מה שוויו של בול וולשי שחור שמחירו 20 פני. ויש לו דרקון בפינה השמאלית למעלה?
P Palass New member 5/5/03 #1 מה שוויו של בול וולשי שחור שמחירו 20 פני. ויש לו דרקון בפינה השמאלית למעלה?
O oren* New member 6/5/03 #4 זה לא רציני שאתה מגיב לכל תמונת בול שמוצגת בפורום ושואל מה רוצים עליו. אנא, פנה רק לאספנים המציגים פריט למכירה. תודה.
זה לא רציני שאתה מגיב לכל תמונת בול שמוצגת בפורום ושואל מה רוצים עליו. אנא, פנה רק לאספנים המציגים פריט למכירה. תודה.
ג גיא ועומר New member 6/5/03 #5 תודה על ההערה וחלקם זה לא רק אני אלא גם גיא הייתי רוצה לעשות שם משתמש לבד אבל אני לא מצליח למחוק את השם הקודם אם אתה יכול להגיד לי איך עושים את זה אני אודה לך תודה עומר
תודה על ההערה וחלקם זה לא רק אני אלא גם גיא הייתי רוצה לעשות שם משתמש לבד אבל אני לא מצליח למחוק את השם הקודם אם אתה יכול להגיד לי איך עושים את זה אני אודה לך תודה עומר
O oren* New member 6/5/03 #7 בתחתית חלון כתיבת הודעה חדשה יש כפתור "החלפת שם משתמש" - לחץ עליו ותוכל לפתוח כינוי חדש.
P Palass New member 6/5/03 #6 כן, כזה תודה. הבולים עם הסמלים השונים של, ווילס אירלנג וסקוטלנד, עדיין בנמצא? עדיין משתמשים בהם? ובתרגום חופשי, הבול שווה, 1.5 סנט?!
כן, כזה תודה. הבולים עם הסמלים השונים של, ווילס אירלנג וסקוטלנד, עדיין בנמצא? עדיין משתמשים בהם? ובתרגום חופשי, הבול שווה, 1.5 סנט?!
S sonic_green New member 7/5/03 #8 שאלה יש לי סדרה של כ4 בולים שעל כולם אותו דיוקן כמו בבול הוולשי רק ללא הדרקון, ואין שום סמל במקום הדרקון... מאיזו מדינה הם? אנגליה?
שאלה יש לי סדרה של כ4 בולים שעל כולם אותו דיוקן כמו בבול הוולשי רק ללא הדרקון, ואין שום סמל במקום הדרקון... מאיזו מדינה הם? אנגליה?