מה שיש עכשיו זה ש.ח???
נ נעלולית הפלא New member 23/10/03 #3 נ"ש יש לי חתימה חדשה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif חחחחח מזל"ט לי
C CHOLITOboy New member 24/10/03 #5 ../images/Emo42.gifחחחחחחחחח../images/Emo6.gif אני לא יישאל אפילו מה זה אומר כי אני יודע שאני לא יבין...... והנה משהו חדש שהכנתי הרגע שיעמם לי..
../images/Emo42.gifחחחחחחחחח../images/Emo6.gif אני לא יישאל אפילו מה זה אומר כי אני יודע שאני לא יבין...... והנה משהו חדש שהכנתי הרגע שיעמם לי..
E EdEn and NiCkY New member 24/10/03 #6 אהההה בן שרעבייייי {אני לא יתחיל שוב פעם עם השיר...עדן לא לשיר לא לשיר לא לשיר....} אה וזה מהמם!!!!!!!!!!!!
אהההה בן שרעבייייי {אני לא יתחיל שוב פעם עם השיר...עדן לא לשיר לא לשיר לא לשיר....} אה וזה מהמם!!!!!!!!!!!!
Y yellow cheese New member 24/10/03 #8 בן שרעבי../images/Emo99.gif בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי
בן שרעבי../images/Emo99.gif בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי בן שרעבי
P perrinat New member 24/10/03 #10 זה מקסים../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif אוי, זה גם משפט של מורה... נפלא....
ט טיטול לא נקי New member 24/10/03 #13 ממש ממש יפה|../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo95.gif
P perrinat New member 24/10/03 #11 כן, שידורים חוזרים ../images/Emo103.gif של "לא נפסיק לשיר" מלפני שנה.