מה שווה האהבה?

maor1710

New member
מה שווה האהבה?

שלום לכולם! יש לי שאלה קצת מסובכת, ראיתי באיזשהי תכנית טלוויזיה שאומרים שאהבה בערך אחרי שנתיים מסתיימת. אז בעצם למה להתחתן? שזה אמור להיות מחייב לכל החיים, אלא אם כן חלילה מתגרשים. ובעצם למה שזוגות לא יפרדו לאחר שנתיים אם הם בכלל לא אוהבים אחד את השני? אני ממש אשמח לתשובה, כי לי כרגע לא ממש הייתה בת זוג. אני בסה"כ בן 18, ובינתיים לא ממש הייתה לי אהבה שהתממשה. יום טוב לכולם!

ענתי44

New member
מי אמר שהאהבה נעלמת

ומי קבע בדיוק מתי? אהבה זה לא מדע מדוייק שאפשר לסדר אותה בנוסחה מתימטית שניתנת להוכחה.... אני מניחה שהכוונה שהכוונה שאחרי תקופה מסויימת שבה אוהבים בטירוף עם כל החושים, שמתאהבים ומתלהבים ושיש מכיה עזה ותשוקה יש רגיעה. יש פחות התלהבות. אהבה זוגית מורכבת מיותר מזה. וברגע שיש את מה שאתה מתאר אז זו תקופת מבחן לזוגיות כי אם קיימת בין הזוג אהבה והערכה עצמית, שוררים יחסים של כבוד הדדי, ידידות אמת ותקשורת טובה, אז האהבה נשארת, ומתפתחת. אם בין שני אנשים אין את כל הבסיס הזה אז ברגע שההתאהבות ההתחלתית נעלמת מגלים שאין בכלל התאמה ואהבה.

תוכניות טלווזיה קיימות בכדי לגרום

לך לצפות בהם. זה לא אומר שכל מה שנאמר ע"י איזה מומחה כביכול נכון. מעבר לזה שנראה שהתכוונו לשלב ההתאהבות וההלתהבות הראשונית שמחזיקה מעמד עד שנתיים..וזה גם לא מדוייק. אל תקשיב לכל מה שכתוב בעתון או רואים בטלוויזיה. הלב שלך יקבע מתי ואיך וכמה תתאהב בחייך. המשך ערב קסום

תגובה

אם האהבה מספיק חזקה, תשאר תמיד. לכן חשוב להתחתן רק כשבטוחים שמספיק אוהבים. ההתאהבות אמנם חולפת, אבל האהבה העמוקה נשארת.

בלאגנית

New member
אני בכלל בדיעה שיש לבטל את כל

החתונות הגרנדיוזיות באולמות אירועים ולהוציא חוק שרק אחרי שנתיים שבני הזוג מסתדרים מאז החתונה- רק אם זה ממשיך שנתיים אחרי זה אז מותר לעשות חתונות גדולות זה כל כך מצחיק ועצוב שני זוג משקיעים הון עתק באולם ואחר כך אחרי כל הטרראם הזה-מתגרשים

שטויותתתתתתתתתתתתתתתתתת שטויותתתתתת

זה לא נגמר אחרי שנתיים... אהבה שורדת הרבה יותר... אולי עם השנים זה דועך... אבל נשארת החיבה... הערכה... הכל... לאורך כל השנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה