מה? שינו את כללי המשחק?

מה? שינו את כללי המשחק?

ואני לא קיבלתי על זה הודעה במייל? גברים רגישים, מי אתם? ההודעה הבאה פונה לגברים ונשים כאחד, אך נכתבה כפניה לזכרים שבינכם מטעמי נוחות והעדפה אישית... הטרנד הזה של גברים רגישים הוא כבר לא טרנד, זו היא מציאות חדשה שאני לא כל כך יודעת איך לאכול... אני פשוט לא מבינה אתכם גברים, לא שקודם הבנתי, אבל יש דברים שאפילו אצל נשים מאוד לא ברור לי וכשאתם מאמצים לכם שיטות אתם מבלבלים אותי... איך אתם יכולים להגיד אחרי 3 ימים של הכרות שאתם מתגעגעים? מה זאת אומרת אם אתם לא בטוחים שיש עתיד לקשר אז אתם לא רוצים סקס? מה כל כל לחוץ לכם להגיש שאתם רוצים מעבר? קצת אי ודאות לא הרגה אף אחד! למה לסבך כל דבר? למה לדבר על כל שטות? למה אתם כל כך מחוברים לצד הנשי שבכם? למה זה טוב? אני בעד כנות, אני בעד פתיחות, אני בעד אהבה כשהיא מחלחלת, אבל תנו צ´אנס, רגשות לא מוכרים כאינסטנט, לוקח להם זמן להגיע, בלי לחץ...

אקווה

New member
המממ... נקודה למחשבה...../images/Emo3.gif

ובכן... מניתוח פסיכו-דנטלי, טראנס-אגוצנטרי ו´וומניטרי´, (כמו הומניטרי רק מנקודת מבט נשית כמובן ואופס, כמה נקודות כבר יש כאן...
) נראה שמתהווה כאן תסמין הגבר הנואש, או אולי מוטב לכנותו - תסמין הגבר העושה מה שהוא חושב שאנחנו מצפות ממנו לעשות כדי שיישאר (אני מעדיפה את השם הראשון, ולו רק מטעמי קיצור). ובכן - נראה שיש כאן מצב של בחור שנשבה בקסמים, או שהתאים אותך לפנטזיה שלו, (אפרופו הדיון הקודם ובהנחה, כמובן, שאת מדברת על מקרה ספציפי...
). השורה התחתונה - הוא מעוניין שתישארי. עכשיו - לפי כל הספרים הלא כתובים והכתובים - מה על גבר לעשות כדי שהבחורה תישאר? נכון, ללחווש על אזנה כמה מילים טובות, לומר שהוא מתגעגע וכו´ וכו´. עכשיו, כשגבר כזה נתקל בבחורה שאינה משת"פית, הוא נלחץ קצת שכן לא זה מה שהובטח לו. ואז מה עושה גבר כזה? הוא לא נסוג כי הוא רוצה לצאת גבר. לכן הוא ישאל - "גם את מתגעגעת אלי?" - הוא חייב את הטפיחה הזאת לאגו. עכשיו - מה קורה כשהבחורה פשוט לא כזו, כמו שכתוב בספרים (הרי, מה לעשות, יש לפעמים גם "מוטציות" כאלה רק שהם לא קולטים שזה כבר לא נחשב דבר חריג כי זה מאיים עליהם ולא נוח להם) ולוקח לה זמן לפתח רגשות? או. כאן מתחילים הדיבורים. ודיבורים בהתחלה זה לא ממש סימן טוב. זה נתקע. אין לי פתרון קסם, בל הייתי ממליצה להעמיד את הבחור על מקומו (בעדינות, בעדינות...) ולומר לו שהוא נחמד והכל טוב ויפה, אבל - זמן, חביבי, זמן... אם הוא לא ממש הדליק לך את הפיוזים ואת לא מעופפת מעל העננים, העמידי את הבחור על מקומו (משום מה נראה לי שאת יודעת טוב איך עושים את זה) ותגידי לו שירגיע קצת. או - שתפסיקי להיפגש עם בחורים כאלה...
(אגב - אני אישית דווקא די מחבבת גברים רגישים. אבל ראבאק, תן להכיר אותך קודם, ולא רק לדעת...
)

