מה שהיה הוא שיהיה

מצב
הנושא נעול.
מה שהיה הוא שיהיה

מה שהיה הוא שיהיה

בהודעתי הקודמת צפיתי כי שוק המניות ימשיך לנוע דרומה בימי רביעי וחמישי ואילו ביום שישי כאשר הריבית בארה``ב תרד ב 0.25% יהיה מקום לתיקון טכני אלים של 4% אצלנו בפועל מה קרה? באמת הגענו לרמות ה 460 (464 ליתר דיוק) כבר אתמול ותיקון טכני שנמשך אתמול והיום.ואילו בארהב הפתיע הנגיד עם ירידה בריבית כבר אתמול ועוד בכ 0.5% (לא אופיני,אולם כנראה שהבעיה שהוא רואה במשק חמורה יותר ממה שאנו חושבים) ואכן הנסדאק קיבל זריקת מרץ של כ 14% ביום ובכן מה הלאה אתם שואלים? לגבי הכיוון כאן אין לי ספק כי אנו נחזור למטה עדין הבעיות שמתרחשות ויתרחשו כאן חזקות יותר מהנסדאק,אליו התייחס בהמשך,ומכל דבר אחר כרגע. כמו כן שימו לב למנית טבע שמזייפת כבר יומיים ובלי הקטר של שנה שעברה יקשה על מדד המעוף לתפקד בקלות.רמת ה 460-450 צפויה לצוץ שוב על המסכים בתקופה הקרובה. הנסאק -אין ספק כי הורדת הריבית באה בהפתעה אך אל לכם להתפתות כי דברים משתנים חצי מהעליה של אתמול משויכת לשורטסטים שהגיעו למכירות שיא של 4 מליארד מניות בקירוב . אין לי ספק כי תהליך ההחלמה יהיה קשה וכואב ומדד הנסדאק יכול שוב לשייט לרמת ה 2000 (בסטריט.קום טוענים 1500 ) ורק לאחר שהחברות יתחלו להראות תוצאות טובות יתחיל מחזוריות של שוק שוורים עד אז הדובים ימשיכו להשאר ולהכביד על המדדים שם . לגבי הספרות הטכנית בקרוב הביא לכם רשימת ספרים ממולצת וכן היכן אפשר לרכוש אותם כריש

ursus

New member
1500 בנסד``ק

1500 בנסד``ק

מה שהיה הוא שיהיה בהודעתי הקודמת צפיתי כי שוק המניות ימשיך לנוע דרומה בימי רביעי וחמישי ואילו ביום שישי כאשר הריבית בארה``ב תרד ב 0.25% יהיה מקום לתיקון טכני אלים של 4% אצלנו בפועל מה קרה? באמת הגענו לרמות ה 460 (464 ליתר דיוק) כבר אתמול ותיקון טכני שנמשך אתמול והיום.ואילו בארהב הפתיע הנגיד עם ירידה בריבית כבר אתמול ועוד בכ 0.5% (לא אופיני,אולם כנראה שהבעיה שהוא רואה במשק חמורה יותר ממה שאנו חושבים) ואכן הנסדאק קיבל זריקת מרץ של כ 14% ביום ובכן מה הלאה אתם שואלים? לגבי הכיוון כאן אין לי ספק כי אנו נחזור למטה עדין הבעיות שמתרחשות ויתרחשו כאן חזקות יותר מהנסדאק,אליו התייחס בהמשך,ומכל דבר אחר כרגע. כמו כן שימו לב למנית טבע שמזייפת כבר יומיים ובלי הקטר של שנה שעברה יקשה על מדד המעוף לתפקד בקלות.רמת ה 460-450 צפויה לצוץ שוב על המסכים בתקופה הקרובה. הנסאק -אין ספק כי הורדת הריבית באה בהפתעה אך אל לכם להתפתות כי דברים משתנים חצי מהעליה של אתמול משויכת לשורטסטים שהגיעו למכירות שיא של 4 מליארד מניות בקירוב . אין לי ספק כי תהליך ההחלמה יהיה קשה וכואב ומדד הנסדאק יכול שוב לשייט לרמת ה 2000 (בסטריט.קום טוענים 1500 ) ורק לאחר שהחברות יתחלו להראות תוצאות טובות יתחיל מחזוריות של שוק שוורים עד אז הדובים ימשיכו להשאר ולהכביד על המדדים שם . לגבי הספרות הטכנית בקרוב הביא לכם רשימת ספרים ממולצת וכן היכן אפשר לרכוש אותם כריש
זה לא לעכשיו וכרגע גרפית חזרה ל 2900/3000 מאד סבירה מה גם שיש נתונים טכניים נלוים שתומכים בזה - זה לטוח הבינוני. טקטיקה מידית פלוס מאה פחות מאה אין לי מושג. טוח ארוך הדב כמובן לא נגמר.

