מה, שוב אני?

מה, שוב אני?

- שיר השבוע (של אביתר): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):

......

- שיר השבוע (של אביתר): בבית - שיר השבוע (כללי): אבישי כהן- smash ו- caravan בהופעה בבלו נוט בניו יורק. - אלבום השבוע: As Is Live At The Blue Note כמובן של אבישי כהן - ספר השבוע: יאללה עזבו אותי....
- מאכל השבוע: ספגטי ותפו"א מוקרמים - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אל תסתכלי בקנקן- תנקי אותו"- הלצה! - אמוטיקון השבוע: נחשו...
- משהו שעשה לכם את השבוע: הידיעה שאביתר חוזר שוב להופיע, ושיבוא לבאר שבע שוב. - משהו שהרס את השבוע: נרשמתי לפסיכומטרי, OMG - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שומדבר מיוחד. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): אבישי כהן! - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): אל תדחו דברים לרגע האחרון תאמינו לי, כמה שהמשפט הזה קלישאתי, הוא כ"כ נכון.

היה שבוע.. מאתגר משהו..

- שיר השבוע (של אביתר): מחשבות - שיר השבוע (כללי): הקליטה/ בעז בנאי - אלבום השבוע: the wall of sound/ geva alon - ספר השבוע: סיכומים של קורס "למידה" - מאכל השבוע: comfort food הסוגיו..
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני באלף חלקים אוכל שוב מתוקים בלילה במיטה" - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: האנשים שאני אוהבת והתמיכה האינסופית שאני מקבלת מהם.. - משהו שהרס את השבוע: בחינה שנדחתה לי (שוב), תוכניות שהתבטלו לי והצלעות שלי שחטפו מכות כתוצאה מתאונת שרשרת באיילון, מה שמקשה ברמות מטורפות על נשימה והליכה, פרטים שוליים - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להצליח לנשום/ ללכת? - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): בעז בנאי! - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): הפורום של בעז בנאי

../images/Emo26.gif

- שיר השבוע (של אביתר): "אמביציה". - שיר השבוע (כללי): "stairway to heaven" של לד זפלין.
- אלבום השבוע: wishmaster של נייטוויש. - ספר השבוע: המפףף... "ילדי כפר עציון" של עמיה ליבליך. - מאכל השבוע: ספגטי סלסה וחזה עוף ביין. בואנה, זה השילוב הכי טעים בעולם. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כל כך קשה לי וגם מוזר לתאר מה אני מרגיש(ה)..." [מתוך "אל נא תבכי ארגנטינה" של ריקי גל] - אמוטיקון השבוע: עונת ה-
החלה
יו-הוווו! - משהו שעשה לכם את השבוע: עברתי מבחן מטורף בקיבינימטיקה. - משהו שהרס את השבוע: דלקת גרון. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: המורה החביב עליי חוזר ממילואים ארוכים יתר על המידה. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): סאות'פארק קשוח ואפל... הו-הא-הא. - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): לד זפלין. (עמדתי לכתוב רדיוהד, אבל חזרתי בי לשם המקוריות.) - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): אין לי כרגע משהו בראש, אבל לא דלקת גרון.

Shir FGS

New member
יחזקאל איט איז!

- שיר השבוע (של אביתר): כולם יורים עליי. - שיר השבוע (כללי): שלומי שבן - דניאלה. - אלבום השבוע: שלומי שבן - עיר. - ספר השבוע: השבועה- רם אורן. סיימתי!!!! - מאכל השבוע: טוסט חח... אכלתי את זה רוב השבוע... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מישהו, מישהו דואג, דואג לי שם למעלה...." - אמוטיקון השבוע: אין. - משהו שעשה לכם את השבוע: הופעה aל שלומי שבן בשבת
- משהו שהרס את השבוע: העצבים האלה.... - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חח איפשהו- פולין [אה כן, אני טסה בשלישי בבקר...] - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): בהמשך. נניח. - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): שלומי שבן! - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): הופעה של שלומי שבן :)

ringo rulz

New member
היי רוזיטה! קאם קוויק! דאון אט דה קנטינה

ד'יי גיב גרין סטמפס פור טקילה! -שיר השבוע (של אביתר): וואו, אממ אני חושב יש לי סיכוי, ישבנו אנשים בפארק וחמישה אנשים(כולל אותי
) שרו את זה
- שיר השבוע (כללי): כוורת- ככה היא באמצע - אלבום השבוע: כוורת-צפוף באוזן - ספר השבוע: אופטימיות נצחית -לני רביץ -ספר גאוני! מומלץ לכולכם - מאכל השבוע: קוסקוס
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): as long she's got a dime the music will never stop - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: אני חושב שמסיבה אצל חבר
- משהו שהרס את השבוע: בואו לא ניכנס לזה
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: שתגמר השביתה הזו כבר - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): אם לא חייבים אז למה לי? מה אני עבד שלך?! - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): צבלימינאל ועצל
לא סתם אממ אני אמליץ השבוע על בוב דילן. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): סטריפ טריוויה XD היה מטורף

TEENAGER1

New member
למה לא

- שיר השבוע (של אביתר): מעיין (כן, אני יודעת שזה לא שלו) - שיר השבוע (כללי): כמו אגם רוגע - אלבום השבוע: זמן אמת ומנגינת הנדודים - ספר השבוע: אנה קארנינה.. - מאכל השבוע: סנדוויץ' חביתה של קפה הלל - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אז מתוכך פורץ מעיין ומתגבר ומתגבר, ואז אתה חזק, יותר חזק..."
- אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: ברית לאחיין שלי, ארוחת ערב אתמול עם חברות, וההודעה על ההופעה של אביתר בירושלים. אה, ושבסוף אני יכולה ללכת לקיסריה!! - משהו שהרס את השבוע: הלימודים, על אף הפחות-או-יותר-שביתה - משהו שאתם מחכים לו השבוע: קיסריה!
- תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): אריאל הורוביץ - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לשמוח שבת שלום!