MemphisRaines

New member
לפעמים זה כך ולפעמים זה כך

כשאני מתאהב זה פשוט אהבה בלי לחשוב על מה יהיה מחר בלי לחשוב על מה יקרה אני נותן לאהבה לזרום בי ואהבה היא לא רק מין - בהחלט לא אהבה היא רגש שנע בגוף אהבה בשבילי זה לעוף ומה לעשות שאני מתגעגע בשניה שבה היא יוצאת מהדלת כי אני אוהב וכשאין אהבה הרי שאין לדעתי טעם למין לפחות בעיני בקיצור זה כבר לא טרנד זו מגפה של אהבה
שרון

dudusch

New member
ושוב מוכחת הנקודה...

לא, אין לי מילות תוכחה... כנראה שאתן אוהבות שמתנהגים אתכן כמו לחפץ... כי מי שרגיש ממאיס עצמו עליכן במהירות ונופל בסינון. כנראה שאשב עוד הרבה זמן בחושך, מאחר ואיני מתכוון להשתנות (סורי נקודה). שתהיה לך המון הצלחה במציאת אותו #@%#, ואל תשכחי שצוות המנקים נמצא כאן לשירותך תמיד...

דודוש נא לא להכליל

איני חושבת שיש מישהו שרוצה להרגיש חפץ,לא גבר ולא אישה.יותר מכך גם אף אחד לא רוצה להרגיש כמובן מאליו שזו עוד נקודה למחשבה... מעבר לכך אני חושבת שהכל עניין של כמיה וכאשר מידת ההתלהבות היא באותה רמה,כן אפשר להתגעגע אחרי שלושה ימים.עדיין לא ניתן לקרוא לכך אהבה אבל ניצני התאהבות. ונקודת מוצא אם תנסי לחשוב,לא קרה לך שנדלקת על מישהו וחשת מסוחררת למרות שעוד לא התפתח כלום? יחד עם זאת יש את אותם "רגישים" מזוייפים שלמדו להגיד לנו מה שאנחנו רוצות לשמוע .

dudusch

New member
כבר קרה לי לא פעם...../images/Emo4.gif

שנתקלתי במצבים כאלו שראיתי זוג ואת ההתייחסות של אחד לשני... מה לעשות, פשוט מדבר מהיכן שכואב...

קרה גם קרה אבל...

יש לדברים קצב משלהם, קרה שנדלקתי, לא קרה שהייתי מוכנה להגיש ליבי על מגש של כסף לפני שבכלל ידעתי מי מקבל אותו ואם יש בכלל על מה לדבר...

שלא תבינו לא נכון...

אהבה היא אחד הסמים האהובים עלי, אבל לא אחרי 3 ימים... אני לא יכולה להתגעגע למי שאני לא מכירה ולא רואה צורך להגיד לו שכן רק כדי שיהיה לו נעים לשמוע. בהתחלה מודדים, בודקים, זורמים, אם זה זה אז סבבה...

ליאן.

New member
לי זה נשמע קצת אובססיבי ונואש..

אבל יכול להיות שמדובר באדם מאוד תמים שמפגין התלהבות חסרת מעצורים, כי כך הוא חש וזה מה שבא לו להביע באמת ולא מודע לעובדה שהוא עלול להרתיע בקיצוניות הפזיזה שלו... או שהוא פשוט גבר-כלבלב המתאהב כל דקה ומקשקש בזנב. בכל אופן, כנראה שזו התאהבות כי אהבה זה בטוח לא. כדאי לקחת צעד אחורה ולומר לו שאת מעדיפה שקודם תקדישו זמן להכיר אחד את השנייה ורק אז תבססו את הרגשות שלכם. הבעת הרגשות הקיצונית והפזיזה הזו עלולה להצביע על אדם שאינו יציב ברגשותיו ופשוט נסחף. הוא עלול לשנות את דעתו כלפייך מהר מאוד ומסוכן להסחף איתו. קחי את הזמן שלך.

y o u r s

New member
אלוהים נתנה שיניים למי שלא אוהבת

אגוזים... או נתנה אגוזים למי שאין לה שיניים?

