*בקושי יודע למחוק קוקיס
ק קרולינה38 New member 26/8/13 #1 מה שהיה רע לא יכול להיות טוב. ולעולם אני לא אסלח על חדירה לפרטיות שלי ומניעת החופש שלי. שעדיין מתקיימת. אני ממשיכה הלאה. אני מציעה שתעשה את אותו דבר - ותשחרר אותי מהכלא הטכנולוגי. גם ככה לעולם לא נהיה ביחד.
מה שהיה רע לא יכול להיות טוב. ולעולם אני לא אסלח על חדירה לפרטיות שלי ומניעת החופש שלי. שעדיין מתקיימת. אני ממשיכה הלאה. אני מציעה שתעשה את אותו דבר - ותשחרר אותי מהכלא הטכנולוגי. גם ככה לעולם לא נהיה ביחד.
S shayCn New member 26/8/13 #20 אש בנשמה נשלב ידיים ונשיר. ואני אלמד אותך להחזיק את הגיטרה.. ונשתה מאותה פחית בירה. יהיה כייף
ק קרולינה38 New member 26/8/13 #23 אני שומרת נגיעה בוא נתחיל מכך.. לא תהיה אחיזת ידיים.. בנוסף אני לא אוהבת בירה.. אבל תפוחי אדמה או לחם ממולא במצרכים שרשמת מקודם, או מרשמלו שרוף או ליקר שוקולד יתקבלו בברכה
אני שומרת נגיעה בוא נתחיל מכך.. לא תהיה אחיזת ידיים.. בנוסף אני לא אוהבת בירה.. אבל תפוחי אדמה או לחם ממולא במצרכים שרשמת מקודם, או מרשמלו שרוף או ליקר שוקולד יתקבלו בברכה
ה הציירת משנחאי New member 26/8/13 #2 Fool Again בשבילך... http://m.youtube.com/watch?v=H4BB9eGUEaE&desktop_uri=/watch?v=H4BB9eGUEaE
ק קרולינה38 New member 26/8/13 #6 לבחור מאד מאד חצוף. שחושב שבגלל שפעם מזמן התאהבתי בו מותר לו לעשות הכל.
א איש המתח New member 26/8/13 #18 עוד פעם מה יש לנו? כעת משאינך מאוהבת בו יותר - גילית מי הוא היה באמת (את פרצופו האמיתי), הלא כן