מה שיחקתם השבוע, ובחג?

רזידנט איוול, .. the wolf והידקתי את הבורג.

רידנט איוול rev 2: משחק כייפי! אני אוהב את זה שאנחנו משחקים גם את קלייר וגם את מוריה בו זמנית ושמוריה יכולה לסנוור זומבים עם הפנס שלה :) היו לי כמה מרדפים מלחיצים עם זומבים ככה שמבחינתי המשחק הזה גם מספק את הסחורה מבחינת האימה והלחץ ואני אוהב שהמשחק הזה פשוט מפוצץ בציטוטים מהספרים של קפקא בתור קטעים. זה בהחלט עושה חשק למצוא את כל הקטעים. הדבר הרע היחיד שיש לי להגיד זה שההאקינג פשוט גרוע!
לא אינטואיטיבי בכלל. אני בדרך כלל שונא מיני גיימס של האקינג, אבל כאן הם לקחו את הגביע.

the wolf among us- אני עם חיוך דפוק מרוח על כל הפנים שלי כל רגע שאני משחק במשחק הזה, אל תטעו יש במשחק הזה אפלה ורצינות ועצבות אבל יש גם קטעים של קטעי צחוק אדיר, אני פשוט אומר לעצמי WTF איך הם חשבו על העלילה הזאת?? :) הרעיון כל כך מגניב שאני חושב שכולם צריכים לבוא למשחק הזה בלי לדעת עליו שום דבר מראש, חוץ מזה שהוא סינימטי :).ות
אני ממש נהנה, חבל לשמוע שהיוצרים מתעכבים עם עונה שנייה כי אני יודע שאשאר עם טעם של עוד :(

DMC - סיימתי ועכשיו אני מנסה לעשות פלטיניום לאט לאט בקצב שלי :) כרגע עובד על לקבל את הטרופיז של "לקבל SSS באיזושהי משימה)"
תמיד מדהים אותי כמה משחקי האק אנד סלאש הם קלים במשחק עצמו, וכמה קשים הם הופכים להיות כשמנסים לעשות בהם הכול כמו משימות סודיות וכאלה :)

כמובן שבסוף אזרתי אומץ והידקתי בעצמי את הפאקינג בורג של הPS4, דאמט הבורג הזה! אתה צריך ראיית לילה של חתול בר אם אתה רוצה למצוא את הבורג הזה, אני מתערב שסוני בכוונה עשו אותו כזה בלתי נראה.

אני נורא מקווה שזה יפתור לי את הבעיה כמו שזה פתר להרבה אנשים, אמן אמן אמן. אני אעדכן לגבי זה.
מה שכן, פתאום יש לי חשק להחליף את הארד דיסק למשהו יותר גדול מ500GB נראה לי שאעשה את זה בקרוב. זה ממש פשוט.

PlayGirl3

New member
אני מקווה שtelltale לא ישכחו את TWAU

הם לוקחים על עצמם יותר מדי פרויקטים לדעתי.
מעבר למשחקי הכס ובורדרלנדס שיוצאים כרגע הם עובדים על מיינקראפט (אלוהים יודע למה ומי בכלל רוצה לשחק בסיפור של מיינקראפט) ועל העונה השלישית של המתים.

הזאב אגב מבוסס על קומיקס בשם Fables, זאת לא עלילה מקורית שלהם.

גם אני. העונה השניה בטח תצא מתישהו ב2016 :(

הנה יש לנו עוד סיבה למה 2016 תהיה שנה כל כך טובה לעומת 2015 :(
הבאסה עם TWAU שזה לא Ip מפורסם יחסית לשאר אז בטח פחות אנשים מעונינים לשחק בו לעומת המתים המהלכים או אפילו רחמנא לצלן, מיינקראפט :(
וזה ממש חבל כי אני די בטוח שאף אחד חוץ מהם לא עשה עדיין עיבוד לקומיקס הזה ויש להם משהו ייחודי כאן, לי לא היה מושג שזה קומיקס.

אם כבר משחקים אחרים שהם לא TWAU הייתי רוצה לראות אותם עושים עיבוד לקומיקסים שהם פילם נואר בשחור לבן, משהו בסגנון sin city או משהו.
הייתי גם רוצה לראות משהו על אקסמן כל המתיחות בין המוטנטים לבני האדם ובין המוטנטים לבין עצמם יכול להיות ממש מעניין במשחק כזה :)

המשחק על מיינקראפט יהיה גרוע למדי, גם כמו שאמרת אין סיבה לרצות לשחק בסיפור של מיינקראפט וגם לא משנה כמה הדיבוב יהיה טוב, הם לא יוכלו
לתת למיינקרפט את ההרגשה הסינימטית המעולה והסוחפת שיש במשחקים שלהם כי הגרפיקה מחורבנת אז לא ברור לי מה דחף אותם לעשות ת'משחק הזה מעבר לכסף.

