מה שלום הטריפליג ?

Tempo777

New member
מה שלום הטריפליג ?

כמה קבוצות כבר צנחו ומה התוצאות שלהם ? נראה לי שעקב מזג אוויר חלק מהקבוצות לא יספיקו לעשות 2 צניחות, יום שבת האחרון לא היה פעילות, ונראה לי שיש סימן שאלה גדול לגבי שישי-שבת מבחינת מזג אוויר. אולי כדאי לבדוק אפשרות להאריך את הצניחות ל-3 שבועות במקום שבועיים ? ובלי קשר, כדאי לחשוב גם על לתת את צניחות התחרות הבאות כל פעם כדי שיהיה אפשר להתאמן.

adietkin

New member
הטריפליג השגעון התחיל

היום צנחנו (הקבוצה שלי (הגמלים המעופפים") את צניחות הליגה הראשונות היה רטוב ומגניב ביותר!! למרות התחזית הקודרת לסופ"ש הקרוב אני מקווה שמחר חלק מהקבוצות שתכננו לצנוח יצליחו לעשות את זה למרות התחזית (שדרך אגב מאוד דומה למה שהיה היום) *** שימו לב**** לכל קבוצה ישנה קלטת אצל עידו הולץ אשר עליה אמורים להקליט את צניחות הליגה אני מזכיר לפני כל צניחה יש להקליט שיקופית שעליה יהיה רשום קבוצה מס:**** צניחה מס :*** תאריך :**** מאשר :*****(מאשר הצניחה יהיה או מורדי או הולץ או עדי אטקין) מיד אני מפרסם את הצניחות שלוש וארבע הבהרה בענין תזמון הצניחות לכל מי שלא הבין אין חובה לבצע את צניחות הליגה פעם בשבועיים כל קבוצה רשאית לבצע את צניחות הליגה בזמנה החופשי לדוגמא קבוצה יכולה להיפגש פעם בחודש ולבצע את צניחות הליגה במרוכז אבל שימו לב לפני שעולים לצניחת ליגה יש להודיע למורדיאו הולץ או אטקין כאשר תפורסם טבלת הליגה קבוצה אשר לא תצנח את הצניחות תסומן כקבוצה שחסרות לה הצניחות (תוכל להשלים בזמנה החופשי) ** לא לשכוח להסדיר את תשלום דמי ההשתתפות לפני התחלת הצניחות תשלום דמי ההשתתפות יעשה במזומן בלבד (80 ש"ח) מצ"ב הלוגו הרשמי של הטריפליג (פה בצד) אז יאללה לעבודה שמים כחולים בהצלחה

adietkin

New member
צניחות 3+4

שוב אותה צניחה ההבדל בין צניחה מספר שלוש לצניחה מספר ארבע הוא ביציאה בצניחה מספר שלוש יוצאים מחוברים בצניחה מספר ארבע יותאים ללא מגע בין הצנחנים התרגיל הוא אותו תרגיל

adietkin

New member
הגמלים המעופפים בפעולה

ליגת חורף כשמה כן היא --רטובה-- בסרט תוכלו לראות את הגמלים בפעולה בצניחות הליגה 1,2,3 צנחנים הם : עדי אטקין 800 ניר גל 80 אדם קסטרו 65 צלם רחמים מרציאנו

למעלה