מה שווה כזו אהבה?

מה שווה כזו אהבה?

הכרתי בחורה שלא דרך שידוכים הייתי איתה כחצי שנה ויום אחד כסתם דיברנו על נישואין היא אומרת לי אנחנו לא מתאימים לנישואין. אמרתי לה אם ככה אז אני לא רואה סיבה להמשיך תקשר ונפרדנו. הקטע הוא שהיא ממשיכה להתקשר ואנו שוב מדברים שעות ארוכות. מה אני יכול לעשות כדי להחזיר אותה אלי?? תודה לכולם!

Koket

New member
היא נצלנית!!!

ואתה, סתם מבזבז את זמנך. (שלא לומר, פרייאר) היא אמרה לך בפירוש, שהיא לא מתכננת חתונה איתך. אז מה אתה עושה שם בכלל? נחמד וטוב לה שבינתיים יש מי ששומע אותה.. למה לא? תפקח את העיניים שלך. ותברח משם מהר. רק נזק ייצא לך מזה. (וזה בתנאי, שאתה בטוח במאת האחוזים. שהיא מתכוונת להקים איתך בית..)

לא הבנתי

מה אתה רוצה להחזיר אותה??היא סתם משועממת שמנצלת אותך כמו שאמרה קוקט..שכח ממנה ותבנה לך חיים.אחרת זה רק יהרוס אותך!

אם היא לא מתכוונת לנישואין בסוף אז בשביל מה

לך לבזבז את הזמן ולתת לה את הצומי, לך תחפש מישהי אחרת שתקים איתך בית

שים לב לטעותך !

אתה מסיים בשאלה 'מה אני יכול לעשות בכדי להחזיר אותה אלי' ? וכאן טעותך. אתה מקובע להחלטה שהיא צריכה לחזור אליך. ולא ! לא זה מה שאתה צריך לשאוף. אתה צריך לבקש כאן עצה- איך יוצאים מזה ? איך מתנתקים וממשיכים הלאה ? איך שוכחים את העבר ? מאחל לך בהצלחה.

אתה טועה בגדול!!!

אם היא לא רואה אותך כשידוך שלה פירושם של דברים שהיא לא רואה איתך עתיד אז מדוע היא ממשיכה להתקשר אליך? התשובה היא אחת ויחידה-היא מחפשת פראייר שיקשיב לה ויהיה איתה עד שהיא תמצא את האדם האמיתי שהיא תרצה להקים איתו בית ואז היא תזרוק אותך לכלבים! חשוב והבן כמה דברי נכונים! לדעתי נתק תקשר איתה לחלוטין וחפש משהי שרוצה אותך באמת לבנות בית ולא סתם להעביר תזמן איתך! בהצלחה.

למעלה