מה שיש לך

Just לובלו

New member
מה שיש לך

תחסיר תכפיל ותשלש. תרגיש איך אתה מתמלא ואז מתרוקן, איך זה עוטף אותך ושורט אותך חזק בפנים, משאיר סימנים שלא דוהים. איך אני נותנת לך להרגיש את ההרגשה הזאת - דימיון שמזכיר מציאות, כזה שמשתקף במראה ומראה דבר לא נכון, אך אמיתי כ"כ. ועכשיו תהפוך - תחשוב מה זה להרגיש אותך ככה. איך אני רואה אותנו בבועה של פנטזיה, לא יודעת במה להאמין. כמה נעים לי להתחפר במה שיש אצלך, לראות ולא לראות, להרגיש בוודאות תחושות שלא חשה במקום אחר. להתרסק ולנסוק לשחקים. וכמה החדירות שלך הן לא רק פיזיות, פעם אמרת לי משפט נכון - "חדרתי לך לכל נים ועצב". חייכתי במבוכה, מודה ביני ובין עצמי, "כמה צודק הוא!" אל תשאל אותי שאלות קשות. תן לי את התחושה הזאת, לא מציאות ואמיתית. כן, ככה. תן לי להרגיש שהשקר הוא האמת הכי גדולה שלי. עוד קצת. לא מוכנה לשחרר אותך עדיין. לא מוכנה. פרפר כלוא בכף ידך, חי ונושם אותך. נושם ולא שבע לעולם.

Just לובלו

New member
ולך

באמת שלא מבינה מה דפוק אצלי. מצטערת. לא מבינה למה איפה שפשוט, מעדיפה לברוח. אמרת לי משהו שצרב לי היום, בשיחת הטלפון האחרונה - "כיבדתי אותך יותר מידי. את אוהבת מניאקים". הרגשתי שירית חץ לתוך לב מדמם. לא מבינה למה לא אוהבת אותך. מצטערת על הדברים הקשים שאמרתי, על חוסר ההתאמה שלנו במיטה (ועל החדות שבה זה נאמר), על זה שאתה "ילד טוב" מידי בשבילי. בעיקר מצטערת שלא מרגישה כמוך. הייתי רוצה להיות נורמלית לרגע אחד, לבנות משהו אמיתי בלי כל הסרטים מסביב. מצטערת. פשוט מצטערת.

taltal0n

New member
חוסר התאמה ? ../images/Emo12.gif

כל פעם שקראתי אותך, "ראיתי" אותך קופצת , מקפצת , מקפיצה , מעופפת , מתנופפת , מתנפנפת , מיטלטלת... אז זהו , נגמר ?

פרפר כלוא אבל .... ../images/Emo204.gif

מצליח לפרפר באופן מדהים!!! הרגשתי "קולות" אחרים מהפוסט הזה... מקסים!!

למעלה