Saffron

New member
שבוע טוב :)

- שיר השבוע (של אביתר): שמח שבאת - שיר השבוע (כללי): בלדה ליצחק שדה / להקת הנח"ל - אלבום השבוע: היו די הרבה. - ספר השבוע: "מהנעשה בעירנו", אוסף טורים של עלי מוהר - מאכל השבוע: שוקולד. המון שוקולד. - משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע:
(דרך לומר שבקושי הייתי בבית?) - משהו שעשה לכם את השבוע: שיחה מדושאת עם חברה בתחילת השבוע, הבלחת החורף המרעננת ביום רביעי ובאופן כללי העובדה שניצלתי אותו כמו שצריך. - משהו שהרס את השבוע: שום דבר
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: ציון הפסיכומטרי
- תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): כוורת כוורת כוורת. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): הממ... אני לא מצליחה לחשוב על משהו כרגע.

ringo rulz

New member
זה ממש מצחיק שקראתי כוורת כוורת כוורת

ופתאום התחיל שיר של כוורת אצלי

בוקר טוב

- שיר השבוע (של אביתר): שבוע נטול אביה - שיר השבוע (כללי): Videotape- Radiohead - אלבום השבוע: In Rainbows- Radiohead - ספר השבוע: -- - מאכל השבוע: סלט קצוץ דק של מקדונלדס (שאכלתי עם פקק של מיץ תפוזים, כי המפגרים לא הביאו לי סכו"ם) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "גגגגשם, רד כבר גגגגגגגגשםםםםם" - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: הגשם, וחברות שלי, ו-100 במתמטיקה - משהו שהרס את השבוע: לא יותר מדי, היה שבוע נחמד - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ביום ראשון מנתחים לב של חזיר
תכלס, מעניין אותי לראות את כל מה שלמדתי עד עכשיו בפועל. וגם כי זה איכסי ומגניב
- תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): אז לא
- המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): Radiohead - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): להרשות לעצמכם להיות קיטשיים לפעמים. לא תאמינו כמה שזה עושה מצברוח טוב

וואי,הלוואי והשבוע יהיה טוב יותר...=(

שיר השבוע (של אביתר): פקק תנועה שיר השבוע (כללי): רוח ים (גלעד שגב) אלבום השבוע: parashutes (קולדפליי) ספר השבוע- קאטרינה (ולא רק בגלל שאני עושה 5 יחידות ספרות..) מאכל השבוע: אני השבוע יותר בקטע של לא לאכול...
משפט השבוע: "רוח ים תזכור לעולם איך נתת לי ללכת...סתם ללכת.." אמוטיקון השבוע: --- משהו שעשה לכם את השבוע: שומדבר..... איזה שבוע רע זה היה... משהו שהרס את השבוע: אני עוד רגע בוכה, איך להתחיל בכלל??? זה לא יגמר... משהו שאתם מחכים לו השבוע: לבנתיים כלום, אולי אני אחליט לטייל עם עצמי קצת וזה יעזור...=) תמונה:--- המלצה על אמן: יוני רכטר המלצה על משו: אל תבכו כל כך הרבה, זה מאוד מאוד מעייף......מנסיון כואב.

eliavtu

New member
הדרך משתנה במהירות

- שיר השבוע (של אביתר): עטור מצחך - שיר השבוע (כללי): The Flying Baby - Inner World, שלומי שבן - אני שוקעת...תפוס אותי - אלבום השבוע: The Flying Baby - Inner World - ספר השבוע: - מאכל השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כמו בהזייה אני חוזר לנקודה שבה התחלתי אז ללכת בתקווה שלא לזחול בתוך כל זה נדמה, אני מתקרב עומד על הקצה." - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: הגיבוש!! וזה שהצלחתי בו <למרות חוסר רצון להיות בצוללות>, והשבירת דיסטאנס הייתה כ"כ טובה!! - משהו שהרס את השבוע: זה שאני צריך מסאז'!!!! :p - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום האמת.. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): הפליינג בייבי - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לעשות גיבוש פעם בחיים. במיוחד אם אתם מורעלים

Evi Virus

New member
:)

- שיר השבוע (של אביתר): בראשית, שמעתי אותו לראשונה [למרות שהיה על המחשב הרבה זמן ולא יצא לי לשמוע] לפני כמה ימים והתאהבתי
- שיר השבוע (כללי): חח אביתר בנאי - בראשית, אביב גפן - לבכות לך [לא כל כך מקרי ששניהם איכשהו קשורים לרצח רבין... של אביב גפן בגלל השירה בעצרת] ועוד כמה של נטשה בדינגפילד... - אלבום השבוע: אין כל כך. - ספר השבוע: חח אין, הלוואי והיה יותר זמן לקרוא
- מאכל השבוע: אורז! קציצות! אפונה!
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לברוח, לשכוח הכל" - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: ראיתי שני אנשים חשובים שהיה ממש כיף לראות אותם
- משהו שהרס את השבוע: לא היה
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: טקס יום הזיכרון - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים):
- המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): רד הוט
ונטשה בדינגפילד! כזו טובה
וגם אלאניס מוריסט. D: - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): צחוק

למעלה