מה שואלים בטלפון

מה שואלים בטלפון

אז מצאתי מודעות לתאריכים הרלוונטיים. איזה דברים מבררים בטלפון? איך מסננים מתוך מלאי הדירות? עזרו נא לי אני חדש בתחום.

טוב

אני בדר"כ הייתי מבקשת שיספרו לי קצת על הדירה, ואז מזה שואלת שלאות שעולות לי. למשל: דבר ראשון שואלים מחיר... אח"כ - כמה חדרים, ופירוט על כל החדר (סלון, חדר שינה, האם יש מטבח או מטבחון? אבמטיה או מקלחון? האם יש מרפסת שירות?) האם מרוהטת, אם כן במה? דוד שמש או חשמלי? מה גובה הארנונה? האם יש תשלום לועד בית, אם כן כמה? איזה קומה הדירה? האם יש מעלית? מתי אפשר לראות את הדירה? אני מניחה שזה הבסיס. מתוך זה אתה מנפה את מה שלא בא בחשבון. למשל אנחנו החלטנו שאנחנו לא הולכים על דירה לא מרוהטת, אלא אם היא מתחת למחיר מסוים. או לחילופין, לא הולכים על דירה ללא מקרר. לא לדירה בקומה מעל שנייה בלי מעלית. שיהיה מקום לפינת עבודה וכו' וכו'... תחשוב מה חשוב לך, על מה אתה מוכן להתפשר. אולי בהתחלה לא כל כך תדע מה בדיוק לשאול ומה חשוב לך. גם לי זה היה ככה בהתחלה. אבל אחרי 2 דירות שראיתי כבר ידעתי בדיוק מה לשאול, ידעתי לנפות מה שלא מתאים לי, כשהגעתי לדירות כבר ידעתי על מה להסתכל ומה לשאול.

SPnage

New member
רק הדברים החשובים ממש

אני שואל על דברים שבלעדיהם אין מצב שאני נכנס לדירה. לדוגמא, מזגן, חניה צמודה וכ'. אפשר לשאול עוד שאלות אבל לדעתי זה בזבוז זמן אחרי שהדירה "עברה" את הסינון הראשוני שלך. לך תראה את הדירה, תתרשם בעצמך ותשאל כבר מה שאתה רוצה.

gesus

New member
שאל פרטים של סינון ראשוני

המטרה שלך היא לא רק לבזבז את זמנך בטלפוןף אלא גם לא לבזבז את זמנך בחיפוש דירות. לכן, ברר את הפרטים שהם יהרג ובל יעבור בשבילך. אני למשל חייב שיהיה מותר להכניס בע"ח לדירה.

למעלה