מה שלום כולכם ?

sagiberg

New member
מה שלום כולכם ?../images/Emo140.gif

איפה את ניבה? ניתושית? אביר מודרני ? מה עם חמודית ? DOMDOM ? סיציליה ? וכל האחרים....... לאן נעלמתם ? ואני רציתי לדון ולספר על משהו שהעציב אותי

כן, מי קרא לי????

מחר אני לוקחת את הילדים לספארי מקווה שהם יהנו. שמעתי שיש שם גם קירקס. פתאום אני נזכרת שהיינו קטנים אבא היה לוקח אותנו לכל הטיולים והמסעות עם המכונית האמריקאית שלו הישנה ונוסעים לכול מקום כולל סיני של אז.היה שם שירים עם פול ווליום ואמא היתה אומרת לו ששששששששש שהשכנים לא ישמעו ויראו אותי נוסעת בשבת לטייל (אמא היתה שומרת שבת כאילו כהילכתה) ואבא שלא מבין מה שבת ועל מה היא מדברת היה עושה את עצמו חירש וממשיך ואני הייתי אוהבת לטייל איתו ולחשוב שאף פעם זה לא יגמר לו. שנאמר לכל דבר יש סוף. לילה טוב!

sagiberg

New member
אומנם זה לא פורום../images/Emo63.gif אבל

הזכרונות שלך החזירו אותי לספר מקסים של שבתאי טבת . הספר נקרא יומנים מאתמול ובו זכרונות ילדותו. כתוב עם הומור ומעלה מייד בקורא זכרונות אישיים מומלץ

ניתושית

New member
מתייצבת גיברת מינהלת../images/Emo66.gif

עברנו דירה לפני שבוע, אני שונאת לעבור דירה!!!! לבעלי יש פריצת דיסק כתוצאה מהמעבר....ואני שפוכה. הדר חזר לבי"ס אחרי החופשה המאולצת שבעקבות ההוריקן... הקטנים בגן ויש לי קצת זמן לעצמי, אז אני פשוט מתמכרת לשקט. סיימתי לארגן את רוב הבית ומתחילה להנות לי. והחיים נראים יפים מתמיד....שרק ימשיך כך.

למעלה