מה שוב אני לבד פה ???

lifie

New member
היי

מה קורה אל תדאגי את אף פעם לא תהיי זרה כמו שאף אחד אחר כאן לא יהייה זר (אלא אם כן הוא עשה משהו רע) WELLCOME

*rinat*

New member
כן צודקת

את לא היית פה בתקופה שאני הייתי בא לך לספר משהו?

lifie

New member
כן למה לא ...

משהו שיגיד מה עברתי אני סופרת את השנים ומגיעה לחמש. כן, כן חמש שנים אתה כבר לא פה חמש שנים עברו מהיום בו ראיתי אותך מפורק לחלקים על הרצפה. חמש שנים מאז אני דברתי אליך ואתה כבר לא היית אחרי שנייה. ואני חושבת עליך הרבה, על שיחתינו האחרונה שאולי הייתה יכולה להציל אותך, ועכשיו אולי יכלתי להיות אתך. זה קורה לי תמיד כשאני יושבת כך לבד ואז אני חושבת ומתחיל שוב הפחד ומתחילה שוב לקנן בי אותה אשמה ש... שאולי אם הייתי קצת יותר קשוחה לא היינו צריכים לשבת עליך שבעה. אבל הייתי אז בגיל שש עשרה ולא כל כך ידעתי מה קורה ואז התחילו הלילות הלבנים, החלומות, הסיוטים הקול שלך עוד מהדהד בראשי איך אמרת אני רוצה את אימא ואז נפלת. לפני שנפלת אמרת "אל תדאגי" אבל עמוק, עמוק בתוך לבי ידעתי שזה לא ייגמר בטוב, ולא כל כך ידעתי מה לחשוב. ניסתי לעזור לעשות איזה משהו אבל אתה כבר לא נשמת היית שבור כולך מגואל בדם והם באו לקחת אותך שמו שמיכה הם העלו אותך לאמבולנס ואחותך צועקת ברקע לא מבינה מה קרה ואני כמו תרנגולת פחדנית לקחתי את רגליי וברחתי. זה היה יום שמח שבסופו נהייה עצוב באותו צהרים או למחרת- אני לא כל כך זוכרת לקחו אותך ושמו אותך בארון קטן וצר שמו אותך במרכז החדר – נו תמיד היית כוכב קראנו עליך כמה דברים היית ילד של הרבה חברים בכינו הזלנו דמעות התחבקנו ניסנו להיות חזקים לא תפקדנו בבית הספר רק על זה דיברנו ישבנו, עישנו בלי הפסקה, שרפנו את הריאות, רציתי ללכת גיהינום לא רציתי לחיות כאן יותר. ואז אחרי שנה הודיעו לי שהיא הלכה יום לפני נתתי לה מילה הבטחתי הבטחה ניסתי לקיימה ואז נשבר לי מכל העולם קבעתי תאריך אמרתי שלום נפרדתי מההורים, מהאחים מכל החברים אבל הם הבינו- משהו לא בסדר הם לא נתנו לי לשכב על משכבי בשלום והם שמרו עלי מכל משמר אבל לא יכולה בלעדיכם, גם בלעדיך יוסי, למרות שבזמן האחרון שלך כאן לא היינו כל כך בקשר, הבנתי את כל רגשותיך כי גם אני באותה התקופה לא הייתי אני. חבריי שבמרומים, אתם עכשיו המלאכים שלי, אתם אלה שעלי שומרים, תנפנפו בכנפיים ותשמרו עלי כי אני מרגישה שאני מתחילה לפול. ואם את רוצה לדעת עוד את מוזמנת לבדוק את הכרטיס האישי שלי

*rinat*

New member
אם אני יגיד לך שאני מזילה דמעות....

את מאמינה לי????? אפשר לדעת איך הוא ניפטר? בידיוק אני מתכתבת עם ידיד שלי באי סי קיו והתחלנו להתווכח על המצב בין יהודים וערבים ומי הורג את מי ולמי זה כואב יותר ופתאום הפתעת אותי עם הודעה כזאת נותרתי עכשיו המומה לחלוטין אני די מבולבלת עכשיו... אני יכולה להגיד לך שלכל אחד בעולם ניצב בשלב כל שהוא מול טרגדיה סבל או משהו דומה שמנסה לשבור אותנו אבל למען יקירנו צריכים להיות חזקים ולהוכיח לחיים שאנחנו פה כדי לשרוד ולנצח למרות כל הקשיים אז תאמיני לי תנצחי ואלן תפלי כי את רק תכנעי והמלאכים שלך שלמעלה לא ירצו לראות שגם את לצידם כי אז לא יהייה להם על מי לשמור למטה

*rinat*

New member
היי

אתה לא מפריע , ד´´א ניראה לי ש - LIFE נירדמה על מהקלדת
אתה מוזמן לקרוא את השיחה ולהצרף

lifie

New member
תודה מתוקה...

ת´אמת דיי התגברתי על המקרים הללו (מה לעשות צריך להמשיך הלאה) בכל אופן מדובר במונולוג על 3 אנשים חשובים לי ידיד אחד נפל מקומה שמינית (שלא תביני לא נכון -הוא לאהתאבד) החברה שלי -נפטרה מלוקימיה והידיד השני התאבד ... יהייה בסדר בואי נאמר שאסור לנו להתייפח על העבר יהייה טוב

*rinat*

New member
כולנו מקווים לא.?

אמרתי לך אין מה לעשות תהיי חזקה אני מצטערת לסיים את השיחה אתה ממש חמודה אבל אני צריכה לקום מוקדם מחר אז אני נאלצת להגיד לך לילה טוב ותשני טוב ושיהיו לך רק חלונות ורודים ולא עלינו חלומות לבנים תזכרי בכל מחר צפויה הפתעה חדשה

lifie

New member
תודה מתוקה

לילה טוב ואחייייייבייייייייי התגעגעתי אליך !!!!!

mariana

New member
רינתוש ברוכה השבה אלינו

איפה נעלמת תקופה? מה חדש אצלך? מה שלום מעייני?

*rinat*

New member
מרינוש!!! ../images/Emo24.gif

מה נשמע????????. שיו איך התגעגעתי ציינתי למעלה (שלא יהרגו אותי מרוב שאני אומרת את זה
) פשוט לא היה לי אינטרנט אז לא היה לי איך להתחבר ת´אמת גם לא היה לי זמן יודעת לימודעם חבר וכו´... זהו אצלי הכל כרגיל ממשיכה לשרוד בעולם המתועב הזה בקשר למעיין הל טוב איתה יש לה חבר סוף סוף דרור נחשב להאוט (ניראה לי...) ומה איתך יש חדש??? בטוח יש לך!!!

למעלה