מה שהם בחיים לא יגידו...

לדונה

New member
מה שהם בחיים לא יגידו...

העתקתי את זה מפורום אחר, אבל זה ממש נחמד, אז לא נורא... ליה:*מדברת בטלפון* כן כן כן, זה הולך להיות שלאגר היסטרי! ליה: זהו! הספיק לי! אני עם בימוי גמרתי! ליה: *רותם התעלפה, ליה עולה לבמה* חבר'ה, אין הצגה. יאללה הביתה! ליה:*לארז*מה? שתלת לירון סמים בשביל התפקיד והסתרת את זה מכולם? מצוין! זה רק מראה כמה תעוזה וכושר משחק יש לך! לא בדיוק רומיאו, אבל את זה אפשר לסדר... ליה: קובי, אני יודעת שאני בהריון מירון עכשיו, אבל... אולי עשינו טעות? ירון: אני לא רוצה קציצות של סבתא! ירון: או.קיי, או.קיי! מודה! אני מסומם! ירון: ליה, אני עוזב את ההצגה. חתמתי חוזה דוגמנות עם קסטרו מן... *לעצמו בצחקוק: דודי בלסר אעלק... (מי שראה את הספיישל יבין)* ירון: אפי, עוף לי מהעיניים! אין לי כוח לשחק איתך דמקה. בעצם אין לי כוח אליך בכלל!למה אתה לא במוסד?! ארז: ירון הוא האיש הכי מקסים שהיכרתי... ארז: חבצלת! ארז: LOVE AND PISS ארז: אני אחלה בן-אדם! ריקי: מה?! מה פתאום! אף פעם לא הרגשתי מקופחת! ריקי:*בתכנית מהפך* תשמעי אורנה... שני עגילים זה ממש אני! ריקי: החיים זה כמו אופניים... אם קל לך...*מהססת* לא, אם קשה לך,*מסתכלת בטסריט* שנייה... ריקי: קובי, תשמע, גנגנה פשוט מיליונר, אז החלטתי להיות איתו...*קובי מתחיל לצעוק* מה אתה בוכה, תינוק! מה? מה זאת אשמתי שעזבת את אישתך! לא, זה לא היה בשבילי! במילא לא אהבת אותה! שאול: צ'מעו! יש לי בדיחה קורעת! (זה מועתק מילה במילה ממשהו אחר שקראתי, זה פשוט כל כך התאים!) אני חייבת ללכת, אז אני אבקש ממכם שתמשיכו את זה... אה, ואני חס וחלילה לא יורדת על לירון וייסמן, או על אף אחת אחרת מהדמיות...

m G m

New member
חחחחח זה פשוט ענק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

*מנסה לעשות גם* נירה: אודי, טעיתי. אני שונאת את שאול המניאק הזה. אני אוהבת אותך ואהבתי אותך תמיד
אודי: איכס נירה רדי ממני.... חחח...די עלוב לעומת מה שאת כתבת... תמשיכו גם זה ממש מגניב

אמממ../images/Emo6.gif

ארז: שירן את לסבית? מה? אוי ויי
שירן: אני אוהבת גברים... מישל: ירון צא לי מהחיים, אתה לא הבן שלי, אני שונאת אותך
שאול: כשאודי יבוא אני מפוצץ אותו מכות

p r u d e n s

New member
גדול!../images/Emo182.gif../images/Emo136.gif

אפי: טוב, יאללה. אני לא מפגר, סתם עבדתי עליכם. רותם, תביאי בוסה. סוניה: קמתי מהמתים...כדי להכין לירוני את הקציצות שלו! אודי: לא בא לי סקס עכשיו. ארז: ירון? קיבלת את התפקיד בהצגה במקומי? איזה מגניבייש! ירון: ליה! אחותי, מה נשמע? ליה: שירן, אני צריכה שתבואי איתי לקנות בגדים. ריקי: יו, גנגנה! אני מתה על הגורמט שלך! שירן: אני חושבת לצבוע לשחור. שאול: טוב, יאללה. אני סוגר את התיאטרון ומתחיל לעבוד עם אלפסי. אודי: ילדה בת חמש? מה את עושה בפאב שלי? אני לא רוצה לשכב איתך עכשיו!

כנסו החלטתי להמשיך......

עוד משפטים: אודי: אני מחפש מחויבות אמיתית ריקי: כמה עולה זוג עגילים? ענבר: אני שונאת ילדים! ירון לשחר עדן: אתה רוצה את רומאו שאול: מיכל אני חוזר לנירה ליה: ירון אתה הרומאו הכי זוועתי שהכרתי! ריקי לשאול: גם אם אתה לא האבא הביולוגי שלי תמיד הרגשתי שאתה האבא האמיתי שלי מישל: ירון אל תתנשק עם אחותך! יעל: אף אחד לא רוצה אותי יאללה תמשיכו........

למעלה