virtual angel

New member
אוי מתוקה... את מסבכת את עצמך

סתם.. למה לחשוב כל כך הרבה, למה הוא אמר מה שאמר מתי ולמה? זה מוציא את כל הכיף של ההתחלהֱ! אל תשפטי אותו על שהעז לומר לך שהוא מתגעגע יא גנובה, ברור שהוא לא התכוון "לא יכול לנשום בלעדייך" אלא יותר התכוון לכך שחסרות לו השיחות, SMS אי מיילים וואט אבר (שומרת את כל הפרטים העסיסיים לעצמך הא?) ואם זה קורה לו אחרי 3 ימים (אינטנסיביים??) אז קחי את זה בתור מחמאה
ואם כלום לא יצא מזה לפחות השקת קצת את האגו
נשיקות

ליאן.

New member
אני חושבת שהפחד להתאכזב שולט.

דיי קשה לבטוח במי שאומר דברים ובעצם לא מתכוון אליהם.. ובאמת, כפי שאמרת במילים אחרות, לא צריך לתת משמעות עודפת לאותן הצהרות ובינתים רצוי שלא לפתח ציפיות אלא להשתדל לזרום ולהנות..

לא כ"כ מסובך...

אני לא יכול לענות לך בשם כולם, אבל אני כן יכול להביא נקודת מבט אישית. אני חושב שמאד אפשרי להגיד אחרי 3 ימים של הכרות, שמתגעגעים... בדיוק כמו שאני חושב (ושימי לב פה) שאם אין סיכוי לעתיד הקשר אז לא מתאים סקס, דהיינו - לא מתאים סטוץ´. את זה אני יכול להבין. אבל אין פה שום "בטוח"... הקיצר, לא כל הנוצץ זהב ולא כל המסריח חרא... לא כל הגברים מזייפים רגישות ואלה שלא מזייפים מפחידים נשים כמוך... איזה חיים...

אופקקקק

New member
נקודה יקרה...(עאלק רישמיות)

אצלי זה הפוך, אני יוצאת עם מישהו שבועיים וקצת, אני טיפוס שאוהב את כל המוצי-שמוצי והבחור לא מהטיפוסים האלה. הוא לא נותן מחמאות, לא מביע רגשות, הכל ברמיזות וכמובן טיפוס פתוח וישר כמוני ישר התוודה שאני מתאהבת ופעם נפלט לי מתגעגעת.. זו אני.. והאמת מפריע לי שהוא לא מחזיר במחמאות ורק נותן חיבוק חזק. לי זה לא מספיק אני טיפוס של המון תשומת לב, אני לא כל כך מקבלת את זה ממנו, אבל עוד לא התיאשתי י אני יודעת שיש גם אנשים מופנמים בעולם הזה, הלוואי והבחור שלי היה מקבל מהרגשנות של הבחור שלך...

תשמעי...

תמיד אפשר להחליף....
קחי את שלי, תביאי את שלך! תשאירי לי כתובת, אני אשלח לך אותו בדואר רשום...

zooey

New member
ומה מפחיד אותך?

מה מפחיד אתכן בגילויי הרגשות הללו? האם מונופול שמתן לעצמכן על רגשות? הרי לנשים מותר להתגעגע ולאהוב, מותר לדעת מה אתן רוצות ולא להבין למה אנחנו נלחצים אך ברגע שנכנסים לטרטוריה הבלעדית הזו שלכן אתן מתחילות להרתע, לא להבין. אולי עומק הרגשות שאתן פוגשות ביחסיכם המזדמנים עם גברים לא מוכר לכן ומחייב התבוננות פנימה, התבוננות הזרה לכן. האם נחזור לעידן המחוספסות, האם תחזור התלונה שגברים מתורגלים בה על חוסר רגישותם? אני אוהב להרגיש, ואין קשר לנשים במקרה הזה. אני אוהב את עצמי כאשר אני מדבר על רגשותיי ומנסה להבין אותם. לא מוכן לוותר על זה. השד התפרץ מן הבקבוק, והוא לא מתעתד לחזור.

נאה לך

וכמו שאמרתי, גם אצל נשים זה לא ברור לי. אין לי בעיה עם רגשות. להיפך. אבל יש לי בעיה להתמודד עם רגשות אינסטנט.

למעלה