מה, שוב פעם?! כן!!!!!!!!!!!!

chinchila

New member
מה, שוב פעם?! כן!!!!!!!!!!!!../images/Emo123.gif

מי שלא בא הפעם רק מפסיד... עזבו אותנו אבל ONION GOD???? WOW!!! סתם, מי שהפסיד את ההופעה שלנו מיום ראשון לא ידע הופעה מה היא!

Blakey

New member
אני בא

אני פוגש את לירון ביום חמישי. הוא בטח יסדר לי כניסה חינם

chinchila

New member
זהו?!

כבר לא חולקים כבוד פה הא?! MADRIGAL וHELLOWEEN לפחות ממכם אני מצפה הגעה בטוחה... אתם לא יודעים איך הבאנו בראש יום ראשון... וחוץ מאיתנו יש את ONION GOD... אתם יודעים איזה ערב ענק זה הולך להיות?! במיוחד למתופפים, המתופף של ONION מאוד יצירתי ומגוון ואני "גם" משתדל
נו מה יהיה?!

Blakey

New member
עזוב הם מפסידים הופעה קורעת...

אני מת על הזמר של אוניו גוד

tkz

New member
נראה לי אופיר חי מהופעות

לא נמאס לך מראות בנות שזורקות לך את החזיות על הספלאשים ??? די נו כמה אפשר =)))))))))))))))))))

kegkevich

New member
מצטער על הבורות אבל...

מי אלה אוניון גד ואיזה מוסיקה הם מנגנים?

madrigal

New member
אופיר!!!!!

תקשיב בחור טוב: בקשר ליום ראשון לא יכולתי להגיע כי השבוע אני עובד משמרת לילה 11 עד 7 בבוקר. (אבל חבר שלי היה ואמר לי שהוא דיבר איתך(מקעקע בpsycho בסנטר)(זה עם השער הארוך השחור) הוא מאוד נהנה ותדע שהוא קיבל את הדמו שלכם בזכותי (חוץ מזה שגם עוד כמה אנשים קבלו) חביבי מידי פעם אני גם נכנס לפורום רוק באמברוזיה,לפורום שלכם,של orphand land ושל המטאל בהייד פארק. אז באמת אני מבקש !!! :) (חוץ מזה שפעם ביקשתי ממך ליצור איתי קשר כי היו לי דברים לומר לך בשמי ובשם עוד כמה אנשים ולא חזרת אליי) בקיצור חלס בילבולי שכל אני מגיע בשבת לברבי(ואיתי עוד קומץ) הכל ברוח טובה מובן!! יחי guidance

madrigal

New member
וגם.....

חוץ מזה יש קליפ חדש לTOOL (prabola) שאתה חייב חייב לראות! משהוא לא נ ו ר מ ל י

PorTnoY

New member
אחלה של שיר !!!!

לא ראיתי את הקליפ אבל זה שיר ממש טוב !!!

למעלה