מה (שלא) יקרה הערב

מה (שלא) יקרה הערב

(חוזרים לשידור אחרי פרסומת של פורד בה נראים השלושה באוטו ונורא נהנים עד שקתרין מתחילה לשיר והשמשה הקדמית מתנפצת. קריין בקול דרמטי אומר שבפורד החדש זה לא היה קורה כי השמשות של פורד בנויות לעמוד בפני מהמורות טבע ואוקטבות לא הגיוניות) - זום על השלושה בספה :טיילור ואליוט מחליקים כאפות. קתרין מחליקה תלתל סורר ראיין: אוקיי אמריקה. הגענו לשלב האחרון לפני הגמר. בואו חבר'ה והצטרפו אלי לקידמת הבמה. לא קתרין, זוזי קצת שמאלה, הייתי מעדיך לעמוד בין טיילור לאליוט אם לא איכפת לך. אז מי יהיה הטופ וואן היום? האם טיילור? (טיילור פוצח בסדרת נםונופי אגרוף ונהמות ווהווהו לקול מצהלות חברי הפטרול בקהל) אולי אליוט? (אליוט נבוך, לא בטוח אם זה מסיכויו הנמוכים או מהיד של ראיין על עכוזו) או שמא קאת? ( חיוך אינסטנט. ערימת שלטים בקהל. שוט על סיימון שנראה שוב כאילו שתה סודה כאסוטית) התשובות מייד! רייט אפטר דיס -יוצאים להפסקת פרסומות של שעתיים ורבע

Lady in red2

New member
אהבתי ../images/Emo6.gif

הרגת אותי עם השמשה המנופצת ועם אליוט וריאן.

Lady in red2

New member
לא זכור לי שראיתי אותן כ"כ הרבה

אולי כי לפעמים קראתי באינטרנט את התוצאות ואז כבר לא ראיתי את תוכנית התוצאות עצמה. בכל מקרה בזמן האחרון סטאר וורלד לא מראה אותן.

אההה

חשבתי שאתן תמיד רואים אותן. אני רואה את התוכנית באמריקה,והפרסומות הנל מלוקקות ברמות שגורמות לחיוך של ראיין להראות אמיתי.

אני?

להצביע? פפפפ נראה לך? *אייקון של כוסס ציפורנים בחרדה מפני חשבון הסלורר הבא. בעיקר עקב סעיף ה SMS*

שיעור ראשון באמריקה:

כלום לא בחינם. כל הצבעה ב SMS עולה 50 סנט. לאליוט יש מזל גדול ש: א) אני מאוד אוהב אותו ב) המעסיק משלם לי את הפלאפון :)

whatever4

New member
וההצבעות בטלפון?

משום מה היה נדמה לי שראיין תמיד אומר שזה בחינם.

ההצבעות בטלפון

הן, אם אני לא טועה, בעלות שיחה מקומית שהיא, בהרבה מקרים באמריקה, חינם אין כסף (אבל זוכר את שיעור מספר אחת? הם ימצאו 90 דרכים אחרות לחלוב אותך במקום )

סורי :)

ואולי אנחנו באמת דומים להם קצת. תארי לעצמך שגם לאליוט היו קוראים טיילור והיתה מתפתחת מלחמת עולם בין ההיקסיות לימניות. טוב נו אולי באמריקה טיפה יותר נורמלי :)

Lady in red2

New member
../images/Emo6.gif

חבל שלא אמרת את זה קודם, היינו גורמים לך להצביע הרבה פעמים לכריס.

למעלה