מה שותים בבוקר

מילקי9

New member
מה שותים בבוקר

שלום לכולם, התינוק שלי כבר גדל... הוא בן שנה ושלושה חודשים. עד לפני חודש היה שותה בבוקר כשהוא קם סימילאק, הפסקנו לגמרי עם הסימילאק, ועכשיו אני לא יודעת מה הכי מומלץ שאתן לו בבוקר (החברות שלי נותנות שוקו, ותה - ואני ממש לא רוצה להקנות לא הרגלים כאלה). יש לי גם ילדה בת 4, ששותה בבוקר רק מים. אשמח לקבל המלצותיכם.

אצלנו בת ה- 3 שותה בד"כ בבוקר

קצת חלב או בקבוקון אקטימל. גם אני מאוד לא אוהבת הרגל של שוקו, תה אנחנו לא שותים (לא בגלל הרגל, סתם לא אוהבים).

למה חייבים לשתות....

אם הילד רוצה, אז סבבה אבל זה ממש לא חובה. היייתי מציעה מיםואם הוא רוצה- בבקשה. אצלי לפעמים אוכלות קורנפלקס/צ'יריוס... רעות בת 1.4 כן שותה עדיין מטרנה בבוקר ובגלל שהיא קטנטונת, נראה לי שלפחות עד גיל שנתיים תקבל את התענוג הזה מצידי בשמחה. לרננה בסביבות הגיל שאת הפסקת, הפסקנו לה כי באמת לא היה צורך.

esterika007

New member
אקטימל, קורנפלקס עם חלב

שוקו ביג של מטרנה לעיתים. לא משהו קבוע.

מאוד תלוי בילד - שלי בדרך כלל

לא שותה כלום. אם הוא שותה - אז חלב או רוזטה (זה מה שהוא אוהב
)

חמודבה

New member
../images/Emo4.gifסימילאק

לא יודעת איך להפסיק את העניין הזה, כל ניסיון שלי נתקל בחוסר שיתוף פעולה מוחלט

ארוחת בוקר

אצלינו אוכלים בדרך כלל קורנפלקס עם חלב. ברגע שהורידו את הבקבוק לא החלפתי בשתייה אחרת במקום, פשוט העברתי לארוחת בוקר.

עגלי

New member
../images/Emo207.gifביתי בת שנתיים ו9 חודשים

כל בוקר וערב עם מטרנה , מאוד אוהבת את המטרנה , אני לא יודעת אם לגמול אותה או לא. יש לציין כי היא לא אכלנית מטבעה ואין לה הרבה תאבון ככה שהמטרנה דיי מזינה או שהיא מספקת לה את מה שהיא צריכה ובגלל זה היא לא אוכלת ? התחלנו גם מעקב גדילה כיוון שהיא קטנה לגילה .

עונה

אני באופן אישי חושבת שמטרנה בגיל הזה כבר די מיותרת ויש מספיק מזון שאפשר לתת שמספק את מה שהמטרנה נותנת. את מכירה את הילדה שלך הכי טוב ותנסי לחשוב איך אפשר לגמול אותה מכך... אפשר לדלל, אפשר להעביר לכוס ואז זה פחות אטרקטיבי, אפשר פשוט להכין אותה בשיחות ולהציע במקום חלב/תה או מיץ תפוזים.

ללילילל

New member
ארוחת בוקר

כרגע הולך חזק יוגורט + שלווה + סילאן. (הייתה תקופה שהוא אהב יוגורט עם פרי בבלנדר , אם אפשר להחשיב את זה כשתייה). ליד זה מים כמו בכל ארוחה. לפעמים יש לנו מיץ כלשהו בבית ואז הוא יכול לשתות את זה בבוקר אם הוא רוצה. אנחנו עברנו מהנקת בוקר ואחריה ארוחת בוקר, לארוחת בוקר בלבד, בלי תחליף של "שתיית בוקר" רשמית. אם אתם שותים בבוקר ומאד רוצים שהוא ישתתף, הייתי מחפשת משהו בסגנון של תה פירות נטול קפאין או "תה" שעשוי רק ממים חמים, לימון ודבש (משקה של חולים אצלנו אבל מאד אהוב). אבל אם את לא רוצה את זה כהרגל, זה מיותר לדעתי.

אה כלום../images/Emo9.gif

כשהיה בגיל של בנך שתה לפעמים תה לפעמים חלב או אקטימל ולחפעמים סתם מים

מירי7676

New member
אני נותנת לקטנה שלי עדין מטרנה

ולגדול בן 3 ו-3 חודשים חלב חם (נטו) רק לפעמים מוסיפה לזה אבקה בטעם תות.בננה שהוא מאוד אוהב ויש בזה ויטמינים. במקום להוסיף שוקו רגיל,אבל זה רק לפעמים. ולפעמים הוא מבקש בננה או חתיכת תפוח ולא רוצה בכלל לשתות משהו ,מאוד משתנה.

l i r o n i t

New member
אנחנו עדיין עם סימילאק....

אבל לדעתי את יכולה לתת לו גם מים, כמו לגדולה... או אולי חלב רגיל?

אצלינו אקטימל או מים

בנוסף ויטמינים - מזכיר לנו אם אנחנו שוכחים ולפעמים גם מבקש ציריוס/קורנפלקס בשקית

עונה

כיום (שנתיים וחודש) שותה מים מהברז. כשהיה בן שנה ו-3 חודשים שתה לפעמים תה צמחים (חליטה שאני הכנתי , ללא תה אמיתי). לא נותנת שוקו ודומיו בכלל.

אמיתמי

New member
הקטנה שותה סימילאק בבוקר והגדולה שוקו

בעיני לשתות משהו חם בבוקר חורפי זה דווקא הרגל טוב.

למעלה