מה שולחים לחתונה?

מה שולחים לחתונה?

שלום לכולכם. אני משתתפת לא אקטיבית אבל פאסיבית וקוראת מדי פעם את החוויות שלכם מחו"ל ונהנית מאוד. יש לי שאלה פראקטית ואולי יש לכם נסיון עם מקרה דומה. אני חיה בהולנד ויש לי זוג חברים טובים שעומדים להתחתן בארץ. אין לי כרגע כסף לכרטיס טיסה לארץ להגיע לחתונה וגם לא ממש למתנה כספית גדולה כמו שבדרך נותנים? אז מה עושים? מה כן שולחים? תודה על כל רעיון.

נופר30

New member
כרטיס ברכה עם כמה יורו בפנים

ומהיכן את בהולנד אנחנו מצטרפים בקרוב

niceguy2

New member
מי זה מצטרפים?אפשר גם?האם בהולנד

אפשר להסתדר בלי רשיון עבודה? האם אפשר למצוא עבודה בתחום היי-טק? איפה מחפשים?

נופר30

New member
אני ובעלי

צריך אישור עבודה ויותר מזה אתה צריך להגיגע עם אישור עבודה אפשר למצוא עבודה בתחום ההיטק אבל אצלנו מאחר ואחד מבני הזוג בעל אזרחות של האיחוד זה קצת שונה לא צריך אשרת עבודה לפני שמגיעים

הי נופר

אני גרה במרכז הולנד קרוב מאוד לאוטרכט. וכמה יורו? התכוונת לכמה מטבעות סמליים או לסכום גבוה יותר? ואין טעם לשאול את הזוג הצעיר כי הם יגידו שהם לא רוצים ממני כלום אלא עדיך שאני אבוא. אך אני לא יכולה. אז אם רעיון אני לא אצא מהם... מתי אתם מגיעים להולנד? היכן תגורו?

max2001

New member
למה לא לשאול?

מחקרים מראים שהרבה פעמים כל העסק של מתנות מלווה ברגשות שליליים: איזה מין מתנה הביאו לי, איזה קמצן, זה מה שהוא חושב עלי, איזה מין טעם הוא חושב שיש לי, צריך להחליף וכיו"ב. מסקנה: אם לש מכירים *ממש טוב* את חתני השמחה, לא להתבייש ולשאול. זה עושה טוב לכולם.

למעלה