מה שיפה בפורום הזה

../images/Emo127.gif

אני... מצויידת כהלכה... ב...סבלנות=(מנה קרה)

n o g a1

New member
moi

שאני (אצבע מופנית לעבר החזה) אתרום משהו
נראה לך
וחוץ מזה... למה תמיד אני?

oui toi...

תדיגי... האצבע הזותי רק הופנתה...או גם נקשה שם בתזזיות עד שהופיע אדום החזה? למה תמיד אני...את שואלת?! ומה את תרמת לקולוני,הא?

n o g a1

New member
האצבע הזותי

מגיל קטן מופנית לאותו מקום... תפקיד חשוב יש לי בקולוני , הרי בכל קולוני , יש תמיד אחד/אחת שמרגיש שתמיד , לא משנה מה יקרה תמיד אבל תמיד מבקשים ממנו/ה. תפקיד חברתי שכזה... למה תמיד אני , למה ?

מי התרשל..מי ??..../images/Emo196.gif

מסתבר שביום שישי.. ה
התרשלו פעמיים... יכול להיות שההוא מהדינים היה בני סלע בתחפושת??... חוץ מזה שהבודי.. הפיק לקחים, הפנים, ובפעם הבאה ימלא את תפקידו כראוי...... עד לוועדת החקירה הבאה...

מי התרשל,הא?!../images/Emo123.gif

אותו אחד מה ראה שלא מספיק לי הלימון... השחיל לי גם לימונצ'לו לטחול
פם הבאה...היה ולא ימלא תפקידו...יעבור טלטלה 10 בסולם דיכטר
זהו...סוף...קאט...החום שלי לוקח אותי לאישכוב
לילטובבבבבבבבבבבבבבבבב

אותו אחד..

נרשם לשיעורי כושר במכון שימשון.. יעמוד כחיץ בינך לבין סוחטי הלימונים.. על התשלום.. נדון בניפרד..
לילה טוב.....
לפחות שכחה את הליסט...... ומחר..מחר יהיה יום חדש..

סליחה...../images/Emo70.gif

אני מאשים אותך ביצירת מצג שווא.. בכך שגרמת לי לחשוב שאת ישנה.. ומתוך כך שהבנתי שאת ישנה, כתבתי את מה שכתבתי.. ולכן ההודעה ההיא שלי בטלה ומבוטלת.. אגב, זה ההוא מהדינים שייעץ לי....
עכשיו גם אני הולך לישון... לילה טוב...

מצוטטת

New member
תתרגע

דפקא היית 'סדר גמור אצלי עברת ת'כתפיות של הוועדה גם מבינה לך למה השתבש לך לדקותיים הפוקוּס.... אני לצידך אהיה תמיד גם בפם הבאה, אם תהיה
לילה קסום לכם אני
, א3לי גם יום שלישי הוא יום רובוטה

סליחההההה?............????

ני לא הייתי כאן מלא מלא זמן... מבקשת תקצירים בראשיי פרקים על כל אשכולית.. וני ביחלט לו מבינה מה הולך כאן.. אבל ני רואה שניתווספו להם מלא מלא "חדשימים"... :-}

לא פספסת כלון...

תמיד אותן תהיות... לבגוד או לא ? פרסומות או לא ? משטרה או לא ? שבוע טוףףףף או לא ? עדר אינפנטילי או לא ? עתיד,עבר הווה...או לא ? משמר חופים בעליהום על סלע האנס...או לא ? להתגרש או לא ? להתגבר או לא ? עומד לי מהצד או לא ? זהו...עכשיו את כבר פה...ומבינה הכל. תבחרי ותצביעי בקלפי.

האא

יש גם אופציה לבחירה... אממ... בואי ננסה...... "שבוע טוב עדר אינפנטילי בגרוש המשטרה באיזור אז מותר לבגוד לפי הפרסומות של משמר החופים כי האנס בשטח עומד לו מהצד, תנסו להתגבר על משבר גיל העמידות לקראת סופ שבוע, העתיד כבר כאן דופק לו על כל סלע... זהו שת'משתי לך בכל המילים....

אנחנו עובדים פה ימים כלילות

על התכנים ופתאום היא באה ומסכמת את זה ב 3 שורות..... זה לא עובד ככה....יש בחינה בסופ שבוע-חייבת להשלים חומר (ואין הנחות)

למעלה