מה (שלא) יקרה הערב

ראנדי ?

ראנדי היה יורה בבמאי אם הוא היה מספר לו שהוא שם בוסטון טרייר בפרסומת כמחווה לדוג פאונד

חזרה מהפרסומות

- השלושה נראית מתוחים כמו עור הפנים של פולה. ראין זחוח מתמיד. ראיין: לפני התוצאות הייתי רוצה לשאול אותך סיימון, מי לדעתך ראוי ללכת להגיע לגמר? סיימון: כריס וטיילור ראיין: אממ, התכוונתי מבין השלושה שנשארו. סיימון: אה, אז תגיד. טיילור ואליוט. (קת'רין מצליחה להראות פרצוף מופתע יותר מברגע הדחת כריס. אליוט בועט ברגל של ראיין בנסיון נואש להרחיק אותו) ראיין: מעניין מאוד סיימון. תגיד, מוכרים טי שירטים כאלה גם לגברים? בכל מקרה אמריקה - התוצאות.. רייט אפטר דיס

חזרה לאולפן

איכשהוא אליוט הצליח להתחלף עם קאת' במקומות . ראיין נראה מאוכזב. טיילור מחייך בעצבנות. ראיין: אוקיי. אחרי שבועות של לחץ וקצב מטורף של עבודה, הגענו סוף סוף לרגע האמת. מי בגמר ומי הולך הביתה! (מיישיר מבט למצלמה ומחייך בשרמנטיות) טיילור! למרות דיווחים על עליה בכמות מקרי האפליפסיה באמריקה בשבועות האחרונים, כנראה בגלל נסיונות חיקוי של מה שאתה מתעקש לקרוא ריקוד - אתה יכול לחזור לשבת על הספה. אתה הטופ וואן השבוע! (קהל פורץ בשאגות גיל, טיילור דופק קפיצה, נוחת על הקרסול של ראיין שצווח בהפתעה. טיילור רץ לעבר הספה, לא לפני שהוא מנסה לבעוט במיקרופון. מפספס. מתיישב מתנשף על הספה תוך מלמול סול פטרול סול פטרול) קת'רין ואליוט בוהים בו בהשתאות. אליוט לא מספיק להנות מהתופעה כי ראיין מייד נדחף לצידו ושם יד מחבקת (מדי) על כתפו. ראיין מחבק גם את קאתרין. ועכשיו אמריקה!! התוצאות!! מי מבין השניים הולך לישון על האף ומי זוכה בעוד שבוע של פינוקים הוליוודים על חשבוננו! כל זאת רייט אפטר דיס!

סיום

- קלזו אפ על טיילור על הספה. הוא נראה מרוכז מאוד, יכול להיות שהוא חושב על איזה עוד מילים יש באנגלית חוץ מ "ווהוווו" "סול" ו "פטרול". חזרה לראיין בין שני המתמודדים. קאת על סף עילפון, מכרסמת בעצבנות את שפתה התחתונה. אליוט בעיקר מתמקד באיפה היד של ראיין. ראיין: אוקיי! חוזרים מייד רייט אפטר... סתתםםםםם תתפלאו אבל יש גבול גם לגרידיות של פוקס. אה.. פולה, מה את חושבת שאת עושה? המצלמה עוברת לשולחן השופטים. פולה יושבת על ברכיו של סיימון עם הגב לבמה. פולה: אני לא יכולה לעמוד במתח ראיין: כן אבל זו תוכנית לכל המשפחה. פולה: אז למה לא מספרים להם מה באמת יש לנו בכוסות של הקולה? ראיין: גוד פוינט פונה חזרה לקאת ואליוט) : הגיע רגע האמת. קאתרין הרבה אנשים הימרו עלייך כעל מועמדת בטוחה לגמר! קתרין! את בבוטום טו!! קאתרין: דאהה ראיין: אה.. בעצם.. כן. אליוט גם אתה בבוטום טו אליוט: אתה חייב להמשיך להגיד בוטום כל הזמן? סיימון: פסק הדין! פסק הדין! ראיין: אם תמשיכו ללחוץ כלי ככה אני מתפטר בשידור חי! קהל פורץ בשאגות שימחה. ראיין נראה על סף התפרקות ראיין: אליוט! קשה לי נורא להגיד את זה אבל אמריקה החליטה - קת'רין בגמר. טיילור : סול פטרול ! סול פטרול! אליוט: אוי שתוק כבר נודניק ושמישהו ישפוך קצת מים על קאת'רין, אני לא רוצה לשיר שיר סיום שהיא מעולפת על הבמה. *התזמורת מתחילה לנגן. אליוט שר* סוף

ForeverBS

New member
הלוואי שזה מה שיקרה!

קת'רין לגמרררררררררר!

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אני אוהבת אותך. ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה