רזידנט איוול, .. the wolf והידקתי את הבורג.
רידנט איוול rev 2: משחק כייפי! אני אוהב את זה שאנחנו משחקים גם את קלייר וגם את מוריה בו זמנית ושמוריה יכולה לסנוור זומבים עם הפנס שלה

היו לי כמה מרדפים מלחיצים עם זומבים ככה שמבחינתי המשחק הזה גם מספק את הסחורה מבחינת האימה והלחץ ואני אוהב שהמשחק הזה פשוט מפוצץ בציטוטים מהספרים של קפקא בתור קטעים. זה בהחלט עושה חשק למצוא את כל הקטעים. הדבר הרע היחיד שיש לי להגיד זה שההאקינג פשוט גרוע!
לא אינטואיטיבי בכלל. אני בדרך כלל שונא מיני גיימס של האקינג, אבל כאן הם לקחו את הגביע.
the wolf among us- אני עם חיוך דפוק מרוח על כל הפנים שלי כל רגע שאני משחק במשחק הזה, אל תטעו יש במשחק הזה אפלה ורצינות ועצבות אבל יש גם קטעים של קטעי צחוק אדיר, אני פשוט אומר לעצמי WTF איך הם חשבו על העלילה הזאת??

הרעיון כל כך מגניב שאני חושב שכולם צריכים לבוא למשחק הזה בלי לדעת עליו שום דבר מראש, חוץ מזה שהוא סינימטי

.ות
אני ממש נהנה, חבל לשמוע שהיוצרים מתעכבים עם עונה שנייה כי אני יודע שאשאר עם טעם של עוד
DMC - סיימתי ועכשיו אני מנסה לעשות פלטיניום לאט לאט בקצב שלי

כרגע עובד על לקבל את הטרופיז של "לקבל SSS באיזושהי משימה)"
תמיד מדהים אותי כמה משחקי האק אנד סלאש הם קלים במשחק עצמו, וכמה קשים הם הופכים להיות כשמנסים לעשות בהם הכול כמו משימות סודיות וכאלה
כמובן שבסוף אזרתי אומץ והידקתי בעצמי את הפאקינג בורג של הPS4, דאמט הבורג הזה! אתה צריך ראיית לילה של חתול בר אם אתה רוצה למצוא את הבורג הזה, אני מתערב שסוני בכוונה עשו אותו כזה בלתי נראה.
אני נורא מקווה שזה יפתור לי את הבעיה כמו שזה פתר להרבה אנשים, אמן אמן אמן. אני אעדכן לגבי זה.
מה שכן, פתאום יש לי חשק להחליף את הארד דיסק למשהו יותר גדול מ500GB נראה לי שאעשה את זה בקרוב. זה ממש פשוט.