מה שיפה בפורום הזה

n o g a1

New member
מה שיפה בפורום הזה

שלא משנה כמה זמן לא תיהיה , יום , יומיים , חודש , חודשיים שנה תמיד תבין את העלילה
כמו טלנובלה............

מצוטטת

New member
../images/Emo47.gif

ברוכה תהיה במושבה מכתירה לך בזאת כקולומבוסית הדנדשה והתורנית של גו"ג לחודש הקרוב.....

n o g a1

New member
אם תרשי לי

אשמח שתהיי לי לסופרוויסרית... אח"כ אכנס לתורנות. הולך?

מצוטטת

New member
אז ככה

תפסת לי בדיוק על הקצה של הרגע שלפני הלחיצה של ה-
, אבל בגלל אני גם ככה ב-mood לא מי יודע מה תיקשורתי לאחרונה....... יש עלי הצעה של
חלופית יש כוהנת אלוהימית, אחת יחידה וגדולה מהחיים אני
לרגליייה............ יש עליה חסמונית כלשהיא..... אבל, קריאה ממך ל- administration של כאן אולי יפרום לה ת'תישקורת............ היא אלופת האלופות המומלצת שלי

n o g a1

New member
רגע לפני ה -

אסכים למה שתגידי אדאג לחמסמונית באופן אישי... רק בתנאי אחד... פעם הבאה , את .... בשמלה אדומה כמו ההיא... את יודעת.

n o g a1

New member
ההוא

נראה לי השאיר חזק את חותמו בליבך. דמות סוריאליסטית מסרט מאפיה... מבינה לליבך

n o g a1

New member
ראיתיך

מגלגלת עיניים חשבתי נעים לך...
אחחחחח , השפם הזה ... בלתי נשכח.

מצוטטת

New member
(((((((((../images/Emo59.gif))))))))

כזותי ליירט לי כאן מול אישונייה של קוקית תוך כדי הצבת תנאים מוקדמים לפתיח של משא ומתן קצת בעייתי איתי........ אבל בואי מא@שרת לשקול ולהתייעץ אם שווה לך לצאת מולי בכזה מייזם........... אני אגב, בצימאון למייזם הולכת לישון על Zה הלילה....
קוקית.......סתבי.... יש עלי פלנטי של מילובבות באמתחת.......

ההההההההההה...

תחבאת לך מאחורי הבוש'ס,הא? שום
לא תבוא לך פה ל
... האצבעונית שלי בהיכון על ה...add to favorites
קוקית...פפפפפפפפפפ

מצוטטת

New member
../images/Emo61.gif

תרגעי קוקי, תרגעי קוקי ))))))))))))|ניסים רחמים עלי))))))))))))))))))))))))))) היא משפרי3ה ומרטיבה לי ת'לינקסוס...................

מצוטטת

New member
אנ'לא

וונוס צדק וגם לא נוגה
אבל כדי להרגיע לAך לצד ה- cup of tea תוך כדי מנוחה על הטריבונה הנה עוד משו {דנדש
} להשקיט בו את מוחך הקודייייייייייח
לילה מויייייי רגוע

וויש...ונחטף../images/Emo3.gif

עכשיו תדיגי... ההתעכבות שלך... זה בגלל שרטטה לך הרגלית בכיוון הלא נכון,או ש... היית עסוקה בללבב לי לינקיה חדשה?

למעלה