תוכיח לנו שזה אתה
ט טליההההה New member 10/2/06 #42 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואייי מתחזיםםםםם!! יאלה פרשו בשיא! לאביחי אין איסי..חחחחחחחחחח יווו אתם הורגים אותי.. זה כבר נהיה לא בסדר.. אני בעד מה ש"אביחי" אמר שתסמנו את חברי הלהקה בצבע מיוחד ומהר כי מה שהולך פה לא ניראה לי!..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואייי מתחזיםםםםם!! יאלה פרשו בשיא! לאביחי אין איסי..חחחחחחחחחח יווו אתם הורגים אותי.. זה כבר נהיה לא בסדר.. אני בעד מה ש"אביחי" אמר שתסמנו את חברי הלהקה בצבע מיוחד ומהר כי מה שהולך פה לא ניראה לי!..
M maayanush18 New member 10/2/06 #45 אביחי אנחנו יודעות שזה הוא אבל לא בטוחות לגבי שרון.. חח יש פה אנשים עם טראומות בגלל אתמול ושלשום
ד ד פ נ ו ש 12 New member 10/2/06 #46 בנות.. איזה רעות אתן.. אם זה באמת הוא?! תחשבו איזו קבלת פנים מגעילה הוא מקבל! שרון.. אם זה אתה מאמי תוכיח לנו איכשהו שזה באמת אתה שנהיה בטוחות
בנות.. איזה רעות אתן.. אם זה באמת הוא?! תחשבו איזו קבלת פנים מגעילה הוא מקבל! שרון.. אם זה אתה מאמי תוכיח לנו איכשהו שזה באמת אתה שנהיה בטוחות
ג גיים בויזז New member 10/2/06 #36 שרון>>>>>>>>> תגיב בקומנה לך http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?Communaid=16456 בבקשהההההההההה
שרון>>>>>>>>> תגיב בקומנה לך http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?Communaid=16456 בבקשהההההההההה
א אורטלושיתת New member 10/2/06 #41 נוו בחייאת יאללה!! מה לא למדתם לקחח מכול המתחזים פה של אושרי ואדםם זה עוד איזה מתחזה שמשעמםם לו רצחח בחיים!!
נוו בחייאת יאללה!! מה לא למדתם לקחח מכול המתחזים פה של אושרי ואדםם זה עוד איזה מתחזה שמשעמםם לו רצחח בחיים!!
C CaMiLa TqM New member 10/2/06 #49 חח אביחי דיי פאדיחות לא יפה חחח איך התעקשת לשכנע אותנו תודה רבה על השיחה חח היה כיף
ג גיושש New member 10/2/06 #54 אביחיושש אביחי יש לך איסיקיו ..?? אתה יכול לתת לי את המיספר .. אני גיא <<אני בת רק שתידע השם מבלבל>> אני מאשדוד .. ואני מתה עליכם מקווה שתענה לי אוהבת ..
אביחיושש אביחי יש לך איסיקיו ..?? אתה יכול לתת לי את המיספר .. אני גיא <<אני בת רק שתידע השם מבלבל>> אני מאשדוד .. ואני מתה עליכם מקווה שתענה לי אוהבת ..
ט טלנובלה בדם New member 10/2/06 #56 'ביחוששש.... לאב יו סו מאאץץץ... מוכשר שכמותך! אתה רוקד סוף הדררךךך...! אוהבת אותך, אורנית..
מ מורוש ואושרי לנצחחח New member 10/2/06 #57 ביחושששששששששש אני חולה עלייךךך!!! אתה רוקד נהדר!!!!!!!! יש לך קול יפהה!! בהמון אהבה מורוש
נ נויוש131 New member 10/2/06 #58 ביחוווו'ש ../images/Emo107.gif../images/Emo192.gif נשממה שללי אוהבבת אוותך הכי בעוולם מוששלמי אחחד תמשייך לכתווב פפה
ביחוווו'ש ../images/Emo107.gif../images/Emo192.gif נשממה שללי אוהבבת אוותך הכי בעוולם מוששלמי אחחד תמשייך לכתווב פפה