מה שיחקתם השבוע?

golan2072

New member
Dragon Age: Origins

יש לי אותו עם כל ההרחבות הקטנות ועם חבילת ההרחבה הגדולה Awakening. מתכוון לשחק אותו עד הסוף (כבר שיחקתי בעבר), אז את כל ההרחבות הקטנות ואז את Awakening. ואז אני אבזבז כסף כסף על ההרחבות של Dragon Age II ואשחק גם אותו.

Wolfinix

New member
גם אני גם אני
חזרתי לשחק בד.א אוריגין

אני לקראת הסוף ואז ממשיך ל AWAKENING אבל לצערי אין לי את כל ההרחבות שלו
רק את SHALE ומספר הרחבות של ציוד...

אתה יודע שיש אפשרות לקבל ציוד מעולה חינם (חלק מפרומו של המשחק שהם עשו) כשעושים REDEAM באתר של BioWare Social Network ?

וגם שיחקתי קצת בBATTLLFIELD 4 קצת מתסכל העניין עם הפינג...

golan2072

New member
נרשמתי לאתר שלהם עם המשחק לפני שנה ומשהו

ייתכן וקיבלתי משם משהו גם בחינם.

Wolfinix

New member
מעולה אם כך
דרך אגב איך אתה בונה את

החבורה שלך? כלומר מה בחרת לשחק ומי נמצא אתך בד"כ בקבוצה?

golan2072

New member
משחק גנבת אצילה אנושית

וכמעט תמיד בחבורה יש לי את אליסטייר, מוריגן ו-וויין. אליסטייר בתור טנק, מוריגן בתור ארטילריה, ו-וויין בתור מרפאה. אני נלחם בשני נשקים.

בפעם שעברה שיחקתי שיחקתי גמד אציל לוחם עם גרזן גדול והרבה שריון עם ליליאנה, מוריגן ו-וויין בחבורה.

golan2072

New member
ואגב מהדמויות הבאות אני לא מתלהב

סטן (נראה חזק אבל לא נלחם משהו למיטב נסיוני)
זוורן (דיי חלש)
ליליאנה (כשאני משק גנב בעצמי; אחרת היא שימושית)

את הכלב (דיי חזק) ואת שייל ואוגרן אני שם בחבורה לעיתים במקום אליסטייר.

ואגב מוריגן הכי מלכה במשחק! דמות מגניבה וגם קוסמת מאוד חזקה.

Wolfinix

New member
חוץ מסטן אתה צודק, כל השאר תלוי בבניה שלך את

היכולות שלהם.

למשל לליאנה אם אתה מתרכז בלחימה עם שני נשקים (במקום הקשת שהיא מגיעה אתה) וממקסם את העץ של ASSASIN ואת היכולות של הROUGH היא הופכת לעושת נזק לא קטן, ואם אתה מפתח את יכולות הBARD שלה עד הרמה של השיר שהיא "לוכדת" את מי שנכשל בבדיקה של הקוביות אז יש לך אחלה של שליטת קהל, וגם התוספת לחידוש STAMINA/MANA או לCRITICAL שך הBARD היא אחלה

גם זוורן אם אתה מכשיר אותו בעיקר עם השני הנשקים + DULIST וASSASIN הופך לגורם נזק לא רע - רק צריך להשגיח ע להחיים שלו, הוא די פגיע.

שייל היא טנק מעולה! אפילו יותר טוב מאליסטר עד אמצע המשחק בזכות הקריסטאלים של הNATURE (הירוקים) שנותנים לה חידוש בריאות בתוך הקרב של עד +6!

הכלב מעולה כשאתה מנהל אותו
אוגרן הוא נחמד, ביחוד אם אתה מוסיף לו את העץ של הCHAMPION

ומוריגן...ובכן יש לי קצת בעיה עם מה שהיא מייצגת היא אגואיסטית, ומשתמשת בקסמים שהם ובכן שיכים לצד השלילי, וגם התגובות שלה הן בדר"כ לכיוון השלילי כך שבתוך החבורה שלי רק יורד לה המדד של היחס מהבחירות שלי (אותו הדבר עם זאוורן דרך אגב)...אבל היא בהחלט חזקה והטקסט שלה קורע מצחוק וגם הדיבוב הקולי שלה הוא מהיותר טובים במשחק

והבעיה עם סטן היא שהוא פחות גמיש...הבחירות שעשו לו לפני שאתה מקבל אותו גורמות לו להיות לוחם בינוני, בניגוד לאוגרן שמגיע כבר עם עץ מפותח בביזראקר ובשני נשקים - דבר שהוא אידיאלי

דרך אגב הפעם במשחק הזה אני משחק, MAGE (אני) , ליליאנה - 2 נשקים +ASSASIN , אליסטר כטנק עיקרי עם עץ מלא בטמפלר ובCHAMPION והתמחות כמעט מלאה במגן וחרב, ובמקום ווין הפעם הכנסתי את שייל, שגם לה יש טקסט מעולה ויכולות מדהימות!

golan2072

New member
מוריגן אכן מניאקית

אבל הטקסטים שלה כתובים מעולה ובמיוחד הסרקזם הרב.

Wolfinix

New member
אישית אני כמעט תמיד משחק MAGE ניסיתי לוחם

והיה ...חביב, ניסיתי BARD ASSASIN עם שני נשקים והיה נחמד מאוד אבל לא הסגנון העקרי שלי, אני מעדיף לחימה מרחוק ושליטה בקרב.

ובפעמים הקודמות כמעט תמיד היה לי את ווין, אליסטר וליליאנה אני פשוט מתחבר אליהם יותר...

Guid

New member
שיחקתי ממש מעט,

שיחקתי ב-Injustice, וב'באטמן ארקאם אסיילום'. התחלתי אותו מחדש לפני כמה שבועות, ואני מתקדם בו לאט וביסודיות. הקלטות עם הראיונות הפסיכולוגיים של ה"רעים" פשוט גאוניות. זה מעולה.

Ihavenonick

New member
אתן סיכום של מס׳ שבועות

סיימתי את Batman: Origin. משחק עם סיפור טוב. משחקיות שחוזרת על עצמה קצת יותר מידי. באגים שמכריחים אותך לאתחל את המשחק בשביל להמשיך בסיפור\משימה. מערכת קרבות שיכולה לשגע פילים מידי פעם על חוסר הגיוון בה.

התחלתי את Broken Sword 5: The Serpent's Curse - המשחק החמישי בסדרת ההרפתקאות האהובה עליי (אפילו תמכתי בה ב-Kickstarter). בינתיים המשחק מזכיר לי נשכחות וכיפי מאוד

לבסוף שיחקתי ב-The Cave עם אחיין שלי. משחק פלאטפורמה ממש נחמד עם פאזלים מוזרים אך הגיוניים. מומלץ מאוד

למעלה