בורדלנדס לפחות משחק הומריסטי משעשע ומגניב :) ככה שאין ספק שגם המשחק שלהם יהיה כזה.
בעיני אישית המשחק של משחקי הכס מיותר, יש כבר את הסדרת טלווזיה וזה נראה שהמשחק מבוסס בדיוק על אותם דמויות מהספרים ומהסדרה אז מה הקטע של זה? איזה ערך מוסף יש לזה בכלל.

PlayGirl3

New member
הרבה tales of

היה לי חשק ל-rpg אחרי שלא שיחקתי משהו מהז'אנר הרבה זמן.

סיימתי את Xillia 2 כולל כל התוכן post-game והבוסים הסודיים. המערכת טובה יותר מהמשחק הראשון אבל המשחק עדיין תקוע עם אותן הדמויות הפלגמטיות, בתוספת גיבור חסר אישיות שלא מדבר וילדה קטנה ומעצבנת. מפלצות ובוסים ממוחזרים מהמשחק הראשון ומ-Vesperia. רוב המפות והמבוכים ממוחזרים גם הם ובמעט שלא בולט חוסר ההשקעה.
למרות שסיימתי כל מה שאפשר לעשות במשחק הוא טוען שלא הגעתי אפילו ל-50% כי היוצרים כנראה חשבו שיהיה לי כיף לחזור מאות ואלפי פעמים על פעולות לא נחוצות כדי לקבל עוד איזה title.
בקיצור, לא שווה את הזמן.

במקביל על הויטה התחלתי את Hearts R. משחקי טיילס קמים ונופלים על מערכת ועל דמויות. כל השאר הרי די דומה בין הכותרים השונים. אחרי שני משחקי Xillia כבר שכחתי כמה נחמד זה שהקבוצה שלך מורכבת מדמויות חביבות. עוד מסרטון הפתיחה התאהבתי בכולם ולאט לאט כשהם מצטרפים אליי אני מבינה שלא סתם.
הסגנון מאוד דומה ל-Abyss ו-Vesperia שזה אחלה.
שמחתי גם שהמשחק דובר יפנית (אין בכלל אופציה לדיבוב אנגלי), אבל קצת מפריע שהכתוביות באנגלית לא תמיד תואמות לדיבור. לפעמים הדמויות אומרות משהו ומה שכתוב בכתוביות זה ההיפך הגמור או שמילה אחת הופכת לשני משפטים. גם הרבה מהשמות שונים ביפנית ובכתוביות באנגלית, למשל הדמות הראשית באנגלית נקראית Kor אבל ביפנית שינג. די מוזר בהתחשב שלדמות הנשית הראשית קוראים קוהאקו (אלמוג) אבל את השם שלה לא תירגמו.

טוב לשמוע שהדמויות טובות :)

חשבתי כבר שלא יהיה לי שווה לגעת במשחק הזה כי כולם אומרים שהדמויות במשחק הזה זועתיות, מצד שני כולם שיבחו את הקאסט של Xillia. אני חייב להודות שאני אוהב את האווירה השטותית של הסדרה וההומור. הבעיה שהיתה לי עם אביס, ווספריה היא הדמויות האוטיסטיות לוק ואניס שכבר דיברנו עליהן.מאז אביס,פיצצו את המשחקים בהמון מונחים שטותים שהם ממציאים, שלמי יש כוח לזכור את המונחים המפגרים האלה.
אמנם ברור שיש עוד Jrpgs שיוצרים טרימינולוגיה שהיא רק שלהם אבל רק כאן בווספריה ואביס זה ממש העיק עלי.

לטיילס דסטני, ופנטזייה יש דמויות מעולות למשל בלי כל הבולשיט שמפריע לי.בגלל זה רציתי להתחיל את סימפוניה כי מהמעט שהספקתי לשחק בו באימולטור התחברתי למה שראיתי וטוב לשמוע שגם כאן הדמויות טובות סוף סוף!
מיוח
בנוגע לתרגום, גם בפפ15 סקוור לא היו אמינים למתרגום היפני וזה קצת מגוחך. את רואה את החברים לקבוצה קוראים לנוקטיס ביפנית "נוקטו" בהכי סחבקיות שבעולם, ובאנגלית בכתוביות הם רושמים לו "הוד נסיכותך" חבל שזה כל כך רשמי במיוחד ששאר הדיאלוגים בינהם לא רצינים ומרגישים
כמו הסמול טוקים בטיילס.

מתאר לעצמי כמה זה היה גורע לי מהחוויה אם הרמה של ביפנית היתה משתווה לרמה שלי באנגלית וספרדית, עדיין חולם על לדעת יפנית
אך מי יודע מתי אגיע לזה :((

PlayGirl3

New member
לא ראיתי הרבה מהדמו של פפ15

אבל אם הם קוראים לו "נוקטו-סאמה" אז התרגום בסדר. אם בלי סיומת או סיומת אחרת יותר קז'ואלית אז כמובן לא.

למעלה