מה שהשכן ממול עושה...

מה שהשכן ממול עושה...

אני בטוחה שאני לא היחידה שקראה את הכתבה ``מציצים`` במוסף ``7 ימים`` של ידיעות אחרונות... אני אישית נורא התרשמתי מהכתבה, אהבתי את מה שקראתי, כי מראים את הפן הטוב במציצנות. לא, אני לא מציצנית כפייתית, אבל אתם חייבים להודות שלהציץ, לצפות ולהביט באנשים ללא ידיעתם זה דבר נורא מעניין. כל עניין הפולשנות - פשוט נורא מעניין. לדעתי, עניין המציצנות והפולשנות נורא בא לידי ביטוי גם בסרטי אימה, סרטים של היצ`קוק למשל - פסיכו והחלון האחורי. לדעתי, גם קומיקס הוא סוג של מציצנות - ריבועי הקומיקס הם כמו חלונות שאנחנו מציצים לתוכם, ואנחנו רואים רק את מה שמצוייר בתמונה... בעצם יכול להיות שכל עולם הקולנוע והצילום מבוסס על מציצנות. ובכן, בהתאם לכך, החלטתי שמעכשיו (וכן, זה חוקי לגמרי!), אקח איתי את מצלמת הוידאו, ומחלונות ביתי אצלם מעשים (מיוחדים בלבד) של אנשים ברחובות. מאישה מתפשטת ומחליפה בגדים במכונית (גם את זה כבר ראיתי) ועד לאיש משתין. אתם חייבים להודות שאם יוצא לכם לראות כזה דבר, וזה נדיר, אתם לא תסירו את עיניכם... וכמו שנאמר בכתבה - לא להביט יחשב כמעט כאי שפיות... אז יאללה אנשים, שעשעו אותי נא, וספרו לי על מעשי מציצנות שאתם עשיתם, כי לכל אחד יש את הסטייה שלו :cool: לא איטונג לא קונה מיכל נ.ב. הכתבה נכתבה לכבוד תערוכת המציצנות שתערך ב20 לחודש בירושלים, וב27 לחודש בתל-אביב, אני חושבת שאקפוץ לביקור...

נעל

New member
אגב קומיקס

נעל היום קפצה לביקור אצל רופא הילדים שלה (מה לעשות, רק רופאי ילדים מוכנים לטפל בנעליים), ובחדר ההמתנה היה קומיקס. קומיקס באנגלית. ונעל, עם כל האהבה שלה למילה הכתובה, פשוט לא הצליחה לקרוא אותו. ניסתה וניסתה, הפכה את הקומיקס, הפכה את עצמה ובסוף כמעט התייאשה לגמרי מקומיקס שכולל לכל היותר 5 מילים למשבצת/חלון/מה-שלא-יהיה. מסתבר שהקומיקס הזה היה כתוב מימין לשמאל. ונעל שואלת- מי לעזאזל קורא באנגלית מימין לשמאל?? טוב, כנראה שהוא רק מבטא את המצב בארץ, בו אפילו השמאלנים הגדולים מתחילים לאבד את הכיוון. נעל, שנראה לה שהסיתו את הקומיקס הזה כהוגן ;-) (אגב, רק העמודים והמשבצות היו מסודרות מימין לשמאל, למרות שנעל רצתה לגרום לכם לחשוב שגם המילים, ואולי אפילו האותיות...)

LI$A

New member
קוראים לזה......

קומיקס מראה בגלל שרק אם מסתכלים עליו דרך מראה אפשר לראות אותו....... מה עוד???

t@lly

New member
מעשה שהיה כך היה...

גם לי משהוא לספר על מציצנות: אני אישית ממש נגד מציצנות אני נגעלת מזה זה ממש עושה לי רע לדעת שיש אנשים שם בחוץ שהיו רוצים להציץ לי כשאני בכל מיני מצבים אינטימים ולמרות זאת אני יודעת שגם אני מציצנית בעצמי. מעשה שהיה כך היה: ערב שישי אחד אני חוזרת לתומי הביתה אחרי יציאה עם חברים. אני נכנסת לחדר, מתארגנת לקראת השינה וכל השאר, סוגרת את האור, ואת התריס כדי שאני לא אתעורר מהאור של הבוקר כשלפתע אני קולטת את השכנים שלי ממול פשוט עושים את זה על אדן החלון שלהם... ומשום מה זה לא נראה כאילו אכפת להם בגרוש אם מישהוא רואה אותם או לא... אם לפני המקרה היו שואלים אותי מה הייתי עושה במצב כזה שבו הייתי רואה את השכנים שלי .... הייתי בטוח אומרת שהייתי סוגרת את התריס והולכת לישון אבל במקום באמת לסגור את התריס מצאתי את עצמי עומדת שם ופשוט מציצה להם עד שהם מסיימים או יותר נכון גומרים.... אני עד היום בשוק מעצמי שעשיתי את זה אבל אם אני אהיה כנה עם עצמי אני אודה שאם יעמידו אותי בסיצואציה כזו שוב אני יציץ שוב. אני גם חושבת שאם כל אלה שנגעלים ממציצנות יהיו כנים עם עצמם הם יראו שגם הם מסוגלים להציץ. תדו בזה אנשים מציצנות היא תכונה אנושית. יחי המשקפות וציודי המיצצנות למינהם! סתם לא...

N0

New member
תזהרי...

עוד יחטיפו לך מכות. כן N0 יודע שבטח כולם ראו את אמריקן ביוטי והתרשמו נורא מאותו ג`ק (אין לי שמץ של מושג איך קראו לו אבל זה בטח ג`ק, זה תמיד ג`ק) שצילם כל דבר שזז אפילו משקית נילון הוא הצליח לעשות כוכבת. אבל בכל זאת אני די בטוח שאם תצלמי כל כך הרבה אנשים מתישהו מישהו יתעצבן ויחטיף לך מכות. N0 מציע לך להיזהר או לפחות לקנות איזה שוקר מגניב לחשמל בוא עוברים ושבים ( להגנה עצמית כמובן ) כי אם את מתכוונת לעסוק במקצוע שכזה עדיף שיהיו לך אמצעי הגנה. N0

yulia_tb

New member
בכחתה ה אני חושבת..

עשיתי ממש תצפית על השכנים ממול..ממש גיליתי עליהם הכול (בגדר של מה שאפשר לראות). ואת צודקת להציץ זה באמת מעניין, ואפילו אנחנו עושים את זה בלי להיות מודעים לכך. אני חושבת שזה הטבע של הבן אדם -להיכנס לחיים של אחרים, אתם לא חושבים כך? הינה נתתני לכם חומר למחשבה בשיעור משעמם מחר..

נדיר?

חברות שלי פגשו עשרות זכרים חשופי איברים ברחוב- אז מה הבעיה בלעשות את זה בפרטיות ביתך? אפילו אני פגשתי מתישהו אדם שעמד בפינה לא מוצנעת אחה``צ והשתין להנאתו- באותו רגע לא חשבתי על מצלמות, חשבתי איך לברוח משם. פעם הייתי מצלמת ציפורים מהמירפסת, פעילות מרגיעה בעיקרון, אבל מאוד מציק כמה מעט ציפורים יש- שלא לדבר על אנשים שעושים דברים מעניינים ועוד מקפידים לעשות את זה ליד החלון.

flowr..

New member
Speaking about birds

בלי קשר- גם אתם מפזרים פירורי לחם מחוץ לחלון לציפורים הרעבות?

למעלה