מה שיחקתם בראש השנה?

C r o n o

New member
מה שיחקתם בראש השנה?

לרובנו היו לפחות 4 ימים רצופים של חופש (עם ארוחות מסיביות מפוזרות פה ושם), אז מה שיחקתם?

אני השאלתי את פנדמיק מחבר, ומאוד מאוכזב ממנו (מהמשחק, לא מהחבר). הוא לא מצא חן בעיני אף אחד מהחברים שאני משחק איתם בדרך כלל, ואפילו אני עצמי שאהבתי את המכניקות שלו אעדיף לשחק במשחקים קואופרטיביים אחרים על פניו.
מלבד זאת המון המון משחקים של Rune Age (ואו, כמה שההרחבה הזו שיפרה את המשחק), והבייבי החדש שלי, Sentinels of the Multiverse שנטחן בשבועות האחרונים עד דק.
פזרו מעט מלח ו-Race for the Galaxy לפי הטעם והגישו קר.

ycyclop

New member
המשחקים שלי

פעמים Leaping lemmings משחק משעשע של GMT. ממש לא ברור איך חברת משחקי מלחמה רצינית מוציאה משחק כזה, אבל אנחנו נההנו. ברור לי שהילדים שלי ירצו לשחק את זה שוב ושוב.

conquest of fallen lands: משחק אינדי שמישהו החליט להוציא לבד. מעט מאוד מכירים אותו. אני שמח מאוד שהוא באוסף שלי וזכיתי לעזור למישהו לממש חלום. לא משחק מופת אבל נחמד לשחק אותו מידי פעם

ahstamker

New member
אנחנו שיחקנו....

dixit ב6 אנשים, מאוד נחמד ומצחיק
kingsburg ב 4 היה מאוד חמד אך אשמח לדעת אם באמת שווה להשקיע בהרחבה, כדי לגוון ולהוסיף למשחק

C r o n o

New member
זו אחת ההרחבות הטובות בשוק

היא לוקחת משחק נחמד ומוסיפה לו טון וחצי של מגוון.
עוד שתי שורות של מבנים ללוח הבסיסי, יכולת מיוחדת לכל שחקן, שורות חלופיות (שיכולות להחליף את השורות גם בלוח הגדול החדש), טוקנים שמחליפים את גלגול הקוביה לצבא בסוף השנה ואירועים שנשלפים בתחילת כל שנה ומשפיעים איכשהו על המשחק.
האירועים ברובם יחסית מינוריים (למרות שיש כמה שישנו את מהלך השנה בצורה די דרסטית), אבל כל הדברים האחרים הם תוספות שמשפרות מאוד (בעיניי) את המשחק.

ahstamker

New member
תודה רבה נתת את החותמת הסופית

נוסיף את זה לרשימה :)

sAVVy25

New member
מה יצא לי לשחק

small world - מאוד אהבתי את המשחק, פשוט, מהיר ומשעשע
king of tokyo - הרוב אהבו את המשחק, חלק אמרו שהוא פשוט מידי ולא מצריך הרבה מחשבה אבל הבן בן ה 14 שלי ממש אהב את המשחק.
smash up - משחק חביב, אני חושב שעוד לא הבנתי אותו עד הסוףאבל נהנתי ממנו מאוד

C r o n o

New member
טיפ בקשר לסמאש אפ

אחרי מספר לא קטן במיוחד של משחקים, אני ממליץ לשחק רק ב3. משחקים ב4 הם פשוט כאוטיים וארוכים בצורה לא הגיונית יחסית לעובדה שמדובר במשחק סמי-הומוריסטי.
3 זה מספר מוצלח - למהלכים שלך יש *איזשהו* אימפקט ואפשר לנקוט באיזשהי אסטרטגיה (במשחקים של 4 אתה משחק קלף ואין שום ערבות שהוא יהיה שם כשיגיע תורך שוב), והמשחק לא ארוך מדי.

sAVVy25

New member
תודה על העצה

כששיחקתי בארבע את זה כבר היינו עייפים בשלוש הלך לא רע באמת

falenheld

New member
אצלנו היתה חגיגה גדולה!

היינו 11, שיחקנו king of tokyo, power grid, legendary, zombicide, cosmic encounter, mage wars.
וכן, כמו שניחשתם, פשוט התפצלנו לכמה שולחנות....

הליגה

New member
אצלנו

האמת שבחג עצמו לא היו לי אנרגיות לשחק אחרי האירוח (שאני לא אשחק....) אבל בכל זאת בארבעת הימים שיחקנו טליסמן (כמובן) , צופן דה וינצ'י, מנצקין, pirate's cove.
חשבתי שאולי הילדים יסכימו ל"שנה חדשה משחק חדש" אבל לא הלך לי. אני חושבת שאני צריכה ילדים אחרים.....מישהו מוכר?

scraimer

New member
המון High Frontier

משהו שאני נדלק עליו בקלות - משחקי הדמיה קלילים. ובחלל? וואי, בכלל טוב!

AzureDarkness

New member
שוחקו בראש השנה

A Few Acres of Snow
Netrunner
Battlelore
Jungle Speed
Bunny Bunny Moose Moose
Space Alert

eszter987

New member
שיחקנו רק קצת, אבל משחקים שחדשים עבורנו