Zig

New member
אני אודה לך אם תוכל תפרט...

אני אודה לך אם תוכל תפרט...

1500 בנסד``ק זה לא לעכשיו וכרגע גרפית חזרה ל 2900/3000 מאד סבירה מה גם שיש נתונים טכניים נלוים שתומכים בזה - זה לטוח הבינוני. טקטיקה מידית פלוס מאה פחות מאה אין לי מושג. טוח ארוך הדב כמובן לא נגמר.
על סמך איזה נתונים הגעת למסקנה שנראה 2900 בזמן הקרוב - תודה מראש.

Zig

New member
לגבי ספרות...

לגבי ספרות...

מה שהיה הוא שיהיה בהודעתי הקודמת צפיתי כי שוק המניות ימשיך לנוע דרומה בימי רביעי וחמישי ואילו ביום שישי כאשר הריבית בארה``ב תרד ב 0.25% יהיה מקום לתיקון טכני אלים של 4% אצלנו בפועל מה קרה? באמת הגענו לרמות ה 460 (464 ליתר דיוק) כבר אתמול ותיקון טכני שנמשך אתמול והיום.ואילו בארהב הפתיע הנגיד עם ירידה בריבית כבר אתמול ועוד בכ 0.5% (לא אופיני,אולם כנראה שהבעיה שהוא רואה במשק חמורה יותר ממה שאנו חושבים) ואכן הנסדאק קיבל זריקת מרץ של כ 14% ביום ובכן מה הלאה אתם שואלים? לגבי הכיוון כאן אין לי ספק כי אנו נחזור למטה עדין הבעיות שמתרחשות ויתרחשו כאן חזקות יותר מהנסדאק,אליו התייחס בהמשך,ומכל דבר אחר כרגע. כמו כן שימו לב למנית טבע שמזייפת כבר יומיים ובלי הקטר של שנה שעברה יקשה על מדד המעוף לתפקד בקלות.רמת ה 460-450 צפויה לצוץ שוב על המסכים בתקופה הקרובה. הנסאק -אין ספק כי הורדת הריבית באה בהפתעה אך אל לכם להתפתות כי דברים משתנים חצי מהעליה של אתמול משויכת לשורטסטים שהגיעו למכירות שיא של 4 מליארד מניות בקירוב . אין לי ספק כי תהליך ההחלמה יהיה קשה וכואב ומדד הנסדאק יכול שוב לשייט לרמת ה 2000 (בסטריט.קום טוענים 1500 ) ורק לאחר שהחברות יתחלו להראות תוצאות טובות יתחיל מחזוריות של שוק שוורים עד אז הדובים ימשיכו להשאר ולהכביד על המדדים שם . לגבי הספרות הטכנית בקרוב הביא לכם רשימת ספרים ממולצת וכן היכן אפשר לרכוש אותם כריש
הזמנתי את שני הספרים שהמלצת עליהם - מקווה שיהיה מעניין, ותמשיך להמליץ - ספרות טכנית בהחלט יכול לעניין - אותי לפחות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה