוצות לשתף? רוצים לשפוך את הלב? סתם להתווכח?
L lily kane New member 9/7/14 #2 סך הכול בסדר אבל כשמידי פעם יש רעש של הירוט, וחושבים על מבצע קרקעי שבמלחמת לבנון השנייה היה הרגע בו היה לנו הרבה יותר אבדות בנפש, זה קצת עצוב
סך הכול בסדר אבל כשמידי פעם יש רעש של הירוט, וחושבים על מבצע קרקעי שבמלחמת לבנון השנייה היה הרגע בו היה לנו הרבה יותר אבדות בנפש, זה קצת עצוב
L lily kane New member 10/7/14 #4 אני בהחלט לא מבין בכלל אני לא אסטרטג מלחמתי משהו או מבין הרבה בפולטיקה של המזרח התיכון בבקשה אל תזרוק עלי טיל.
אני בהחלט לא מבין בכלל אני לא אסטרטג מלחמתי משהו או מבין הרבה בפולטיקה של המזרח התיכון בבקשה אל תזרוק עלי טיל.
ש שינוי צורה New member 11/7/14 #6 עייפה ולחוצה קצת אני רוצה חיבוק, והאנשים שאני רוצה מהם חיבוק רחוקים. רק רציתי לשתף חיבוקים אינטרנטים הם חמודים, אם כי אני לא רוצה שלל הודעות מנחמות או מחבקות כרגע. מספיק לי ששיתפתי.
עייפה ולחוצה קצת אני רוצה חיבוק, והאנשים שאני רוצה מהם חיבוק רחוקים. רק רציתי לשתף חיבוקים אינטרנטים הם חמודים, אם כי אני לא רוצה שלל הודעות מנחמות או מחבקות כרגע. מספיק לי ששיתפתי.